Šta je novo?

Microsoft Lumia 550

Da li neko zna da me uputi kako da pronadjem folder sa kontaktima na Lumia 550? Kada prikljucim telefon na racunar imam pristup memoriji telefona I SD kartici ali nigde ne mogu da nadjem kontakte. Hteo bih da ih kopiram na racunar, za svaki slucaj.
Unapred hvala za svaki savet I pomoc.

Mislim da ne možeš da pristupiš direktno. Sinhronizuj ih sa Microsoft nalogom.

Daj mi to malo pojasni, nisam siguran da znam kako se to radi....

Ideš u osobe, tri točkice, tu gde ti je nalog, mail... Drži prst i sinhronizuj...

Na racunaru bi trebalo da ako imas win 10 i ulogujes se sa svojim microsoft nalogom,imas aplikaciju OSOBE u kojoj ti je vec spakovan imenik koji ti je u telefonu,tako je kod mene bar.Nema potrebe da se sa telefona to skida u racunar.

Hvala, probacu kad stignem kuci, pa cu prijaviti sta sam uradio.

Svi kontakti bi trebalo da se nalaze na outlook.com kada se ulogujes sa svojim nalogom.

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

Svi kontakti bi trebalo da se nalaze na outlook.com kada se ulogujes sa svojim nalogom.

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

A u poslednjih par dana opasno zezaju sa tom PEOPLE aplikacijom koja prosto gubi slike kotakata bez reda i poredka pri cemu ih evo vec treci dan ne vraca...

Ma dok stoji ime i broj,nije jos strasno ;)
meni od pre desetak dana nestale slike nekih,razdvojili se spojeni kontakti,ne znam sta li su to radili.

Poslednja izmena:
Taj problem sa rzadvojenim kontaktima sam uočio nedavno i to nakon apdejta fb aplikacije jer su mi kontakti povezani sa fb nalogom...

Poslednja izmena:
Zanimljivo je kad otvorite viber, te vaš specifične slike postoje u viberu... Neke koje ste vi stavili u outlook, kontakt u viberu ima tu sliku...

Ma kažem ja da MS nešto "muti" tamo u oblaku ;)
tapatalk by L640

Na racunaru bi trebalo da ako imas win 10 i ulogujes se sa svojim microsoft nalogom,imas aplikaciju OSOBE u kojoj ti je vec spakovan imenik koji ti je u telefonu,tako je kod mene bar.Nema potrebe da se sa telefona to skida u racunar.

Upravo tako......hvala na informaciji, nisam znao za ovo.......bas kao sto rece svi kontakti su uredno slozeni u "People".....pametan ovaj WIN10, nema sta.:smash:

Odlicno,tek ces ti jos mnogo toga da otkrijes na win 10 ,nismo mi bez razloga ljubitelji ovog Os-a :)

Pretpostavljam....za sada mi je vrlo interesantno ovo sinhronizovanje uredjaja preko MS naloga......ujedno otkrivam i mogucnosti WIN10 na mobilnom telefonu, tako da se bas lepo zabavljam.....steta sto nemam vise vremena da posvetim toj zanimaciji......ovako, tek kad mi zatreba neka opcija pocnem da istrazujem kako radi. Ali nema veze, ok je I ovako.
Jos jednom, hvala na savetu.

Pokusavaju na silu d'izadju iz okvira statisticke greske sa w10m [emoji23]

Pa skuplji je omanji dzak suncokreta od L550 trenutno :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Da ja pokusam da vratim raspravu na temu.......Dakle petak je vece pa imam vremena da se igram sa omiljenim mi OS-om na svim uredjajima, bez obzira kolika im je cena. Sto se mene tice, sto jeftinije to bolje.....
Elem igrajuci se tako, dodjoh do sledeceg pitanja. U aplikaciji outlook mi radi gmail nalog za e-mail I na kompu i na telefonu. Pokusavam da dodam i moj sbb e-mail (sa njim sam inace ulogovan na MS account), ali mi to nikako ne uspeva. Naime, outlook prijavi da sam uspesno dodao nov nalog, ali sa njega ne mogu ni da saljem ni da primam postu. Kako da to resim?
'Ajmo ovi iskusni konzumenti najboljeg, najlepseg i najzanimljivijeg OS u istoriji - dajte neki savet.

Bojim se da se nismo razumeli.......radi meni outlook 2010 na kompu sa sbb nalogom. Ja hocu da ga sinhronizujem sa aplikacijom outlook u WIN10 gde vec imam gmail account, kako bih mogao na jednom mestu da pregledam postu sa oba naloga, bilo na kompu ili telefonu. Barem sam ja razumeo da ova aplikacija tako funkcionise. Ili gresim?

Valjda bi trebalo da ga dodas u naloge ,kao" drugi nalog" i da ta podesavanja upises u polja predvidjena za to,ako sam dobro razumeo sta zelis.

da li si dodao nalog kao pop3 i smtp ili si isao da sam pronadje email server? Ja sam uspeo da podesim mts email acc i radi. Probaj da sam manuelno podesis taj sbb acc ako znaš parametre. Nema potrebe za sarkazmom kad to i jeste najbolji, kao što i sam kažeš, najlepsi i najzanimljiviji OS u istoriji ... :D

Dodavanje naloga pa napredno podesavanje pa internet e-posta,tu se onda unose parametri sa linka koji sam iznad okacio

Uf...ajde probacu, probao sam svasta i nisam uspeo do sada......g-mail je automatski prihvatio, ovaj nece iako radi uredno na kompu i sa tim sbb mailom sam prijavljen na MS nalog.....negde , gresim, naci cu valjda gde....

@TosaNS

Nije bio sarkazam, ja stvarno mislim to sto sam rekao o WIN 10.....meni je super I zaista mi je jako zanimljivo da istrazujem sve mogucnosti desetke......zao mi samo sto nemam vise vremena.

Pa automatski prihvata i yahoo ,gmail,outlook ali ne moze ove tipa sbb,mts i slicne tako,mora rucno da se unesu podesavanja u telefonu a na onom linku imas to.Moja drugarica nije mogla mts mail nalog da unese normalno nego samo u onom delu gde se manuelno podesavanja unose,gari mi je tad dao ovaj link za mts https://www.mts.rs/poslovni/podrska/internet/uputstva/e-mail

I IMAP je bolji od POP3. POP3 samo preuzima mejlove sa servera, i ništa ne serveru ne dira, a IMAP sinhronizuje sa serverom. Pročitaš mejl, i na serveru je pročitan.

Proradio i SBB mail na telefonu. Trebalo je izbrisat SBB nalog, zatim izbrisatii Unify mrezu sa spiska Wi-Fi dostupnih mreza, pa ponovo dodati SBB e-mail nalog. Nakon toga ponovo dodao Unify I sada sve radi. Naravno, nikada se ne bih sam setio tako necega da mi clan foruma Vuk40 nije provalio fazon. Ne znam gde on to I kako sazna, ali uvek ima pravi odgovor.......LEGENDA!!!

Nazad
Vrh Dno