Kakve maske,ovde je rec o tome da kupci ne dozvole da ih prodavci prave ******ma.Ako su u oglasu napisali da je fon crne boje,da uz njega ide punjac i sta vec sve,kako mogu da posalju fon bele boje sa punjacem za kineski steker???Ajde ne preterujte bar sa tim maskama. Sestra uzela original i za iste pare komplet od duginih boja sa alija, nikakve razlike nema.
Pozdrav drustvo, imam problem sa FB aplikacijom i Viberom.
Desava se da ponekad odjednom sam telefon me izbaci iz aplikacije. I neko vreme nece da udje u te aplikacije.
Da li mozda zna neko o cemu se radi?
Koristim vec godinu dana WL 640 LTE, i preko onog advisor-a ili insider-a (kako se vec zove) sam ubacio Win 10.
Nisam imao nikakvih problema sa tom tastaturom i slicno da bih radio hard reset (ne znam ni sta je to).
I redovno instaliram svaki update kad stigne na telefonu (zadnji juce).
Kakve maske,ovde je rec o tome da kupci ne dozvole da ih prodavci prave ******ma.Ako su u oglasu napisali da je fon crne boje,da uz njega ide punjac i sta vec sve,kako mogu da posalju fon bele boje sa punjacem za kineski steker???
A sto se maski sa alija tice i ja ih kupujem tamo i jos mnogo toga ali mi ih ne utrpavaju na silu prodavci telefona da bi mi zamazali oci jer su mi poslali i naplatili ono sto nisam narucio.
Svakako neka uradi HR ali ni desetine istih ne pomazu na L550 koja dnevno ima brojna iskakanja aplikacija iz rama/random gasenja istih i to najcesce fb, vb, skype, yt a desava se da ne moze ni da zumira neku stranicu u pretrazivacu, samo prsne aplikacija.Uradi hard reset obavezno nakon instalacije win 10
kamera na lumia 640 xl mi pravi bolje video snimke(1080p) u odnosu na aparat canon ixus 125, doduše naravno nema optičkog zuma... kamera je brutala dobra...prijatno iznenađen
Ma kako da ne,mi smo svi ludi a ti pametan...мислим да је то субјективно, камера је жешћи шит, имао сам хл и једва је увалио неком индијанцу... теби испод цилета не препоручујем да узмеш, уиндоуз мобајл је мртва платформа, не ради ни вибер. толико
Ona bolja stakla naplacuju i do 1000 din a ona jeftina su toliko losa da mi danas nisu ni naplatili kad su ga zalepili na l650 jer je vazduh ispod ostao na vise mesta tako da ce morati da se uskoro menja,kad stigne ovo kvalitetno sa alija.Zar zastitnu foliju ili stakalce ne mozes da kupis u prodavnicama za 100-200 dinara?
Pa taj tupson nije znao ni da ga namesti,taj deo se pogura i legne u zareze koji su za to i napravljeni.Ne moze tako da ostaje ,uzas koliko ima tupih ljudi,jos snime i kace na you tube.nisam nika trgovao nista sa aliexpress, samo sam porucivao stvari sa ebay-a i koliko sam mogao da primijetim vecina stvari na ebay je jeftinija...
te aluminijumske fino izgledaju medjutim donji dio tog poklopca mi se ne svidja :
https://www.youtube.com/watch?v=AoRoXRlW_8w pogledati dio od 3:30
Koliko sam ja shvatio, za vazduh je on kriv, pa ni nema šta da ti naplati jer ti je "upropastio" foliju (mada pretpostavljam da može da se popravi). Ali dobro, moguće da to oni prodaju neke jeftine što se teže i lepe. Ovo za razliku u kvalitetu - prethodna folija na mom telefonu se vremenom izlizala - imao sam rupice na njoj kao na bušnoj čarapi.Ona bolja stakla naplacuju i do 1000 din a ona jeftina su toliko losa da mi danas nisu ni naplatili kad su ga zalepili na l650 jer je vazduh ispod ostao na vise mesta tako da ce morati da se uskoro menja,kad stigne ovo kvalitetno sa alija.
Ova stakla se ne izlizu vremenom,bar skuplja ne bi trebalo.Vazduh ostaje jer su kriva pa zato i jeftina.Ovo za 950 xl je izuzetno dobro uradjeno ,tacno naleze na ekran ,zato je i skuplje,to je firma nillkin,poznata po kvalitetu ali i skuplja nekoliko puta od ovih drugih koji se prodaju po Srbiji,kod nas samo stize najgori krs jer kvalitet nema prodju zbog cene pa zato i narucujem preko aliexpresa.Ovo mi bilo hitno danas da uradim jer je taj telefon uzet neplanirano pa da ga koliko toliko zastitim jer je za tinejdzerku koja bas i ne zna da vodi racuna.Koliko sam ja shvatio, za vazduh je on kriv, pa ni nema šta da ti naplati jer ti je "upropastio" foliju (mada pretpostavljam da može da se popravi). Ali dobro, moguće da to oni prodaju neke jeftine što se teže i lepe. Ovo za razliku u kvalitetu - prethodna folija na mom telefonu se vremenom izlizala - imao sam rupice na njoj kao na bušnoj čarapi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari