genuine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2006
- Poena
- 350
@Neša
mislim da puno gresis sto se tice fakulteta.... taj samouki sto uci 4 godine programiranje sam moze da zna bolje tu jednu oblast koju je ucio od etf-ovca ali ce etf-ovac za 3 meseca da nauci sve sto je ova ucio 4 godine jer svo znanje koje stices na fax-u je dobro i korisno iskustvo za razliku od provaljivanja gde 2 meseca potrosis provaljujuci stvar za koju vec negde pise kako se radi tako da bacas ta dva meseca u vodu.... a sta recimo ja kao etf-ovac mogu da programiram je mnogo sire od toga sto ti kao samouk mozes... primer
embeded sistemi,
operativni sistemi,
baze,
realtime sistemi,
mreza/internet client/server aplikacije web,
racunarska grafika,
a uz to mogu i da
projektujem hardware za embeded sisteme,
dizajniram digitalne IC-ove/FPGA u VHDL-u,
a razumem i analognu elektroniku koliko mi treba
tako da tih 5-6 godina bacenih na fax ne moze da se poredi sa 5-6 godina samoukosti....
mislim da puno gresis sto se tice fakulteta.... taj samouki sto uci 4 godine programiranje sam moze da zna bolje tu jednu oblast koju je ucio od etf-ovca ali ce etf-ovac za 3 meseca da nauci sve sto je ova ucio 4 godine jer svo znanje koje stices na fax-u je dobro i korisno iskustvo za razliku od provaljivanja gde 2 meseca potrosis provaljujuci stvar za koju vec negde pise kako se radi tako da bacas ta dva meseca u vodu.... a sta recimo ja kao etf-ovac mogu da programiram je mnogo sire od toga sto ti kao samouk mozes... primer
embeded sistemi,
operativni sistemi,
baze,
realtime sistemi,
mreza/internet client/server aplikacije web,
racunarska grafika,
a uz to mogu i da
projektujem hardware za embeded sisteme,
dizajniram digitalne IC-ove/FPGA u VHDL-u,
a razumem i analognu elektroniku koliko mi treba
tako da tih 5-6 godina bacenih na fax ne moze da se poredi sa 5-6 godina samoukosti....