baneks je napisao(la):Neka mu ga onaj njegov krs od novina sa sve manjim i manjim tirazom. Tamo neka uziva.
simpson H je napisao(la):E kad procitah (jedva) sta napisa ovaj Ivica, dodje mi da se odreknem Kuzme i svega sto mi je kod njega bilo simpaticno :d
Alo bre covece, trebalo mi 5 minuta da procitam sta si napisao!!!
niple je napisao(la):@baneks
ako nisi primetio ovaj topic je zapocet sa recenicom "Koga interesuje..." dakle ako toliko imas nesto protiv Kuzme, ako te toliko iritira da ga puko vredjas recima "******" i slicno bez neke dublje argumentacije, onda jednostavno zaobidji topic.
Mogu ti reci samo da si preopterecen kad pravis halabuku od jedne funny rubrike u jednom listu. Usao si u topic koji te ne zanima da bi cisto pljuvao nekog. Za ban je bila sala, mogao si smile da vidis, mada... ^^
Jedno je kritika, a jedno puko vredjanje.
simpson H je napisao(la):E kad procitah (jedva) sta napisa ovaj Ivica, dodje mi da se odreknem Kuzme i svega sto mi je kod njega bilo simpaticno :d
Alo bre covece, trebalo mi 5 minuta da procitam sta si napisao!!!
Ivan® je napisao(la):treba imati u vidu da vise nije tako lako napraviti dobar casopis.......mislim da je internet velika konkurencija svim casopisima vezanim za tu temu......
Kad se setim vremena kad nije bilo neta i kad je (u nasoj zemlji i za mene kao klinca) mesecna doza informacija i svega ostalog sto se tice kompjutera bio JEDINO SK.......mogu da kazem da dosta dugujem SK-u na lepim trenucima koje mi je pruzao![]()
ivica je napisao(la):Da je 9200 brzi od 9000pro to je diskutabilno...i moze da bude tachno ako je dobra memorija i klok na grafici...(9200)...
Jebote baneks idi popi jednu kafu smorio si. :beer:baneks je napisao(la):Ispravka.
Moja greska. Covek verovatno nije ******. Izvinjavam se. Problem mu je u pojedinim clancima koji su mu ******ski.
byMaX je napisao(la):EdgeMan pishe kako mu padne na pamet. Ne konstruishe rechenicu u glavi, vec samo ono, kako mu pristize, tako ide u prste![]()
Mazzola je napisao(la):Jebote baneks idi popi jednu kafu smorio si. :beer:
baneks je napisao(la):`ebi ga. Ne pijem kafu.
baneks je napisao(la):`ebi ga. Ne pijem kafu.
Stator je napisao(la):Meni su se u pocetku svidjali njegovi tekstovi prvih 2-3 komada a onda je napisao onaj za intel i amd i na taj dan sam ja prestao da kupujem SK.A inace ga kupujem od 1992 redovno svaki broj imam..
Marti Misterija je napisao(la):cuj ne sluti... cita bre svaki dan vise puta svoj tred ovde!
npetar je napisao(la):Da nije onako napljuvao AMD mogao bih da ga shvatim kao *******ta. Ovako...muka mi vise da citam njegove textove![]()
npetar je napisao(la):I to sto kazes...Ko j**e 100 AMD-ovacakad 100 Intel-ovaca
kupuje SK. Znaci da imaju obezbedjeno trziste
![]()
ipedja je napisao(la):Sta ce nama Kuzma kad imamo Ivicu :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari