M3 je napisao(la):7650 definitivno , malo je velik mada ja voim takve telefone , izgleda mocan i im ginkcije boli glava !!!Jedina mu je mana to sto nema dodatni slot za memoriju ...ima samo 4MB memorije mada kad bolje razmislim sto ce ti vise od toga ...
Pozdrav...
Pa ako ce ga koristiti kao TELEFON onda mu ne treba cigletina koju ne moze da stavi u dzep. Moze lepo da uzme lep,mali telefon i imace sve sto mu treba a ne da baci pare na gomilu gluposti koje mu nikad u zivotu nece trebatiSilverrider je napisao(la):Potpuno se slazem sa M3, ja imam taj telefon negde oko godinu dana i mogu ti reci da je EXTRA, sve sem prosirenja memorije, mada imas progran Space Doubler koji ti malo poveca mesta u memoriji ali ako ces telefon koristiti kao TELEFON a ne kao PocketPC ili laptop onda ti je i 4 MB sasvim dovoljno sa komforan rad. U svakom slucaju uzmi u obzir ovaj model.
Mladen je napisao(la):Pa ako ce ga koristiti kao TELEFON onda mu ne treba cigletina koju ne moze da stavi u dzep. Moze lepo da uzme lep,mali telefon i imace sve sto mu treba a ne da baci pare na gomilu gluposti koje mu nikad u zivotu nece trebati
Znaci ja sam nekulturan fenser ako nosim mali telefon u dzepu. Kakav si ti likSilverrider je napisao(la):Mali telefoni su lepi samo fenserima od kojih mi je muka, a drugo ne kace svi telefone o pojas, ima ljudi koji kulturno drze telefon u torbici, a ako je 100 i kusur grama cigla onda podhitno u teretanu, da se ne sramotimo.
Ja mislim da se isplati ta razlika jer je na t610 ekran ocajan po suncu. Pogledaj jos ako hoces i samsung x600, za razliku od se-a ima vga kameru-Nenad- je napisao(la):Sve predloge sam razmotrio i izbor je pao na ova tri
1. t610 oko 160
2. t630 preko 185
3. 3660 oko 190
Cene su u evrima sa www.mobilnisvet.com
6600 sam otpisao jer iskljucivo kupujem nov tel. a cena od 300+EUR za nov prelazi budzet.
Ako moze jos neki komentar u vezi ova tri tel?
Da li se isplati razlika od 20-30EUR izmedju t610 i t630?
LUC1FER je napisao(la):Ja da sam na tvom mestu ne bih razmisljao vec bih uzeo 3660. Ipak je to Symbian aparat a ovi ostali navedeni su jos uvek samo telefoni.
Ajde posto svi naglasavate mogucnosti telefona reci mi sta vi to puno koristite od nekih funkcija i slicnoDelija je napisao(la):Samo na prvi pogled, trust me!
Mnogo su bitnije funkcionalnost i mogucnosti.
Mladen je napisao(la):Ajde posto svi naglasavate mogucnosti telefona reci mi sta vi to puno koristite od nekih funkcija i slicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari