Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Potvrđujem da je krenuo upgrade na w10m, lumia 640 lte

Gledam preko cc playera recimo x files i baterija mi sa 70 padne na 50...hard reset uredno napravljen verzija .164 Mislim da ovako losa baterija ne smije bit sa svojih 3000mA/h wp_ss_20160317_0001.png

640 i 640XL su na listi za OTA update druze...ako se ne varam.

Mislim da jesam,videh da telefonima koji nisu na listi treba update Advisor.

Poslednja izmena:
Mislim da jesam,videh da telefonima koji nisu na listi treba update Advisor.
Je l' ti mene zezaš?

If your phone is indeed on the list above, your next step is to download and install Microsoft's Upgrade Advisor app...

Znači, ako vaš telefon zaista jeste na listi iznad, vaš sledeći korak je da skinete i instalirate Microsoft-ovu Upgrade Advisor aplikaciju...

:d

Skinuo Advisora,odradio sve.Kaze da sada proverim phone update i to je to.Win10 me ceka :)

Ako dobro vidim na linku piše "... check for another update for the final Windows 10 Mobile build 10586.164", ispada da je 164 iz Insider-a zapravo i finalna verzija?
Mislim da je tako... ponadao sam se možda da su pustili još nešto što na insajderu nije bilo, ali ko će ga znati.

dal sam ja neke kurate srece???? narucio sa alija neku futrolicu na lumiu 640 jos 25 janura....... ladno jos nije stigla. Jel imao jos neko tako losa iskustva?track number is temporary unavailable!!!!

Ja sam 20.Januara naručio 2 poklopca za Lumiu 535 i 2 poklopca od baterije za 640, takođe preko alija...ladno stiglo posle 3 nedelje!!! Sva 4 poklopca sa poštarinom koštala 10.3e (pisao sam o tome ranije u nekom od postova, vrati se na stranu 137).

Poslednja izmena:
@ psyhound

Ahhhh...pa to je opet neki update preko tog Advisora. Ja mislio ZVANIČAN update

Probaću popodne kada dođem kući da ipak odradim preko linka koji si postavio....pa da vidim ja kako to fercera. Ne bih voleo da se desi nešto slično ovome:

https://www.youtube.com/watch?v=-O0pj6Jhnyw

To i jeste zvaničan, ali mora preko njega. ***. :)
64315434a449c3e722336889e5094838.jpg

E...onda je to druga stvar :)

Zabolo mi na 62% Migrating Data 18 od 22...signalizira da se baterija puni ali tako stoji vec 20 minuta.
Sta mi je ciniti...ne znam dal da ga ugasim pa opet upalim..?

Meni je jutros stigao 164, svaki put kada proveravam za update moram ponovo da idem na Windows Insider APP pa kada to prođe tek onda Check for updates skine novu verziju.

Sredih svoj problem,malko sam guglao.
Build je .107,bzvz,na tom bildu sam bio i tada sam i napustio insajder.

Da li postoji podešavanje za glance na ovom modelu 640ds, w10 .164. Ili ne mogu da ga pronađem ili ako može link do app.

Na ženinom L 640 sa ugredovao na W10 i...
Rasulo...
Počeo je iz čista mira da se restatuje, tastatura u SMS aplikaciji baguje.... I tako...
Šta mislite šta je u pitanju? Jesam li nešto preskočio?
I kako se vraća na W8.1 ako se ovo ne reši cenim da mi je to jedino rešenje...

Na ženinom L 640 sa ugredovao na W10 i...
Rasulo...
Počeo je iz čista mira da se restatuje, tastatura u SMS aplikaciji baguje.... I tako...
Šta mislite šta je u pitanju? Jesam li nešto preskočio?
I kako se vraća na W8.1 ako se ovo ne reši cenim da mi je to jedino rešenje...

Pogledaj da li je .107 build? Odradi hard reset i pusti ga da odradi na .164. Pogledaj u Win10 temu, par stranica unazad opisao zeljko kako da odradis update.

Ljudi koji QR Code scener koristiti posto na bing win10 nema kao sto je bio na 8.1

Nazad
Vrh Dno