Šta je novo?

Mirror's Edge

Klincu sam instalirao igru ali kao i mnogima i kod mene se zakuca na Visti32 koja pocne da trazi problem to mi se desava kad igricu postavim sve na max to znaci 19/12 sve highest i 8 pa navise, primetio sam da kako oborim AA tako sve redje zakucava, da li je moguce da gtx260/216 i Q9550 ne mogu da izdrze to setovanje. Sve sam iscitao postove i primenio lekice nema veze da li je ukljucen Physic ili ne. Pomoc da me klinac ne razbije

Poslednja izmena:
^LoL

@gaca:

Dakle imas instalaciju igre i patch.Pa onda lek, bas za taj patch.
Drajvere za grafiku, sa PhysX instalerom, imas na www.nvidia.com ,trenutne drajvere deinstaliraj zajedno sa physx-om i ocisti driver sweeper-om.
Kod mene u Visti x64 ta igra radi samo u compatibility modu za XP.Za to treba zahvaliti apotekarima.
Podesi u drajveru "single monitor mode" ,za svaki slucaj.

To bi bilo najosnovnije...igra bi inace radila u fullu i sa tim setovanjima na toj karti.

Hvala , nex999

cistio sam drajvere ali nisam upotrebio sweper, sad cu da probam sa njim mozda mi se vuku neka g....ca. Da li radi i sa 182 drv.

Poslednja izmena:
Kod mene radi. Trenutno sam na 182.46 beta ...radilo je i sa 182.08 .

Cistio sam kako si rekao ali opet ista stvar kad stavim na 8 zakuca kod golubova kad vratim na 4 ne zakucava. Da nije losa instalacija ili ne daj boze karta ona je na mojem Xcool vodenom bloku tako da u loadu ne prelazi 40, mem hladim sa Cooler master hladnjacima za mem , drajver 181.22

***, ko zna do cega je...Mada, ako ne zabada na 4xAA, sto ne igras tako?Ipak je 19/12 rezolucija...

Mozda probas da forsiras AA iz samog drajvera?Ili pak stavis 4xAA u igri, a u nv panelu odes na "enhance aplication setting" .

igra je stavrno extra odradjena.
presao sam vise od pola i oborio sistem a zaboravio da sacuvam save tako da sam sad opet uzeo da je igram ispocetka. :D

Je li vozio neko Mirror sve na highest, 19/12 i physic on na visti32. Zabada i na 4x, a cilj mi je da testitam gtx260/216

Poslednja izmena:
Jel koristis igru sa patch-om v1.01 ?

Ne kažem da bi on rešio problem već samo pitam jer ako ga ne koristiš onda bi trebalo probati i njega.

Sa druge strane - da sam na tvom mestu, probao bih npr. Crysis ili FarCry2 pa ako tamo nema problema sa visokim AA onda je ovo problem samo do konkretne igre a ne do tvoje kartice (možda da probaš i neki od 3DMark bench programa pa da vidiš da li će i u njim da zakuca sa 8xAA).

Možeš probati i zadnji drajver Forceware 182.47 Vista 32-bit:
http://downloads.guru3d.com/Forceware-182.47-Vista-32-bit-download-2225.html
Merely a day or two after the last release, this 182.47 driver set appeared on the NVIDIA website. It's very much the same as the 182.46 drivers yet adds support for OpenGL 3.1 and GLSL 1.40 on G80 GeForce based graphics cards.

P.S.
Možda ima neke veze i sa količinom VRAM-a jer što je veći AA to treba više video memorije. Zvučalo bi logično da ako je to u pitanju, onda ne bi trebalo ni da možeš da uđeš u igru sa npr. 8xAA a ne da ti pukne/smrzne se na nekom odrđenom mestu ali ko zna kako je igra napravljena i možda u tom trenutku učita toliko složenih objekata (a pri tako velikoj rezol. monitora) da se odjednom pojavi nedostatak video memorije i ćao đaci ...

Poslednja izmena:
Ma probao sam sve sto je pisalo u ovo tredu al zakucava ja mislim da ipak nisam stavio neki lekic pa ako neko zna nek mi posalj na pm, a ono sto me interesuje to je physicx da vidim sta se dobija sa njim jer se povela prica o njemu i havoku jer ati hoce da izbaci nesto tako.

Nije nikakav lekić u pitanju, jer ako imaš v1.01 i radi (a očito da radi) onda nije medicina u pitanju. Jasno ko dan.

Imam problem sa igrom, naime stignom do dela kad izadjem iz lifta i odem u neku kancelariju i vidim neku zensku da je ubila nekog lika u glavu, skoro pocetak igre, e onda kad treba da bezim igra odjednom pocne uzasno da sece , nema sanse igrati, igram na 1440x900 na 2xAA i sve na High mislim da moja konf. mora da izvuce ta podesavanja, samo nije mi jasno sto bas na tom mestu tako krene da sece, sve do tog dela je odlicno radila. I da imam patch inst.

Poslednja izmena:
Radi sad glatko, samo sad imam novi problem, nakon tog predjenog dela, izadjem na zgrade krenem da trcim, udjem u crvena vrata u zgradu, vidim vojnike u liftu i zaobidjem ih i udjem u lift i kao traje ocitavanje da sam presao nivo, kad ono opet krecem isti taj nivo, vec 2 puta sam probao i opet isto

Ja sam taj problem resio instaliranjem patch-a. Mozda lekic nije u redu?

Instaliraj patch.

edit: Sad vidim da ga već imaš. Meni se to isto dešavalo dok nisam 1.01 instalirao

Poslednja izmena:
Radi sad glatko, samo sad imam novi problem, nakon tog predjenog dela, izadjem na zgrade krenem da trcim, udjem u crvena vrata u zgradu, vidim vojnike u liftu i zaobidjem ih i udjem u lift i kao traje ocitavanje da sam presao nivo, kad ono opet krecem isti taj nivo, vec 2 puta sam probao i opet isto

Meni na tom istom mestu puca igra-kad udjem u lift samo me izbaci u meni!Do te tacke je jako lepo radila.Imam patch i lek.

Stigao sam do onog dela kad izadjem na krov gde je helikopter i odjednom neki cica nasrne na mene i baci me dole na neku zgradu pored, to se sve desava kao film. I onda on se zaleti na mene i ne znam sta treba stisnuti?

Kad pocrveni njegova palica, motka stalijevec ti stisnes desni klik.

Isti princip kao kod otimanja oruzja vojnicima.

Pichu ista molba i za mene za lekic, vazi i za Gorgilija, posaljite mi link

Treba mi help u vezi sa igrom.
Na prelasku izmedju 7. i ulaska u 8. chapter igra se jednostavno zakuca. Znaci izmlatim onog tipa na kontejneru i igra krene da ucitava nesto. Zatim mi se pojavi samo jedna slika (smrznuta) sa nekom 'lampom' za uzbunu. Zvuk krene i onda se pocne ponavljati dok mi ne skuca celu mashinu. Do ovog momenta sve je relativno dobro islo. Zna li neko zasto se ovo desava i ako postoji mogucnost da mi uploaduje save odmah nakon (pretpostavljam) te animacije sa 'svetlom za uzbunu'? Hvala!

Ako neko ne zna gde mi se pojavljuje tacno problem, evo linka:
http://faqs.ign.com/articles/953/953471p7.html
Odgledajte 2. clip odozgo i to je trenutak gde mi se pri ulasku u chapter 8 javi crash.

Inace ovaj ign-ov site je extra ukoliko se zaglavite pa ne znate kuda dalje tj. znate ali ne znate kako. :)

Vrh Dno