Klasicna srpska posla... Svi ( dobro, velika vecina ) je pomislila da su krivi Austrijanci, a ispostavilo se po ko zna koji put da su nasi zeznuli stvar... Hoce li Mobilkom da ih tuzi sto im nisu obezbedili dozvolu na vreme? I bas danas telekom sa novom uslugom, sa reklamometinom u svim novinama...
Porodicni paket link
Nacionalni roaming je tehnika kada korisnici jednog operatera u maticnoj zemlji koriste pristupnu mrezu drugog operatera. Cena koriscenja je ista jer krajnji korisnik ni ne zna na kojoj se baznoj stanici nalazi u tom momentu. Dakle odgovor na tvoje pitanje je: ako si korisnik Mobilkoma, placaces istu cenu bez obzira ciju baznu stanicu koristis.Elem da odma ne kritikujem ove sto s pale na treceg operatera ko siparice na Bred Pita, dzabe telefone i ostale besplatne stvari po principu "U nemackoj peru ulice sapunom" vec da nesto pitam, moze li mi neko taj "nacionalni romig" objasniti? Prevashodno hoce li to uticati na cenu minuta ili SMS-a za krajnjeg korisnika kad odluce da pocnu sa distribucijom brojeva? Tipa da je minut npr. 10 dinara (ono kako pise u nekoj brosuri ili buducem site-u) ali kad si na baznoj stanici MTS-a da je minut 10din + x% jer ne koristis infrastrukturu Topnet-a vec MTS-a, ista stvar za SMS.
Jel medju tih 15-ak , poslovnica u Zemunu???
Gotove su Zemun i Nemanjina, to znam sigurno, verovatno su gotove Knez i NBG. Raspitacu se tacnije. Nacuo sam da se zvanicno otvaraju danas tj. u utorak, ali to je rekla, kazala.
Ja koliko sam nacuo(a i video da se vrsi renoviranje) trebala bi biti kod RK,znas gde je bila ona knjizara,sa desne strane je ulaz u market(kada gledas pravo na knjizaru) valjda si razumeogde se nalazi u Zemunu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari