aleck je napisao(la):Zvao sam Comtrade prodavnice i Nano još uvek nije u prodaji ovde.
Delimire, gde si ga uzeo i za koje pare?![]()
Marti Misterija je napisao(la):Ma samo ti kupi taj Zen odushevices se!
aleck je napisao(la):Zvao sam Comtrade prodavnice i Nano još uvek nije u prodaji ovde.
Delimire, gde si ga uzeo i za koje pare?![]()
LUC1FER je napisao(la):Odakle ti ideja da Delimir ima Nano-a?![]()
:d :d - "daleko je ustvari blizu" (A.Einstein), a jedino sto je daleko je "udaljenost" tvoje izjave od istine...delimir je napisao(la):Daleko od toga. Evo ja imam Zen Micro i iPod je daleko bolji izbor.
Marti Misterija je napisao(la)::d :d - "daleko je ustvari blizu" (A.Einstein), a jedino sto je daleko je "udaljenost" tvoje izjave od istine...
Iskuliraj malo ti sa stavom znas, gde sam ja rekao, navedi molim te da je Zen bolji od Nano??? Gde?? Rekao sam samo da nije tako los i da nije Nano TOLIKO bolji kako ga ovi novi "hot-shot jabuchari" :d predstavljaju, jeste ok ali nije u stratosferi u odnosu na Zen. Ne posedujem nijedan od pomenuta dva plejera, kad budem kupovao bice to neki Nano sa (buducih) 10gb, a u medjuvremenu ne primajte se na hw, emocije u drugom pravcu. Mojih dva euro-centa. :dLUC1FER je napisao(la):Marti stvarno iskuliraj. Ok, svidja ti se zen i to je to. Ne znaci da je bolji. Ovaj komentar se odnosi na tvoju izjavu upucenu Delimiru: "daleko je ustvari blizu" (A.Einstein), a jedino sto je daleko je "udaljenost" tvoje izjave od istine...
martins je napisao(la):Delimire ko je naslednik nano-a? jel se zna orijentaciono kad stize u "SiCG"?
Marti Misterija je napisao(la):Iskuliraj malo ti sa stavom znas, gde sam ja rekao, navedi molim te da je Zen bolji od Nano??? Gde?? Rekao sam samo da nije tako los i da nije Nano TOLIKO bolji kako ga ovi novi "hot-shot jabuchari" :d predstavljaju, jeste ok ali nije u stratosferi u odnosu na Zen. Ne posedujem nijedan od pomenuta dva plejera, kad budem kupovao bice to neki Nano sa (buducih) 10gb, a u medjuvremenu ne primajte se na hw, emocije u drugom pravcu. Mojih dva euro-centa. :d
A ti zapeo za Nano, pa Nano. Ma to je za decu i nezrelu omladinu, jer sto ja mogu sa njegova 2-4 GB, kada mi je kolekcija teska preko 100 GB, zar da svaki drugi dan skidam i stavljam, ma ajde bre. Ja sve lijepo podijelim na pet dijelova, svakom po 20 GB, pa pucam jednu sedmicu jedan, drugu sedmicu drugi i tako celi mjesec. :dbyMaX je napisao(la):Ja ne znam Marti sta je ljudima, kao da svi od kad se rode imaju o svemu konstantno i nepromenjivo misljenje. Sta sad, potegnesh moj test, moje misljenje o GeForceu 3Ti500 o kome sam rekao da je najbrza kartica na svetu, ispada da sam od tada sam sebi "upao u usta" 25 puta? WTF? Pa kad sam to pisao o Zen Micru, o kome jos uvek imam odlicno misljenje (najbolji plejer posle iPod nanoa), nano nije bio ni u najavama. Da, sada generalno o iPodu imam bolje misljenje jer sam imao vise prilike da se sa njim upoznam (linkovi koje si naveo su misljenja na osnovu jednog dana upotrebe iPod minija koji mi se i dalje ne svidja preterano), a upoznavanje sa Nanoom mi je zapravo redefinisalo poimanje o najboljem plejeru na trzistu. Zar je to toliko cudno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari