Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

YjhCKkc.jpg

lTU4kub.jpg

Wifi zamrcen ,posle se pojavio al dobio sam ovo,i da nekad ne radi landscape.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
L950, nemam ništa od navedenih problema, dok prijatelj ima na L640...

l640
Nikakvih problema za sad. Cak ni mTalk ne puca kao sto mnogi prijavljuju.

Imam problem sa prijemom poruka.Naime niti mi stiže zvučna notifikacija niti na ikonici za poruke.Tek kad kliknem na ikonicu i kad uđem u poruke vidim da mi je stigla poruka.Takođe nemam ni notifikaciju na glance-u.U pitanju je lumia 640 ds,najnoviji build .420.

Vidim da vam se polako svima pojavljuju problemi koje sam ja imao... Lepo, lepo. :d

Eh,kad bi zivot mogao da sredim Reset-om kao sto to biva sa mojom 640XL LTE....

Može li na HERE DRIVE da se bira način putovanja, tj.da se podesi da ne idem kolima već peške ili biciklom? Nisam uspeo to da podesim, stalno stoji auto...

Sent from mTalk

Može li na HERE DRIVE da se bira način putovanja, tj.da se podesi da ne idem kolima već peške ili biciklom? Nisam uspeo to da podesim, stalno stoji auto...

Sent from mTalk

Za to sto ti zelis ti treba Here Walk+... ;)

Salu na stranu mas za to Maps...

Ima li potrebe ubaciti drugi ROM za AT&T Lumiu 640 LTE, bez obzira što sve radi na MTS mreži (telefon je otključan)? Može li se naći negde MTS-ov ROM za Lumiu 640 LTE?

Azurirao danas tel na win 10, skinuo je i instalirao build 420, trajalo je to cio dan dok je cini mi se 32 aplikacije azurirao cijeli dan ne znam je li to u redu? I sada vidim kada je sve zavrsio da nema tastature, i u prodavnici nema viber aplikacije cini mi se...a kako nemam tastaturu ne mogu da 100% budem siguran. Koji region da stavim? P.S. evo i nakon 2 sata po zavrsetku azuriranja aplikacija tel se restartuje i izvacuje mi "azuriranja su instalirana"
Treba li da ga jos pistim pa mozda iskoci i tastatura konacno ili mora hard reset?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hard reset da ti se vrati tastatura, i onda će biti sve super.

Da li da ga pustim jos da se restartuje? U stvari cim cackam tel nakon minut dva se restartuje

Poslednja izmena:
Samo odradi hard reset i pusti sve app da se ponovo ažuriraju i problem rešen.

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Pozdrav drugari... Zanima me vaše mišljenje... već neko vrijeme imam W10 na Lumia 640 i uglavnom radi bez problema, samo me zanima da li je još neko primjetio da je scrolling malo trzuckav i da između ostalog groove music ne radi kako treba... i prije nego predložite, uradio sam već reset i opet je situacija ista, dok je bio wp 8.1 nije bilo problema... možda ipak ovaj telefon sa ovakvim hardware-on nije još spreman za W10, barem ne u ovoj fazi...

Upravo tako, ja imam 640DS i na 8.1 je telefon leteo, sa Win10, ajd da kazemo radi podnosljivo, to je i maximum koji Snapdragon 400 moze da izvuce. Evo poredjenje, uzeo sam klincu zakljucanu 435 i na njemu je 8.1 i Beach Buggy Racing bolje radi na 435 nego kod mene na 640, sve vam je jasno. Nista oni tu ne mogu mnogo da optimizuju, ako nisu do sad, nece ni sad, samo moze da bude jos gore kad krenu nove opcije u narednom update-u. Meni je ok jer sa dve SIM kartice uz moje koriscenje baterija traje 1 do 2 dana i tu mi je najveca prednost u odnosu na ostale modele.

Ljudi kako izbrisati cahce kod aplikacija? Instagram napunio 600 mb :) Trenutno nema micro SD kartice u tel, i ako nastavi ovim tempom za 7-10 dana nece biti slobodnog prostora.

Ljudi kako izbrisati cahce kod aplikacija? Instagram napunio 600 mb :) Trenutno nema micro SD kartice u tel, i ako nastavi ovim tempom za 7-10 dana nece biti slobodnog prostora.

Jedino da probas nekim cleanerom ili reinstall.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Moze prijedlog za cleanera? Probao neki clean master ali nista nije pocistio

Uhhhh ja koristim 6tag i on u opcijama ima pržnjenje keša...

Ja bih pre rekao da će to reinstalacija aplikacije najbolje rešiti, i napisati njima u povratnu informaciju da se dešava to što kažeš. Ti razni klineri funkcionišu po principu da nateraju sistem da sam obriše ono što je sistem podešen da sam obriše kad zagusti sa slobodnim prostorom u memoriji telefona...

moja supruga dobila službeni 640XL pa eto neočekivane prilike da ga probam...ui mi se sviđa, ekran je ok, kao telefon uopšte nije loš, ima dosta dobrih rešenja, ali onda smo krenuli da instaliramo aplikacije...instagram prosto krahira, youtube je znate već, a zatim nema dosta aplikacija
koje bi komunicirale sa mojim digitalnim aparatima, nema programa za moj NAS, jednostavno bar meni bi dosta toga nedostajalo...ali odličan telefon za sve koji nemaju baš neke specifične zahteve što se tiče programa...

telefon je stigao sa 8.1 sistemom, ne nudi nikakav update na win10...da li ga uopšte stavljati ako ponudi? nadam se samo da ga neće automatski apdejtovati, može li to da se nekako blokira?

moja supruga dobila službeni 640XL pa eto neočekivane prilike da ga probam...ui mi se sviđa, ekran je ok, kao telefon uopšte nije loš, ima dosta dobrih rešenja, ali onda smo krenuli da instaliramo aplikacije...instagram prosto krahira, youtube je znate već, a zatim nema dosta aplikacija
koje bi komunicirale sa mojim digitalnim aparatima, nema programa za moj NAS, jednostavno bar meni bi dosta toga nedostajalo...ali odličan telefon za sve koji nemaju baš neke specifične zahteve što se tiče programa...

telefon je stigao sa 8.1 sistemom, ne nudi nikakav update na win10...da li ga uopšte stavljati ako ponudi? nadam se samo da ga neće automatski apdejtovati, može li to da se nekako blokira?
Nece automatski, ali bolje da instalirate 10. Skine se Upgrade advisor app, pa preko njega. Za youtube skini Tubecast ako ostanete na 8.1.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno