Šta je novo?

Mob. telefon do 200-220EUR

-Nenad-

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2003
Poena
619
Treba mi preporuka za telefon do 200 - max 220EUR (best buy)

P.S. Bez prepucavanja tipa nokia je najbolja, SE je najbolji...

Pa niko ti ne moze pouzdano reci koji je najbolji za te pare a ti lepo idi na http://www.mobilnisvet.com pa pogledaj sta te zanima, imas i cene po Beogradu.
Licno bih uzeo siemens sl55 ali to je samo moje misljenje
Pozdrav

se t630, motorola v500

kakav je net na set630 i da li moze da sekoristi icq fazon na prepaid 064?

Imam SE T610 a znam da je i T630 isti samo ima dosta kvalitetniji ekran. Sjajan telefon za te pare ali ... Da danas kupujem telefon uzeo bi neki Symbian bez razmisljanja pa makar i polovan. Mislim da za te pare mozes naci polovnu Nok 6600 koja je ipak 2 klase iznad po svim karakteristikama. Ima slot za jeftine MMC kartice, dosta interne memorije, BT, mocnu kameru sa video zapisom.... Generalno smatram da su Nok telefoni precenjeni za to sto nude ali bih 6600 kupio jer stvarno ne postoji nijedan tako mocan telefon u toj cenovnoj klasi.

7650 definitivno , malo je velik mada ja voim takve telefone , izgleda mocan i im ginkcije boli glava !!!Jedina mu je mana to sto nema dodatni slot za memoriju ...ima samo 4MB memorije mada kad bolje razmislim sto ce ti vise od toga ...
Pozdrav...

M3 je napisao(la):
7650 definitivno , malo je velik mada ja voim takve telefone , izgleda mocan i im ginkcije boli glava !!!Jedina mu je mana to sto nema dodatni slot za memoriju ...ima samo 4MB memorije mada kad bolje razmislim sto ce ti vise od toga ...
Pozdrav...

Potpuno se slazem sa M3, ja imam taj telefon negde oko godinu dana i mogu ti reci da je EXTRA, sve sem prosirenja memorije, mada imas progran Space Doubler koji ti malo poveca mesta u memoriji ali ako ces telefon koristiti kao TELEFON a ne kao PocketPC ili laptop onda ti je i 4 MB sasvim dovoljno sa komforan rad. U svakom slucaju uzmi u obzir ovaj model.

Silverrider je napisao(la):
Potpuno se slazem sa M3, ja imam taj telefon negde oko godinu dana i mogu ti reci da je EXTRA, sve sem prosirenja memorije, mada imas progran Space Doubler koji ti malo poveca mesta u memoriji ali ako ces telefon koristiti kao TELEFON a ne kao PocketPC ili laptop onda ti je i 4 MB sasvim dovoljno sa komforan rad. U svakom slucaju uzmi u obzir ovaj model.
Pa ako ce ga koristiti kao TELEFON onda mu ne treba cigletina koju ne moze da stavi u dzep. Moze lepo da uzme lep,mali telefon i imace sve sto mu treba a ne da baci pare na gomilu gluposti koje mu nikad u zivotu nece trebati

Mladen je napisao(la):
Pa ako ce ga koristiti kao TELEFON onda mu ne treba cigletina koju ne moze da stavi u dzep. Moze lepo da uzme lep,mali telefon i imace sve sto mu treba a ne da baci pare na gomilu gluposti koje mu nikad u zivotu nece trebati

Mali telefoni su lepi samo fenserima od kojih mi je muka, a drugo ne kace svi telefone o pojas, ima ljudi koji kulturno drze telefon u torbici, a ako je 100 i kusur grama cigla onda podhitno u teretanu, da se ne sramotimo.

Ja sam samo predloio malo veci telefon koji ima funkcije ludacke , ako ih tako mogu nazvati...ima ljudi kao ja kojima ne smeta velicina...znaci telefo ima namrtvo izgled...

Silverrider je napisao(la):
Mali telefoni su lepi samo fenserima od kojih mi je muka, a drugo ne kace svi telefone o pojas, ima ljudi koji kulturno drze telefon u torbici, a ako je 100 i kusur grama cigla onda podhitno u teretanu, da se ne sramotimo.
Znaci ja sam nekulturan fenser ako nosim mali telefon u dzepu. Kakav si ti lik

Sve predloge sam razmotrio i izbor je pao na ova tri
1. t610 oko 160
2. t630 preko 185
3. 3660 oko 190
Cene su u evrima sa www.mobilnisvet.com

6600 sam otpisao jer iskljucivo kupujem nov tel. a cena od 300+EUR za nov prelazi budzet.
Ako moze jos neki komentar u vezi ova tri tel?
Da li se isplati razlika od 20-30EUR izmedju t610 i t630?

-Nenad- je napisao(la):
Sve predloge sam razmotrio i izbor je pao na ova tri
1. t610 oko 160
2. t630 preko 185
3. 3660 oko 190
Cene su u evrima sa www.mobilnisvet.com

6600 sam otpisao jer iskljucivo kupujem nov tel. a cena od 300+EUR za nov prelazi budzet.
Ako moze jos neki komentar u vezi ova tri tel?
Da li se isplati razlika od 20-30EUR izmedju t610 i t630?
Ja mislim da se isplati ta razlika jer je na t610 ekran ocajan po suncu. Pogledaj jos ako hoces i samsung x600, za razliku od se-a ima vga kameru
Pozdrav

Ja da sam na tvom mestu ne bih razmisljao vec bih uzeo 3660. Ipak je to Symbian aparat a ovi ostali navedeni su jos uvek samo telefoni.

LUC1FER je napisao(la):
Ja da sam na tvom mestu ne bih razmisljao vec bih uzeo 3660. Ipak je to Symbian aparat a ovi ostali navedeni su jos uvek samo telefoni.

Malo mi je nezgodan da ne kazem ruzan.

Samo na prvi pogled, trust me!
Mnogo su bitnije funkcionalnost i mogucnosti.

Nisi naglasio da li ti je potreban:
a) telefon i uglavnom to
b) telefon kao PDA

Nokia jeste skupa, ali ipak je Nokia, za shta god se odluchish :d

Delija je napisao(la):
Samo na prvi pogled, trust me!
Mnogo su bitnije funkcionalnost i mogucnosti.
Ajde posto svi naglasavate mogucnosti telefona reci mi sta vi to puno koristite od nekih funkcija i slicno

Zato ta Nokia ima kameru u VGA rezoluciji koja snima video klipove, symbian os, proshirivu memoriju (mmc), tft ekran i sve u svemu ne mozhesh da je poredish ni sa t610 ni t630. Uzmi ga slobodno necesh se pokajati!

Ima ARM procesor na ~100MHz, par puta jaci od 486-ica, pa moze vrlo lepo da se koristi za recimo inzinjerski kalkulator sa mogucnoscu iscrtavanja grafika i numerickim izracunavanjima. Za ostalo, pusti masti na volju...

@Nenad
Jeste veci.

p.s. A i ekran i tasteri su mu dovoljno veliki da ne moraju da se lome ruke. 😉

Mladen je napisao(la):
Ajde posto svi naglasavate mogucnosti telefona reci mi sta vi to puno koristite od nekih funkcija i slicno

Prilikom kupovine telefona gleda se kvalitet i ono sta telefon pruza za odredjenu svotu novca, a ne kupuje se zato sto ce neko da ti kaze Samsung je u modi, super je fon, bas je fensi itd. Samsung pravi dobre pegle i ves masine 😀 a telefone ipak treba prepustiti nekim drugim firmama.

Pa diskutabilno je da li je veci od 7650 poshto je uzhi, otprilike iste debljine i duzhine 🙂

Izgleda da sam se istripovao, mnogo je proslo od kad sam imao 7650 u rukama.

Oni su od prilike iste duzine , ali stoji da je 7650 mnogo ljepsi...
Imaju ste mogucnisti , samo sto 3650 iam karticu ne od 4mb nego od 16mb....
Pozdrav...

...koja, BTW, moze da se zameni recimo sa 128Mb...

p.s. Tako da nije bas "samo". 😉

Me bad! 🙂
Ipak je 3660 veci od 7650 ali neznatno 🙂

Nazad
Vrh Dno