Šta je novo?

Mob. telefon do 200-220EUR

Silverrider je napisao(la):
Prilikom kupovine telefona gleda se kvalitet i ono sta telefon pruza za odredjenu svotu novca, a ne kupuje se zato sto ce neko da ti kaze Samsung je u modi, super je fon, bas je fensi itd. Samsung pravi dobre pegle i ves masine 😀 a telefone ipak treba prepustiti nekim drugim firmama.
Drz` se ti pegla i ves masina a o telefonima nemoj pricati kada ne znas.Zasto je samsung toliko los ajde molim te prosvetli me?

Zato sto je pravljen za cure i za debile! :d

Salim se, naravno, ali licno volim sprave sa malo vise podesavanja, ili kako bih rekao, "slobode u radu". 🙂

Samsung mob. je (zbog dizajna - licni stav) totalno orjentisan na zenske kupce.

t630 ti je po mom misljenju bolji izbor. Jedan od najlepsih telefona, savrsenih dimenzija, sa kamericom, najboljom reprodukcijom midi melodija, fantasticnim ekranom, ... sta ces vise?

Sve naravno pod predpostavkom da zelis da kupis mobilni telefon , a ne PDA koji ima mogucnost da pozove broj ... znac 3660 - FUJ! ali FUJ! ... i jos jednom posle povracanja, FUUUUJ!

Na symbian prelazim tek kad ga upakuju u telo K700, ili u najgorem slucaju neke skladne male i lepe nokie.

P.S postoji koliko sam cuo ICQ za t610/630

Poslednja izmena:
Ultimo je napisao(la):
Drz` se ti pegla i ves masina a o telefonima nemoj pricati kada ne znas.Zasto je samsung toliko los ajde molim te prosvetli me?

Prvo nisam rekao da je los, aparat zavrsava posao kao i svaki drugi ali je to samo ruzno parce plastike koja ima visoku cenu - stvar licnog ukusa. Daj ti reci, posto se ja ne razumem u telefone, prednosti Samsungovih modela i na kojem se mestu po tebi nalazi Samsung kao proizvodjac. Modeli Nokia telefona od pre par godina su vise nego duplo kvalitetniji od bilo kog modela Samsunga. Pored Motorole, Nokia, Ericsson-a diskutovati o kupovini Samsunga je bez ikakvog smisla. Evo glup primer, posto kod nas jos uvek ima puno ljudi koji nemaju pojma o telefonima (proslew nedelje 4 osobe 3 zenske i 1 muska) i dalje kupuju Samsung A800 po ceni od 11860 dinara, sta bi moglo da se uzme za te pare od drugih brandova sam kazi. To je samo jedan glup primer a drugim da ne govorim. Za 220 eura decko kupi ako hoce polovnu 6600, nov t630, novu 7210,7650,3660... Ne znam zasto telefoni idu sa modom garderobe ali kad vidis na telefonu cirkone i ostale beskorisne gluposti jasno ti je o kakoj je osobi rec. Jos jedna stvar ovde stoji a to je da svako ima pravo na sopstveno misljenje o izgledu telefona, stvar ukusa. Sto se tice kvaliteta izrade i "veka trajanja" Samsung nema sta da trazi ovde.

ima ljudi koji kulturno drze telefon u torbici,
Misliš na one Champions torbice što oko vrata ima svaki navijač OFK Beograda i iz koje na utakmici vadi mobilni, Lucky Strike i upaljač 😀😀😀?

Ček, a mi pričamo da Samsunzi kao imaju veze sa modom? Najgora plastika i katastrofalna srebrno-siva boja koja je pre par godina izašla iz mode...

MAD_MUzzY je napisao(la):
Samsung mob. je (zbog dizajna - licni stav) totalno orjentisan na zenske kupce.

t630 ti je po mom misljenju bolji izbor. Jedan od najlepsih telefona, savrsenih dimenzija, sa kamericom, najboljom reprodukcijom midi melodija, fantasticnim ekranom, ... sta ces vise?

Sve naravno pod predpostavkom da zelis da kupis mobilni telefon , a ne PDA koji ima mogucnost da pozove broj ... znac 3660 - FUJ! ali FUJ! ... i jos jednom posle povracanja, FUUUUJ!

Na symbian prelazim tek kad ga upakuju u telo K700, ili u najgorem slucaju neke skladne male i lepe nokie.

P.S postoji koliko sam cuo ICQ za t610/630

Potpuno isto misljenje kao moje.

Prvo nisam rekao da je los, aparat zavrsava posao kao i svaki drugi ali je to samo ruzno parce plastike koja ima visoku cenu - stvar licnog ukusa. Daj ti reci, posto se ja ne razumem u telefone, prednosti Samsungovih modela i na kojem se mestu po tebi nalazi Samsung kao proizvodjac. Modeli Nokia telefona od pre par godina su vise nego duplo kvalitetniji od bilo kog modela Samsunga. Pored Motorole, Nokia, Ericsson-a diskutovati o kupovini Samsunga je bez ikakvog smisla. Evo glup primer, posto kod nas jos uvek ima puno ljudi koji nemaju pojma o telefonima (proslew nedelje 4 osobe 3 zenske i 1 muska) i dalje kupuju Samsung A800 po ceni od 11860 dinara, sta bi moglo da se uzme za te pare od drugih brandova sam kazi. To je samo jedan glup primer a drugim da ne govorim. Za 220 eura decko kupi ako hoce polovnu 6600, nov t630, novu 7210,7650,3660... Ne znam zasto telefoni idu sa modom garderobe ali kad vidis na telefonu cirkone i ostale beskorisne gluposti jasno ti je o kakoj je osobi rec. Jos jedna stvar ovde stoji a to je da svako ima pravo na sopstveno misljenje o izgledu telefona, stvar ukusa. Sto se tice kvaliteta izrade i "veka trajanja" Samsung nema sta da trazi ovde.

1.Nokia
2.SE
3.Samsung-Motorola

Ja uopste nisam rekao da je on bolji od neke nokie ali ona tvoja konstatacija za pegle i ves masine je bas niska.Ipak zamisli da si zensko i da ti se ne svidja ni jedna nokia osim 3200 :d :d :d ,i onda kazes sebi ima lepih samsunga i odes i kupis.Licno nikada vise nebi imao telefon koji nije symbian,dakle ja nisam savetovao da nenad kupi samsunga,ali nisu oni toliko losi koliko vi to pricate.Ja ga savetujem da izmedju 3660 i t630 ipak uzme 3660,jer on moze da tera komarce :d :d :d .

Ma bre Nenade koji god uzmes neces se pokajati,oba su da jaja.Samo smisli sta ti vise treba fancy telefon ilil neko povece "cudo tehnike".

Uzimam t630 definitivno u ponedeljak.
Hvala svima koji su ovde postovali svoje komentare.

Kad se budesh nervirao kako ti kamera slika samo u 320xXXX i kako te se telefon vuche, nemoj reci da te nismo upozorili 🙂

-Nenad- je napisao(la):
Uzimam t630 definitivno u ponedeljak.
Hvala svima koji su ovde postovali svoje komentare.

Pametna odluka. Za 200e nema kompletnijeg telefona, a da pritom i sve radi bez ikakvih problema.

Evo ovako nesto me bas interesuje, ima li koji telefon u ovome cjenovnom rangu da ima pribliznu i ako ne i istu kameru kao 6600 ???
Pozdrav...

Čini mi se da su kamere bulje i na t630 i 6600...

Ultimo je napisao(la):
1.Nokia
2.SE
3.Samsung-Motorola

Ja uopste nisam rekao da je on bolji od neke nokie ali ona tvoja konstatacija za pegle i ves masine je bas niska.Ipak zamisli da si zensko i da ti se ne svidja ni jedna nokia osim 3200 :d :d :d ,i onda kazes sebi ima lepih samsunga i odes i kupis.Licno nikada vise nebi imao telefon koji nije symbian,dakle ja nisam savetovao da nenad kupi samsunga,ali nisu oni toliko losi koliko vi to pricate.Ja ga savetujem da izmedju 3660 i t630 ipak uzme 3660,jer on moze da tera komarce :d :d :d .

Ma bre Nenade koji god uzmes neces se pokajati,oba su da jaja.Samo smisli sta ti vise treba fancy telefon ilil neko povece "cudo tehnike".

Moram jos samo ovo da dodam 😀

Evropa

1. Nokia
2. Ericsson
3. Motorola
4. Siemens-Samsung-Panasonic

Amerika

1. Motorola
2. Nokia - Ericsson
3. svi ostali

Bane® je napisao(la):
Čini mi se da su kamere bulje i na t630 i 6600...

Nema sta da ti se cini :d tako je. Sa tim sto je na T630 jos gora kamerica, ali cemu bre to uopste pa sluzi osim za zezanje. 😛

Da ne otvaram novi thread jer postoji neka java aplikacija za irc koja radi na t610 i z600?

Evo ovako pomalo je ovo off topik ali moram da ne otvaram novu sobu, planiram da kupim neki novi mobilni telefon pa me interesuje sta mislite o Panasonicu X70???
U dilemu sam izmedju njega ili 7650...
Sad cete mi reci pa preporucivao si ovajk telefon , jesam ali sinoc sam gledao po netu ovaj X70 i mogu vam reci da je primio mnogo dobre kritike !!!
Pozdrav i sta mislite???

Nisam ga imao u rukama, ali po onome shto sam video na WEB-u, telefon je sasvim solidan, kompletan sa opremom, jedino mu je kamera bedak (352x288 pixels) ali ima blic 🙂 Baterija mu isto nije jaca strana ( Li-Ion 780 mAh), tj. Stand-by = 250h, Talk Time = do 5h. A cuo sam da kamerica ubije bateriju na njemu kada je koristish. Ako ti symbian nije interesantan, a bitna ti je velicina telefona, uzmi ga (istina ne znam koja mu je cena, pretpostavljam da nije bash jeftin), a ako necesh kasnije da se smarash sa trazenjem java aplikacija po netu (od kojih vecina ni ne rade kako treba) da bi upotpunio funkcionalnost telefona i istovremeno hocesh da izgleda lepo, Nokia 7650 za neshto iznad 200e ti je prirodan izbor... 🙂 Sve u svemu, ja licno sam imao vishe loshih nego dobrih iskustava sa panasonic telefonima, ali opet to je moje mishljenje koje nije sveta knjiga 🙂 ...

Slazem se sa tobom, ipak meni je 7650 vehhh ali kazem ti malo sam surfovao po netu i vidi ovaj telefon...i sta kazes baterrija mu je slaba....stata...i kamara...uhhhh
barem 7650 je bolji od njega ...😉
Pozdrav...

Covek koji daje 200e za telefon hoce ili da se hvali njime ili ocekuje nesto vise od "alo, ja sam". Imao sam 3650, P800, a sad imam n-gage, koji ovde i hocu da preporucim. Kupio sam novi za 110e i dao 40e za 256mb mmc, znaci ukupno 150e. Kad nabacis nekoliko korisnih aplikacija (quickoffice, operu, worldmate, profimail, icq/yahoo...), 2-3 albuma sa MP3, neki vidx film, par igara (tombraider, pandemonium, pga golf, ashen...) ne mozes da zivis bez njega. Poludis jedino dok punis bateriju, posto doticna mnooogo malo traje.

A sta mislite izbace fon sa telom 7650-ice,slotom za MMC kartice,65k ekranom,40-okanalnom polifonijom,je*ote prod'o bih levi bubreg za doticni. 😛

Nazad
Vrh Dno