Prvo nisam rekao da je los, aparat zavrsava posao kao i svaki drugi ali je to samo ruzno parce plastike koja ima visoku cenu - stvar licnog ukusa. Daj ti reci, posto se ja ne razumem u telefone, prednosti Samsungovih modela i na kojem se mestu po tebi nalazi Samsung kao proizvodjac. Modeli Nokia telefona od pre par godina su vise nego duplo kvalitetniji od bilo kog modela Samsunga. Pored Motorole, Nokia, Ericsson-a diskutovati o kupovini Samsunga je bez ikakvog smisla. Evo glup primer, posto kod nas jos uvek ima puno ljudi koji nemaju pojma o telefonima (proslew nedelje 4 osobe 3 zenske i 1 muska) i dalje kupuju Samsung A800 po ceni od 11860 dinara, sta bi moglo da se uzme za te pare od drugih brandova sam kazi. To je samo jedan glup primer a drugim da ne govorim. Za 220 eura decko kupi ako hoce polovnu 6600, nov t630, novu 7210,7650,3660... Ne znam zasto telefoni idu sa modom garderobe ali kad vidis na telefonu cirkone i ostale beskorisne gluposti jasno ti je o kakoj je osobi rec. Jos jedna stvar ovde stoji a to je da svako ima pravo na sopstveno misljenje o izgledu telefona, stvar ukusa. Sto se tice kvaliteta izrade i "veka trajanja" Samsung nema sta da trazi ovde.