MegaSkot
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,125
Ovo je bolelo dok sam pakovao kućište.Floor mounted elements will get in the way of connectors at bottom edge of M-ATX board
Blic pitanje: Da li se isplati prelazak sa ove moje Nitro RX 580 na 5700XT Nitro? Doplatio bih oko 100€.
Apsolutno, 5700XT je neuporedivo bolja i jača.Blic pitanje: Da li se isplati prelazak sa ove moje Nitro RX 580 na 5700XT Nitro? Doplatio bih oko 100€.
Dobih konačno pcie kabliće izgledaju odlično. Juče zamenim, restart, grafa ne baca sliku i 3 puta restartuje mašinu posle dugog reseta. Bios me pita za load default i tu prođe post do windowsa. Odradim neki win update i restart, vratim podešavanja koja sam imao sa undervoltom itd. Restartujem i ventovi na max ne prolazi više post. Vratim stari pcie kabl i reset biosa radi. Vratim stara podešavanja biosa i opet isto ne prolazi post. Ponovo hard reset i vratim bios na default i ok radi. Sada trenutno radi na default podešavanjima.Da, Ray je jedan od poznatijih...
Mora da bude nekih ostecenja vizuelno, topljenje, ispadanja kablova, itd, inace je nesto drugo najverovatnije.Da li je moguće da mi je kablić nešto spržio?
Ako je nesto malo gorelo nece se videti na napajanju, na mestu na slici sto si stavio, nego na konektorima na krajevima kabla (prvenstveno novog).Novi pcie kabl je već u kutiji čisto da isključim tu mogućnost. Ovo mi je situacija sa oriđinale psu kablom posle što mi nikako ne ide u glavu. Da nije neki od ovih konektora otišao? Ali onda ne bi radio na default vrednostima biosa bem mu...
Nestabilan undervolt/underclock, sa protokom vremena se promeni gde i koliko (tehnika se trosi vremenom, i moram veci luft da joj se daje, neko nikad ne primeti dok ima neki deo, nekom se desi vise puta u deceniji, cista igra na srecu).Ne kapiram ove gremline🙉
Riseri su zamenjeni na svim V1 sa pcie4, nije moguce kupiti kućište sa defektnim kablom.Je l' to ona prva, zapaljiva verzija?![]()
320$, 2-slot 290mm grafike u 2023., nepotrebno ograničen airfow radi "estetike", samo 1 USB port...ali hej, bar je debelo pa mogu slobodno da ga tumbam niz stepenice jer zato dajem 300+ dolara za kućište.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari