Šta je novo?

Microsoft Office konačno besplatan!

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
MS-office-besplatno.webp

Microsoft Office konačno besplatan!​

Bez pretplate ili kupovine! Microsoft je tiho lansirao besplatnu verziju Office-a, a evo i kako da je preuzmete

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/microsoft-office-konacno-besplatan/

Test verzija, neće je biti u širokoj upotrebi. A nije ni šteta.

One of the convenient things about Excel is its ability to analyze data and perform pivot tables and pivot charts; those have both been excluded. Themes, colors, fonts, and effects are gone as well, along with macros.
OK funkcije za kućnu upotrebu. Ovo što su izostavili je u 99% slučajeva ionako poslovni rad.

Fontovi i borderi nisu baš samo za poslovnu upotrebu. Plus, snimanje isključivo na one drive.
Hvala im na trudu, ali mi "kućni" korisnici već imamo način da koristimo office besplatno bez ograničenja.

Čemu ovakvi naslovi 🫤
Mislim da Benchu ovo stvarno nije potrebno...

Eh da su prvi ili još bolje poslednji ovakvi naslovi i tekstovi...

Ovakve naslove ko da štanca neka loša AI...

Da li su menjali politiku za Android? Meni na tabletu sad nije dozvoljena izmena dokumenta već samo pregled. Tablet je 9,8inca. Ranije je bilo iznad 10inca da se plaćalo.

Е па сад је бесплатно.

MS365 je odličan i cenovno povoljan u family opciji, gde se za 10000din godišnje dobija 6 licenci sa 6x1TB OneDrive prostora (naravno, uz Outlook i Office aplikacije).
Kome to sve nije potrebno, postoje druge navedene opcije.

@jocasylver SmartOffice 3.13.10 Pro apk i ne moraš da lupaš glavu. Šteta što je povučena sa Play store te više neće dobijati ažuriranja, ali nije pretrpan kao Office, ne laguje i ima sve što je potrebno.

Zbunilo me to sto je sve radilo na tabletu i kad sam uradio update, ne moze da menja dokumente. Kad sam instalirao stario verziju opet ista prica. Izgleda da vise nije besplatan.
Ubacio i Smart Office ali sad treba da učim ponovo

ili uzmete
Microsoft Office Professional Plus 2021 (PC) - Microsoft Key - GLOBAL za 20 eur i zauvek je vase, nista godisnje, update i sve nromalno i legalno radi.
Ako nekom 20eur mnogo, onda neka se cima lekovima itd
ili Microsoft Office 2024 | LTSC Standard (PC) - Microsoft Key - GLOBAL za 15eur i to je to :)
:)

Nazad
Vrh Dno