Šta je novo?

Mirror's Edge

Nije valjda da taj problem jos uvek nije resen ? To bese onaj nivo na krovu?
Kazu da kod legalne kopije ne postoji pomenuti problem, na maticnom forumu.

Meni ne pravi probleme na tom nivou,a ni u drugim delovima igre.
Možda nema veze koja je vrsta kopije - možda je u pitanju bad medicine :)

Ja sam to rešio tako što sam na tom delu nivoa isključio PhysX i posle ga vratio. Posle toga do kraja igre nisam imao takvih problema.
@John Cena ima ATI gpu.

Poslednja izmena:
Odma sam isklucio physx tako da nije on u pitanju. Probacu drugi lek:)

Ja sam pomislio na fiziku kao opciju u drajverima,nisam se ni setio one koje ima kao opcija u igri :wall:
Sorry.

Poslednja izmena:
MOrao sam da reinstaliram Windows al sam sacuvao save game file. Kad ga iskopiram u my documents/ea games/mirror's edge/tdgame/savefiles opet mi samo nudi new game u igri.:(
Kako da nastavim igde sam stao?

Ovo je potpuno ludilo. Cekao sam da padne cena igrici pa da je kupim i cene ne idu na dole. U gradu u svim radnjama doticna igra kosta 3.690 dinara :trust:

Danas odem do Tempa na Kvantasu nekim drugim poslom i vidi cuda. Naletim na igru i cena 999 dinara :banana: Ostale 3 kopije, pa koga interesuje. Uz igru se dobija i bonus disk sa muzikom.

Koga jos interesuje Alone In The Dark collectors edition, kutijetina sa knjigom, i jos gomilom stvari za 999 dinara (puna cela paleta, pa ima jedno 150 komada :-devil-:)

Ljudi jel imao neko ovaj problem sa igrom: na trećem ili četvrtom nivou (na početku igre kada Fate jurca kroz onaj training kanal) i kada uđe u onu prostoriju sa tri šipke na koje se uspentra do onog malog otvora za ventilaciju (tu je valjda kraj nivoa) meni se igra prekine i vrati u main meni.

Kada nastavim story mode on opet počinje taj nivo ispočetka! Imam Win 7 x64 i najnovije drajvere za grafičku, ne znam šta bi moglo biti.

E da igra se nekad prekine ranije, nekad malo kasnije ali čim uđem u tu sobu to se dešava.

Stvarno sam se smorio, igra mi se baš dopala....

Proradilo je :) Hvala...

jel original ima ikakvih dodatnih opcija u odnosu da piratsku verziju ?

btw bilo bi fino da mi neko odgovori do 17 h danas, jer popust vazi do 18 h :trust:

jel original ima ikakvih dodatnih opcija u odnosu da piratsku verziju ?

Zar je važno za 350 dindži? Imaš razne neke online fore + update + nema frke sa krekovima + neki online highscore....

Ma brate - 350 dinara! Toliko pirati koštaju.

ako vec imas pirata nema razloga da uzimas ovo online....samo je dodatni trosak za igru koju si vec presao...
imo da daju i disk za ovaj cash bila bi druga prica,ovako je nekako pointless,imas original...al ga nemas,ako kapirate sta hocu da kazem (s obzirom da nije multiplayer igra)

Pa da, istina, ali je opet toliko povoljno da je smešno. Toliko smešno jeftino da je glupo ne kupiti ako ti se već sviđa igra.

To je isto ko da kupiš pljeskavicu i pivo :D Ili 3 parčeta dobre pice... ili Milku od 300g... džaba bre, a super i za novogodišnji poklon nekome :)

Poslednja izmena:
da, 'e evo ti od mene poklon za Novu,jes da je 7gb, jes da ces morati sve to da downloadujes celu vecnost jer se steam raspada i uglavnom ti je download 30kb/sec,al nebitno...srecna Nova!' :)

ako vec imas pirata nema razloga da uzimas ovo online....samo je dodatni trosak za igru koju si vec presao...
imo da daju i disk za ovaj cash bila bi druga prica,ovako je nekako pointless,imas original...al ga nemas,ako kapirate sta hocu da kazem (s obzirom da nije multiplayer igra)

pa nemam pirata, igru nisam igrao, ali mi se svidja opis. Ali greota da dajem i 350 dinara posto vrlo lako moze da se desi da je samo instaliram, igram 15 minuta i vise nikad ne pokrenem ... steta sto nema multiplayer, uzeo bih je bez razmisljanja

da, 'e evo ti od mene poklon za Novu,jes da je 7gb, jes da ces morati sve to da downloadujes celu vecnost jer se steam raspada i uglavnom ti je download 30kb/sec,al nebitno...srecna Nova!' :)

Steam radi super, zakucan na 200Kb/s kod mene redovno za svaki download već mesecima, a 350 dinara je mnogo samo penzionerima. S obzirom da je tebi frka za kintu, pre bih ja tebi trebalo da ponudim neki poklon za novaka. ;)

dr-evil.jpg

(al neću :p)

Poslednja izmena:
Kupih original danas za 1000 dindži u novosadskom Tempu, dolazi u paketu sa soundtrackom. Jesam prešao narodnu verziju, ali svejedno, za ovu igru vredi izdvojiti novac.

Vredi. Verovatno ću i ja da je dodam u svoju (za sada, malu i jadnu :d ) kolekciju

Ljudi pomagajte konfiguracija iz potpisa i imam problem.
Znaci par puta mi je igrica zablokirala i skapiro sam da je to do PhysX kojeg sam iskljucio i normalno mi je radila sve do krova to je pocetak misije prosto mi igrica uspori da nemogu da preskocim na drugu stranu.
Imam instaliran pec 1.01.
Daj te neko resenje.
Unapred se zahvaljujem...

Ova igra je jedna od najboljih u poslednjih nekoliko godina. Potpuno drugacija od svih drugih igara, nabijena neizvesnoscu, akcijom. Kada sam je prvi put pokrenuo posle 10 minuta mi je bilo muka i umalo nisam povracao od onolikog skakutanja. 1000 din za ovo blago od igre nije nista.

+1.
I onda se moze igrati bez straha od usporenja i nemogucnosti skakanja i sl...

Ljudi pomagajte konfiguracija iz potpisa i imam problem.
Znaci par puta mi je igrica zablokirala i skapiro sam da je to do PhysX kojeg sam iskljucio i normalno mi je radila sve do krova to je pocetak misije prosto mi igrica uspori da nemogu da preskocim na drugu stranu.
Imam instaliran pec 1.01.
Daj te neko resenje.
Unapred se zahvaljujem...

Ja sam imao slican problem pre par dana. Pre nekih 6 meseci kada sam igrao (280GTX, XP) sa PhysX On sve je bilo super, ali sada (570GTX, Win7 64-bit) sa PhysX na On cim bi neko zapucao FPS bi poceo da pada na maltene ispod 10 frejmova. Pretpostavljam da je neki Nvidijin ***** sa drajverima pa jedini nacin da nastavim je bio da skroz iskljucim fiziku.

Ma to ti je ona misija kad treba da preskocis na drugu stranu nema sanse posto uspori.
I jos nesto kad ga pacujem sa 1.01 verzijom ne prihvata lek od 1.01 vec od 1.00.
Ima li ko resenje ili da batalim ovo?

Development of Mirror's Edge 2 has been "stopped" by EA.

A team at DICE showed EA a prototype that was "declined", according to a Eurogamer Sweden translation of a Press 2 Play TV report.

"Patrick [Soderlund - EA driving and shooting game boss] acknowledges that Mirror's Edge didn't match up to their expectations regarding sales, and that has stopped the sequel that has been in development," declared the report, published originally in December.

"EA was shown a prototype, but declined with askance. The project has been stopped - involved parties at DICE are working on something else now. Patrick himself seems to have Mirror's Edge near his heart, but they are not in the business of charity."

Presumably the extra development is going into Battlefield 3 - EA's well publicised attempt at wrestling shooter supremacy from the Call of Duty series.

Patrick Soderlund confirmed last summer that "a small team" at DICE was 'on' a new Mirror's Edge game. Eurogamer pressed him on that point last November.

"Mirror's Edge is an IP that's close to my heart and EA's as well. It was a bold move from us. I'm proud we made it. It obviously didn't reach the commercial success we wanted, even though it wasn't bad at all," he said.

"I still think as a company we're going to talk about it when we're going to talk about it. What I can say is, we haven't buried it. We're absolutely continuing to support Mirror's Edge as an IP. When we're ready to talk about it, we'll talk about it."

EA Games boss Frank Gibeau went on record a few weeks later to say that the execution of Mirror's Edge "fell short". "There were issues with the learning curve, the difficulty, the narrative, and then there was no multiplayer either," he said.

Steta.

Nadam se da ce barem da razmisle o razvoju posle izlaska B3, bio bi stvarno greh ne napraviti nastavak jedne od najoriginalnijih igara u poslednje vreme.

Nazad
Vrh Dno