Može li na HERE DRIVE da se bira način putovanja, tj.da se podesi da ne idem kolima već peške ili biciklom? Nisam uspeo to da podesim, stalno stoji auto...
Sent from mTalk
Ima li potrebe ubaciti drugi ROM za AT&T Lumiu 640 LTE, bez obzira što sve radi na MTS mreži (telefon je otključan)? Može li se naći negde MTS-ov ROM za Lumiu 640 LTE?
Pa evo jednog (valjda): http://www.theverge.com/circuitbrea...uans-neo-windows-10-mobile-kickstarter-launchTrenutno ni jedan telefon nije spreman za w10![]()
Jedino da probas nekim cleanerom ili reinstall.Ljudi kako izbrisati cahce kod aplikacija? Instagram napunio 600 mbTrenutno nema micro SD kartice u tel, i ako nastavi ovim tempom za 7-10 dana nece biti slobodnog prostora.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Ljudi kako izbrisati cahce kod aplikacija? Instagram napunio 600 mbTrenutno nema micro SD kartice u tel, i ako nastavi ovim tempom za 7-10 dana nece biti slobodnog prostora.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Nece automatski, ali bolje da instalirate 10. Skine se Upgrade advisor app, pa preko njega. Za youtube skini Tubecast ako ostanete na 8.1.moja supruga dobila službeni 640XL pa eto neočekivane prilike da ga probam...ui mi se sviđa, ekran je ok, kao telefon uopšte nije loš, ima dosta dobrih rešenja, ali onda smo krenuli da instaliramo aplikacije...instagram prosto krahira, youtube je znate već, a zatim nema dosta aplikacija
koje bi komunicirale sa mojim digitalnim aparatima, nema programa za moj NAS, jednostavno bar meni bi dosta toga nedostajalo...ali odličan telefon za sve koji nemaju baš neke specifične zahteve što se tiče programa...
telefon je stigao sa 8.1 sistemom, ne nudi nikakav update na win10...da li ga uopšte stavljati ako ponudi? nadam se samo da ga neće automatski apdejtovati, može li to da se nekako blokira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari