Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Koristim Whatsapp i nemam problema. Baš sam to sinoć testirao. Mučio sam telefon pokretanjem dosta aplikacija baš da vidim da li će Whatsapp da izbaci iz memorije, ali nije. Fino to radi.

Ljudi jel i na win 10 kasne notifikacije za viber i ostale slicne app?

Na Viber neće ni da mi zvoni ponekad a notifikacije kasne i po više od pola sata. To je pod W10M a i pod WP 8.1 je bilo isto. Za sada mi najpouzdanije rade Skype i Whatsup.

Ne kasni ni viber ni fb. Tj, kasni delic sekunde u odnosu na desktop, malopre mi je bas stiglo nesto na viber, i tel i komp su se odmah oglasili. Messenger isto, whatsapp je najbrzi od svih za sad.

Ne kasni ni viber ni fb. Tj, kasni delic sekunde u odnosu na desktop, malopre mi je bas stiglo nesto na viber, i tel i komp su se odmah oglasili. Messenger isto, whatsapp je najbrzi od svih za sad.

Hvala, skinuo sam whatsup i normalno mi dolaze obavjestenja. Koristim win 8.1 update 2. Viber i telegram bas kasne.

Probaj da obrises viber pa da instaliras ponovo. Ja sam jednom imao taj problem sa kasnjenjem i tako sam resio.

A da li je pametno da instaliram win insider i win 10 ili da ostavim 8.1 dok se ne pojavi oficijalni win 10.

prelistaj temu za windows 10 mobile pa ces tamo videti kojo su aktuelni problemi i da li ti se isplati da instaliras. po meni radi ok.

Eto ja sam uspeo opet da ga skucam jutros iako mi se činilo da ovaj .164 bild radi bolje od prethodnih. Morao da vadim bateriju.
Sređivao sliku preko 6tag da nabacim na Instagram i prebacio se na Edge da pogledam nešto. Kako sam zadržao strelicu da mi izbaci prozorčiće da se vratim u 6tag telefon se kompletno zamrzao. Nije reagovao ni touch ni power dugme. :(

Eto ja sam uspeo opet da ga skucam jutros iako mi se činilo da ovaj .164 bild radi bolje od prethodnih. Morao da vadim bateriju.
Sređivao sliku preko 6tag da nabacim na Instagram i prebacio se na Edge da pogledam nešto. Kako sam zadržao strelicu da mi izbaci prozorčiće da se vratim u 6tag telefon se kompletno zamrzao. Nije reagovao ni touch ni power dugme. :(
Ne moras da vadis bateriju ,samo zadrzi power i volume down i tel ce se restartovati.

Sent from mTalk

A da, zaboravio sam na soft reset. :d
Svakako, i dalje je 10ka nestabilna. :(

Da li na 10 može da se puni, a da bude isključen?
I pitanje, zašto je to tako, zašto ne može da bude isključwn i da se napuni, u čemu je problem? Glupo, mnogo glupo!

Pa kako zašto, što će mi noću uključen, tada ga punim, a ne volim da bude uključen.

Kako trosi ako je na punjacu?

Ili stavi quiet hours, meni je to super opcija na wp... Podesim od 23-08 i tišina :) A ako je nešto baš hitno, opet mogu da me dobiju sa 2 uzastopna poziva.

Gde se to podešava?
Koliko troši bateriju?

Kako trosi ako je na punjacu?

Ili stavi quiet hours, meni je to super opcija na wp... Podesim od 23-08 i tišina :) A ako je nešto baš hitno, opet mogu da me dobiju sa 2 uzastopna poziva.

Meni se kod quiet hours ne sviđa zato što pokazuje kao zauzeće, naravno taj što me pozove odmah pokuša ponovo :D Bolje da zvoni normalno samo ja ne čujem zvono, kao silent .

Godinama nocu iskljucim zvono ,ujutro lepo vidim da li je neko zvao ,ne razumem zasto se mora telefon iskljucivati?

Godinama nocu iskljucim zvono ,ujutro lepo vidim da li je neko zvao ,ne razumem zasto se mora telefon iskljucivati?

Normalno, to što potroši 1 ili 2% baterije u toku noći je zanemarljivo malo da bi toliko brinuo. Airplane mod ti je isto kao i da ga isključuješ, onda ti možda ne potroši ni taj 1%.

Sent from mTalk

Normalno, to što potroši 1 ili 2% baterije u toku noći je zanemarljivo malo da bi toliko brinuo. Airplane mod ti je isto kao i da ga isključuješ, onda ti možda ne potroši ni taj 1%.

Potvrđujem. Već dve godine tako funkcionise moja L520 i noću ne potroši ni taj 1%.

Ja godinama imam punjac pored kreveta i telefon mi se puni svaku noc i ako ne mora bas uvek.

Koristim "tihe sate" jer ponekad ujutru zovu iz AKS BEX itd sluzbi a nocu mi stizu poruke oko posla pa mi treba da mi nocu bude iskljuceno zvono a da se ujutru oko 7 pali samo .

dal sam ja neke kurate srece???? narucio sa alija neku futrolicu na lumiu 640 jos 25 janura....... ladno jos nije stigla. Jel imao jos neko tako losa iskustva?track number is temporary unavailable!!!!

Neka te ne čudi. Čekaj i nadaj se do poslednjeg dana roka za dispute.

I onda nasi u vestima palamude o Kinezima kao zmaju sa istoka "ekonomskom gigantu" bla bla.... tacno cu otici da im izudaram Bruce Leea na njihove oci :), salu na stranu jel dispute treba pokrenuti po isteku roka ili koji sat/dan ranije???? ja mislim da je ovo drugo

Nazad
Vrh Dno