Drunk Devil je napisao(la):Ma plitak je, to mu je glavna osobina. Posvetiti celu stranicu nečijem slobodnom lupetanju, to je bruka za časopis pre svega. Nije to ni politika ni sociologija. Pre će biti psihologija, bolje rečeno sociopatološko izdrkivanje.
Takve gluposti o zapošljavanju, ženama itd. Ovo sa nuklearnim ratom u zadnjem broju je šlag na tortu![]()
Da, skoro redovno, kada bih redovno kupovao SK, ali u zadnje vreme uzimam svaki drugi broj otprilike. Taman čovek pomisli da ne može da napiše nešto *****skije, a on nas 'prijatno' iznenadi.Agilni je napisao(la):A ipak citas redovno![]()
ma dzabe chita kad ne shvataAgilni je napisao(la):A ipak citas redovno![]()
Agilni je napisao(la):Na mestu? A ono gde kritikuje one koji kace mobilni oko vrata? Kao ja na primer![]()
Sasa je napisao(la):Stvarno bi bilo sjajno da se zatvara svaki thread koji se nekome, bilo kome ne svidja
Da li bi ikoji bio otvoren, hmmmm ?![]()
Sasa je napisao(la):On nije ni poceo ni "gurao" pricu.
Siguran sam da ne cita, to se masovno ljudi tripuju da on obraca paznju na svaki komentar.
A krsh od novina je upravo stigao do tiraza od 40 hiljada.
Pozdrav!
baneks je napisao(la):Zato sto smo MI poceli MI trebamo i da prestanemo. A on, kako hoce. Neka ima i tiraz od 100.000 ali ti citaoci verovatno nece biti sa Bencha. Bar se nadam. Mislim da je nekada toliko imala i cuvena "Prakticna zena" a sada vise i ne izlazi.
baneks je napisao(la):Please...zatvorite ovo...
Sasa je napisao(la):Kako sada neka 100k, ako se malopre smanjivao iz broja u broj ?![]()
silverglider je napisao(la):Dobro, tiraz ne mora da bude iskljucivo pokazatelj kvaliteta nekog casopisa, nego ujedno i nepokrivenost distribucije konkurencije ili njihove cene.
Sasa je napisao(la):"ne znam koja je to osobina presudna ali znam da" kupuju PCPress
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari