Da kao sto sam rekao vazi za datum kupovine telefona, aktivacije je bila do kraja avgusta ali je prolongirana i za septembar
imam 640 XL LTE i aktivirao sam tu free opciju i na mail mi je stigao aktivacioni kod za ofice 365 koji sam instalirao na racunaru. dokumenta trpam u cloud a sa telefona ih citamDa kao sto sam rekao vazi za datum kupovine telefona, aktivacije je bila do kraja avgusta ali je prolongirana i za septembar
Da, ali na VIP-u je to obican 640, nije 640 XLE, koliko se secam, ako uzmes onaj paket gde placas 1290din, onda telefon kosta skoro 19000, dok je za slican paket u mts-u cena telefona oko 5500din, kao i u vipu.![]()
Da, ali na VIP-u je to obican 640, nije 640 XL
Cekaj, jel ovo cena bez ugovorne obaveze ili ne? Posto u vipu tako kosta 30000din...
Koja je cena?
Vezano za translator, jel mislite za jezik aplikacije ili jezik za prevodjenje? Za prevod ima i latinica i cirilica vec mesec-dva, samo sto nema offline. Ja ga ne koristim, posto je modern translate mnogo bolji...
E, koliko se secam, ako uzmes onaj paket gde placas 1290din, onda telefon kosta skoro 19000, dok je za slican paket u mts-u cena telefona oko 5500din, kao i u vipu.![]()
U notifications+actions iskljuci notifikacije za Outlook. Primace mailove, ali nece nista da javlja.
Settings - Keyboard - English - Suggest text anštikliraj.
Ja pricam za uzimanje telefona i nekog postpaid paketa, meni se tako najvise isplati...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari