Meni je ovaj u lepom sećanju ostao [emoji5]
Sta je to konkretno neoptimizovano i netabilno?
Zvuk jeste bio očajan, ali je džojstik skroz cool, još radi perfektno. ( :toxicm:
...sem uzasnog,uzasnog,uzasnog zvuka i tog uzasnog,uzasnog,uzasnog joystick-a.![]()
Šta bi ti, 2GB-a u 2003.?I užasnog užasnog symbiana, i užasne užasne količine rama
Ceo sistem je neoptimizovan, ima system requirements veći nego Windows 7 na PC-u, a govorimo o mobilnom OS-u. Nestabilno znači da malo, malo pa nešto krene po zlu, čak i kad ništa posebno ne radiš (obično koiršćenje mahom za telefoniranje i pomalo interneta), a jedino rešenje za popravku se svodi na hard reset.
<3 Led diode sa strane
EhDa li se neko seca xda pre androida? Za win mobile najbolji source...
Isto kao i danas, samo mnogo manjeg obima.Da li se neko seca xda pre androida? Za win mobile najbolji source...
XDA je i bio jedan htc win mobile uredjajDa li se neko seca xda pre androida? Za win mobile najbolji source...
Takodje,sa n91 sam presao na e90... Veoma interesantan za to doba,vrhunska kamera, ali definitivno prevelikih gabarita,skoro 300gr tezak...Ja sam posedovao i ovo cudo od tehnike:
![]()
Zanimljiva ideja, ocajna egzekucija. Ali uredjja je bio vrhunskog kvaliteta, odlicna baterija... steta sto je bilo preterano limitiran softverom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari