Ideja mi je da bočne crne filtere za prašinu zamenim belim, evo slika, u pitanju je Node 304.
Da li je ok ideja da se bočne ivice zamene aluminijskom mrežicom za branike (pominjano pre) ili možda da se nađe identičan fitler u beloj boji?
Hvala
Što da ne može...jedino se pomiri sa tim da će ući više prašine ali će i provetrenost biti malo bolja (a Node 304 nije naročito otvoreno kučište). Ja bih radije krupniju mrežicu i bolji airflow nego manje prašine, ali meni je vulkanizer s kompresorom na 5 minuta šetnje pa mi se može, heh...
Setih se, možeš da probaš i sa mrežom za komarce, što da ne...
Unutra ide klokovana 2080ti tako da mi provetrenost sa te strane treba. Razmišljao sam o onoj čeličnoj krupnijoj mrežici, ona bi lepo išla. Samo ne znam kako da je zakačim sa unutrašnje strane, valjda ima nešto elegantnije od epoksidnog lepka :smash:
A sto ne narucis neko krsteno ITX kuciste, a ne ta kucista koja su nisu bas najbolja, kad vec imas 2080 Ti?
Nesto tipa Loque Ghost, Circle Pro, Slinger SM580 itd...
Ne znam sto pricamo o ceni sa grafom od 1500e. To hladjenje i kuciste ce biti minorno u odnosu na to.
ITX i Noctua D15 ne idu hah
Do 20L se toleriše
Metis prima D15 sa svega 13 i nešto litara...ali je ograničen veličinom grafike.
O kom modelu 2080Ti govorimo, konkretno?
Inače, i Arctic AIO od 120mm može lepo da zameni D15, i onda ima malo bolji izbor.
272mm je predugačko za Metis, avaj, osim ako izmisliš neku magiju...šteta.
EDIT: Čekaj, je li to Inno3D 2080Ti sa 2 ili 3 ventilatora? Oni sa jednim i dva staju u Metis...
Thermaltake Core V1 je jedino nesto krsteno, sto ne kosta kao litar krvi, dobro je provetreno, prima ATX napajanja i ima ga kod nas. Za Raijintek Thetis bi morao da se molis Belzebubu.
Što se tiče pomenutog V1, pošto ga imam u drugoj sobi, on se teško može nazvati malim. Ima dosta prostora unutra koji je jako loše iskorišćen. Veliki ventilator napred duva samo pola tamo gde treba (na gornju polovinu gde su komponente). Zvučna izolacija je loša i šta god staviš unutra čuje se kao Belarus traktor. Ukratko, sa razlogom jeftino kućište.
Rade i dalje neki madjari. Porucio sam h200i white za 83e, sto je dzabe realno za ovo kuciste, mislim da je bilo na akciji, crna varijanta je nesto skuplja. Tako da moze se i dalje naci dobro itx kuciste za malo para, samo sto kosta zivaca i vremena....
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari