Šta je novo?

Miodrag Kuzmanovic Intervju !!

E kad procitah (jedva) sta napisa ovaj Ivica, dodje mi da se odreknem Kuzme i svega sto mi je kod njega bilo simpaticno :d

Alo bre covece, trebalo mi 5 minuta da procitam sta si napisao!!!

baneks je napisao(la):
Neka mu ga onaj njegov krs od novina sa sve manjim i manjim tirazom. Tamo neka uziva.

Nemoj da te Sale cuje.... :smackbum:

sto se sk-a tice, kupujem ga otkad znam za sebe i sumnjam da ce se to ikad promeniti....prirastao mi je za srce sa svim svojim vrlinama i manama...

treba imati u vidu da vise nije tako lako napraviti dobar casopis.......mislim da je internet velika konkurencija svim casopisima vezanim za tu temu...... :)
Kad se setim vremena kad nije bilo neta i kad je (u nasoj zemlji i za mene kao klinca) mesecna doza informacija i svega ostalog sto se tice kompjutera bio JEDINO SK.......mogu da kazem da dosta dugujem SK-u na lepim trenucima koje mi je pruzao :)

ljudi uvek zaboravljaju da ne znaju oduvek toliko koliko znaju......

Poslednja izmena:
simpson H je napisao(la):
E kad procitah (jedva) sta napisa ovaj Ivica, dodje mi da se odreknem Kuzme i svega sto mi je kod njega bilo simpaticno :d

stvarno jeste za****** :D

niple je napisao(la):
@baneks
ako nisi primetio ovaj topic je zapocet sa recenicom "Koga interesuje..." dakle ako toliko imas nesto protiv Kuzme, ako te toliko iritira da ga puko vredjas recima "******" i slicno bez neke dublje argumentacije, onda jednostavno zaobidji topic.

Mogu ti reci samo da si preopterecen kad pravis halabuku od jedne funny rubrike u jednom listu. Usao si u topic koji te ne zanima da bi cisto pljuvao nekog. Za ban je bila sala, mogao si smile da vidis, mada... ^^

Jedno je kritika, a jedno puko vredjanje.

Ispravka.
Moja greska. Covek verovatno nije ******. Izvinjavam se. Problem mu je u pojedinim clancima koji su mu ******ski.

simpson H je napisao(la):

Pa zar nisi provalio da je ovo zamaskirani Kuzma koji voli ATI :D :d :-devil-:

Ivan® je napisao(la):
treba imati u vidu da vise nije tako lako napraviti dobar casopis.......mislim da je internet velika konkurencija svim casopisima vezanim za tu temu...... :)
Kad se setim vremena kad nije bilo neta i kad je (u nasoj zemlji i za mene kao klinca) mesecna doza informacija i svega ostalog sto se tice kompjutera bio JEDINO SK.......mogu da kazem da dosta dugujem SK-u na lepim trenucima koje mi je pruzao :)

he he, ko u starim brojevima sto je bilo, neka osoba posalje pitanje "kako da ubijem butchera (u diablu)", posle dva meseca odgovor: "knock back", mesec dana kasnije "a sta je to knock back?" i onda opet posle par meseci "to je osobina kod oruzja" :D

ivica je napisao(la):
Da je 9200 brzi od 9000pro to je diskutabilno...i moze da bude tachno ako je dobra memorija i klok na grafici...(9200)...

to kad bi se zezali... klok na 9200 je isti kao i na obicnom 9000 i iznosi 250/200, a kod 9000PRO je 275/275, pa ti vidi... nije malo...

Ih pa kad ne znate da chitate izmedju redova ko vam je kriv...chitajte i 10 min. Policajci....koji rade za AMD.. :D ..Josh to ispade neka nova sluzba....poput FBI,CIA...i sl...samo shto ima malo drugachije znacenje.
Advanced Maffia Dillers.....ili sl. :-devil-:....ako ovo ne odgovara.....nisam bash u nadahnucu i inspiraciji....ali popravicu ja to vremenom...i AtKlon FiX 64-rupe.... :D u venama....jadne ove omladine.... :-devil-:...Josh ce prerasti u mazohiste i poshti da se lupaju chekicima i maljevima...po glavi...al slaba vajda ...svaki je tezak po 100-2oog...ne moz' ni ora' da razbije... :D..a kamoli glavu tata Intelu.... :-devil-: ..Dobro dosta OT-ka....planuo sam.... :mad:

Kuzma....???..shta mu fali...shto je "malo" na mene...jel tako..!!! ,)
Samo ushio bi ja njega da sam star koliko on i to radim....shto on radi...ali nema veze ne zelim time da se bavim...prljav zanat novinarski.

Nek se pojavi u Tabloidu na BK...kao predlog...ili bar nekoj nashoj emisiji na Tv-u...o kompjuterima i sl. i da intervju uzivo...jer za Tabloid vishe "puca" na javne lichnosti. Ali ko zna mozda jednog dana i dostigne toliku popularnost.
U Tabloidu se bave novinarskom etikom i sl stvarima. Ili da postane voditelj neke emisije o komp....shto da ne...oborio bi rekord gledanosti.. :D kad su upitanju takve emisije. :D Kad su vec forumi zatrpani...

Mozete da prichate shta kod hocete o SK..ali bilo je perioda kad je bio stvarno krsh od novina...i kada je kao sad popularan.. shto je opet zavisilo od urednika chini mi se. Isto vazi i za PC,Micro i ostale...Jednostavo imaju periode tj brojeve koji su totalno omasheni...bar po meni...ali se svi trude da to isprave i povecaju tiraz.

baneks je napisao(la):
Ispravka.
Moja greska. Covek verovatno nije ******. Izvinjavam se. Problem mu je u pojedinim clancima koji su mu ******ski.
Jebote baneks idi popi jednu kafu smorio si. :beer:

EdgeMan pishe kako mu padne na pamet. Ne konstruishe rechenicu u glavi, vec samo ono, kako mu pristize, tako ide u prste :)

byMaX je napisao(la):
EdgeMan pishe kako mu padne na pamet. Ne konstruishe rechenicu u glavi, vec samo ono, kako mu pristize, tako ide u prste :)

Ma da, shta ti mislim to ti pishem...Ima malo gluposti ali ne mari...

Jel vi moderatori nikad ne spavate? Samo vi shunjate po forumu...i ja ko budala...Nigde zive dushe. Samo chuvari. Padne malo kishica i odmah na spavanje...

Odo i ja....
Posle one pripoveke u...new era...i ja cu sanjati inkviziciski sud....Shta da se radi moram da iskoristim flat..isiche sutra a potroshih samo 15-tak sati....
Vucem new catalyste i pishem pripovetke na forumu...

Cuvena legenda Max...dobro i on kod nekih nije proshao sa "ovacijama" al ne mari...EdgeMan ti oprashta....
Silverglideru skidam kapu...

Таштина, све је таштина ....

baneks je napisao(la):
:( `ebi ga. Ne pijem kafu.

Ma drmi jednu kratku esp. bez shecera....da ti srce zaigra...:D

Stator je napisao(la):
Meni su se u pocetku svidjali njegovi tekstovi prvih 2-3 komada a onda je napisao onaj za intel i amd i na taj dan sam ja prestao da kupujem SK.A inace ga kupujem od 1992 redovno svaki broj imam..

:D :D :D :D :D :D HAHAHA! Ja spadam u Delimirovu grupu "oduševljenih klinaca koji lepe njegove postere po sobi" jer sam upravo taj tekst zalepio kod sebe.

Po meni, Kuzma je potpuno pozitivni *******t, a oni koji ozbiljno shvataju njegove tekstove...stvarno nisu za komentarisanje. Uostalom, neko je spomenuo, pre deset godina kada nije bilo net-a SK je jedini bio "nešto", ali danas pored net-a, postoji mnogih ozbiljnijih časopisa od SK-a, više medijske pažnje računarskim tehnologijama, a o velikom broju firmi i da ne pričam. Zašto bi se onda i ta čuvena I/O rubrika ozbiljno shvatala. Mislim, čekati mesec dana da bi se dobio odgovor na neko "goruće" pitanje :lupko: :wall:
Pa ko to može danas ozbiljno da shvata!? Nekada je to bio malte ne jedini način da bi se saznalo nešto, ali danas!?!?

Poslednja izmena:
Mislim da čovek ni ne sluti da o njegovim intervjuu negde postoji thread na 3 strane :d
Koliko to ima smisla, drugo je pitanje.

Ja tipujem i da je postovao :d

Ko zna iza kog se avatara on krije...Nekog shpijunskog mozda :D .....007 ???
E pa kad nas sve lepo baci u SK...i napljuva...u buducoj rubrici: ja,shpijun... :D ili ti I Spy :d (kao ona komedija).....

Poslednja izmena:
Marti Misterija je napisao(la):
cuj ne sluti... cita bre svaki dan vise puta svoj tred ovde!

A jel? Pa koji je? :d

Da nije onako napljuvao AMD mogao bih da ga shvatim kao *******ta. Ovako...muka mi vise da citam njegove textove ;)

npetar je napisao(la):
Da nije onako napljuvao AMD mogao bih da ga shvatim kao *******ta. Ovako...muka mi vise da citam njegove textove ;)

Ja ga baš zato gotivim! :-devil-:

I to sto kazes...Ko j**e 100 AMD-ovaca ;) kad 100 Intel-ovaca ;) kupuje SK. Znaci da imaju obezbedjeno trziste :)

npetar je napisao(la):
I to sto kazes...Ko j**e 100 AMD-ovaca ;) kad 100 Intel-ovaca ;) kupuje SK. Znaci da imaju obezbedjeno trziste :)

Shta bi radili da negde tako javno napljuju Intel..Pa rasturili bi se od para... :D Koliko vas bre ima...10:1.....maltene....

Ostalo je malo krstashkih vojnika Intelove imperatorske legije... :D
Naishli na povece galsko selo... :D

Pozdrav svim legionarima....uz poklich: Ukrali smo im charobni napitak...(64-bitne inst.)...tj. dobili smo ga za veliko DZ...... :d :-devil-: AMD je morao tata Intelu da pokaze "crevca".....a ovaj ce da vidi koje je zapusheno i da ga malo "prodzara" ...kao odzachar...

Poslednja izmena:
ipedja je napisao(la):
Sta ce nama Kuzma kad imamo Ivicu :smoke:

...Kuzma... i... Risto Kubura...{ako ga se neko seca}... u jednom... :smoke: ...ma...svaka cast... ...

...NHF...edge man...

Poslednja izmena:
Vrh Dno