srkischa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.05.2005
- Poena
- 304
Znam da je ova tema vise puta apsolvirana i da je izasao test na Benchu ali moram jos par stvari da znam. Konkretno, drugar mi dolazi iz USA i hocu da mi kupi player, pa me zanima posto je Creative Zen Micro 170$ a iPod Mini i nano su 200$, da li iPodovi vrede tih 30$ vise. Frka mi je malo za kintu pa ako je bas velika razlika kupicu iPod.
Bitno mi je kod playera da ima dug vek trajanja baterije, da ima radio i da je laka pretraga pesama. Znam da iPodovi nemaju radio al ima i da se kupi dodatak koji ne znam koliko kosta i da li uopste ima kod nas. Al kad bi zanemario radio sta to iPod toliko cini boljim od ostalih sem lakoce upravljanja (koja meni nije toliko bitna) ?
Bitno mi je kod playera da ima dug vek trajanja baterije, da ima radio i da je laka pretraga pesama. Znam da iPodovi nemaju radio al ima i da se kupi dodatak koji ne znam koliko kosta i da li uopste ima kod nas. Al kad bi zanemario radio sta to iPod toliko cini boljim od ostalih sem lakoce upravljanja (koja meni nije toliko bitna) ?