Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Ima li ko viska masku za 640-icu ?

Ajde ne preterujte bar sa tim maskama. Sestra uzela original i za iste pare komplet od duginih boja sa alija, nikakve razlike nema.

Orginal narandžasta je lepša i sjajnija nego sa Alija, imao na 625 i na 830.

Ja sam kupovao par stvari od Vere, uvek je bila maksimalno korektna, verujem da nije namerna greska.

E, hbi ga. Ona kupila narandžasti, tako da smo je preskočili, a i išli smo na matirane. Sve je moguće, ali kad ubaciš u jednačinu četiri sa Alija i jedna "original", ...

Pozdrav drustvo, imam problem sa FB aplikacijom i Viberom.
Desava se da ponekad odjednom sam telefon me izbaci iz aplikacije. I neko vreme nece da udje u te aplikacije.
Da li mozda zna neko o cemu se radi?

Koristim vec godinu dana WL 640 LTE, i preko onog advisor-a ili insider-a (kako se vec zove) sam ubacio Win 10.
Nisam imao nikakvih problema sa tom tastaturom i slicno da bih radio hard reset (ne znam ni sta je to).
I redovno instaliram svaki update kad stigne na telefonu (zadnji juce).

Viber poruke mi kasne, ne dobijem poruku dok neotkljucam mob, win10 je u pitanju, neki savjet?

Sent from mTalk

Ajde ne preterujte bar sa tim maskama. Sestra uzela original i za iste pare komplet od duginih boja sa alija, nikakve razlike nema.
Kakve maske,ovde je rec o tome da kupci ne dozvole da ih prodavci prave ******ma.Ako su u oglasu napisali da je fon crne boje,da uz njega ide punjac i sta vec sve,kako mogu da posalju fon bele boje sa punjacem za kineski steker???
A sto se maski sa alija tice i ja ih kupujem tamo i jos mnogo toga ali mi ih ne utrpavaju na silu prodavci telefona da bi mi zamazali oci jer su mi poslali i naplatili ono sto nisam narucio.

Pozdrav drustvo, imam problem sa FB aplikacijom i Viberom.
Desava se da ponekad odjednom sam telefon me izbaci iz aplikacije. I neko vreme nece da udje u te aplikacije.
Da li mozda zna neko o cemu se radi?

Koristim vec godinu dana WL 640 LTE, i preko onog advisor-a ili insider-a (kako se vec zove) sam ubacio Win 10.
Nisam imao nikakvih problema sa tom tastaturom i slicno da bih radio hard reset (ne znam ni sta je to).
I redovno instaliram svaki update kad stigne na telefonu (zadnji juce).

Uradi hard reset obavezno nakon instalacije win 10

Kakve maske,ovde je rec o tome da kupci ne dozvole da ih prodavci prave ******ma.Ako su u oglasu napisali da je fon crne boje,da uz njega ide punjac i sta vec sve,kako mogu da posalju fon bele boje sa punjacem za kineski steker???
A sto se maski sa alija tice i ja ih kupujem tamo i jos mnogo toga ali mi ih ne utrpavaju na silu prodavci telefona da bi mi zamazali oci jer su mi poslali i naplatili ono sto nisam narucio.

Nisi me razumeo, osvrnuo sam se samo na kvalitet i cene poklopca za bateriju sa Alija. Ovo za punjač naravno da je zaHeb. Ako je greška i stvarno ispuni obećanje, čovek dobije i zamensku belu, crnu. Ako ne, svi na sajt za prodaju pa minusi

Ej, treba da prenesemo ovaj duh i na ostale stvari vezane za nase drustvo - sledeci zaheb, i Benchmark druzina da rusi vladu, i tako sa svakom vladom. :d Gde bi nam bio kraj. :D

Uradi hard reset obavezno nakon instalacije win 10
Svakako neka uradi HR ali ni desetine istih ne pomazu na L550 koja dnevno ima brojna iskakanja aplikacija iz rama/random gasenja istih i to najcesce fb, vb, skype, yt a desava se da ne moze ni da zumira neku stranicu u pretrazivacu, samo prsne aplikacija.

Ipak posto je u pitanju L640 neka proba HR, mozda pomogne jer je ocigledno w10m OS najbagovitiji na nesrecnoj L550 i za sada joj nema pomoci.

Sent from my D6503

Nije bauk na 640/XL, ali sam ja baksuz morao sve dokumentovane i nedokumentovane bagove da iskusim.

kamera na lumia 640 xl mi pravi bolje video snimke(1080p) u odnosu na aparat canon ixus 125, doduše naravno nema optičkog zuma... kamera je brutala dobra... :) prijatno iznenađen

Pozzz svima....ako mogu da zatrazim jedan savet od vas... Naime hteo bih da kupum Lumiu 640 ...trazio sam na oglasima i nasao par telefona od 70-80e starih oko 6 meseci koji mi na oko izgledaju jako dobro i pritom su jos pod garancijom....e sad pitanje je da li je pametno da kupim neki takav fon?

kamera na lumia 640 xl mi pravi bolje video snimke(1080p) u odnosu na aparat canon ixus 125, doduše naravno nema optičkog zuma... kamera je brutala dobra... :) prijatno iznenađen

мислим да је то субјективно, камера је жешћи шит, имао сам хл и једва је увалио неком индијанцу... теби испод цилета не препоручујем да узмеш, уиндоуз мобајл је мртва платформа, не ради ни вибер. толико

мислим да је то субјективно, камера је жешћи шит, имао сам хл и једва је увалио неком индијанцу... теби испод цилета не препоручујем да узмеш, уиндоуз мобајл је мртва платформа, не ради ни вибер. толико
Ma kako da ne,mi smo svi ludi a ti pametan...

Zar zastitnu foliju ili stakalce ne mozes da kupis u prodavnicama za 100-200 dinara?

nisam nika trgovao nista sa aliexpress, samo sam porucivao stvari sa ebay-a i koliko sam mogao da primijetim vecina stvari na ebay je jeftinija...
te aluminijumske fino izgledaju medjutim donji dio tog poklopca mi se ne svidja :
https://www.youtube.com/watch?v=AoRoXRlW_8w pogledati dio od 3:30

Zar zastitnu foliju ili stakalce ne mozes da kupis u prodavnicama za 100-200 dinara?
Ona bolja stakla naplacuju i do 1000 din a ona jeftina su toliko losa da mi danas nisu ni naplatili kad su ga zalepili na l650 jer je vazduh ispod ostao na vise mesta tako da ce morati da se uskoro menja,kad stigne ovo kvalitetno sa alija.

nisam nika trgovao nista sa aliexpress, samo sam porucivao stvari sa ebay-a i koliko sam mogao da primijetim vecina stvari na ebay je jeftinija...
te aluminijumske fino izgledaju medjutim donji dio tog poklopca mi se ne svidja :
https://www.youtube.com/watch?v=AoRoXRlW_8w pogledati dio od 3:30
Pa taj tupson nije znao ni da ga namesti,taj deo se pogura i legne u zareze koji su za to i napravljeni.Ne moze tako da ostaje ,uzas koliko ima tupih ljudi,jos snime i kace na you tube.

Znaci da fino uklopi, meni se takva maska prvobitno svidjela (siva) pa sam poceo da gledam neke druge kada samvidio da ne uklopi fino...porucicu danas sa ebay-a jednu

Sent from mTalk

Ona bolja stakla naplacuju i do 1000 din a ona jeftina su toliko losa da mi danas nisu ni naplatili kad su ga zalepili na l650 jer je vazduh ispod ostao na vise mesta tako da ce morati da se uskoro menja,kad stigne ovo kvalitetno sa alija.
Koliko sam ja shvatio, za vazduh je on kriv, pa ni nema šta da ti naplati jer ti je "upropastio" foliju (mada pretpostavljam da može da se popravi). Ali dobro, moguće da to oni prodaju neke jeftine što se teže i lepe. Ovo za razliku u kvalitetu - prethodna folija na mom telefonu se vremenom izlizala - imao sam rupice na njoj kao na bušnoj čarapi.:)

Evo je na 950 xl a kod prijatelja sa 640 xl isto.Samo kad se namesta mora taj zadnji deo da se gurne na dole da upadne u taj otvor i onda lezi kako treba.a kad se skida opet na tom mestu mora da se izvuce pa tek onda da se izvlaci iz okvira.
IMG-20160716-WA0012.jpg IMG-20160716-WA0010.jpg IMG-20160716-WA0008.jpg
Malo sam se namucio,u jednoj ruci sam drzao fon a u drugoj l650 kojim sam slikao.

Poslednja izmena:
Hvala drug :)

Igrate li koju igru, nesto tipa clash of clans na androidu?

Sent from mTalk

Koliko sam ja shvatio, za vazduh je on kriv, pa ni nema šta da ti naplati jer ti je "upropastio" foliju (mada pretpostavljam da može da se popravi). Ali dobro, moguće da to oni prodaju neke jeftine što se teže i lepe. Ovo za razliku u kvalitetu - prethodna folija na mom telefonu se vremenom izlizala - imao sam rupice na njoj kao na bušnoj čarapi.:)
Ova stakla se ne izlizu vremenom,bar skuplja ne bi trebalo.Vazduh ostaje jer su kriva pa zato i jeftina.Ovo za 950 xl je izuzetno dobro uradjeno ,tacno naleze na ekran ,zato je i skuplje,to je firma nillkin,poznata po kvalitetu ali i skuplja nekoliko puta od ovih drugih koji se prodaju po Srbiji,kod nas samo stize najgori krs jer kvalitet nema prodju zbog cene pa zato i narucujem preko aliexpresa.Ovo mi bilo hitno danas da uradim jer je taj telefon uzet neplanirano pa da ga koliko toliko zastitim jer je za tinejdzerku koja bas i ne zna da vodi racuna.

***, nije ni da ne bi to bolje staklo imalo prođu, nego ne bi imalo prođu sa cenom od 2.000 koliko bi ga kod nas naplaćivali - samo im je da uzmu što veću maržu...

Dali bi ljudi pare za te stvari, samo već smo se navikli da ne možemo da pronađemo robu koja je po kvalitetu kol'ko tolko blizu originalu. Koliko sam samo ko klinac dao para na razne maske, tastature, baterije, i šta sve ne...

Nazad
Vrh Dno