Jesi ti ozbiljan? J5 je bolji telefon i sigurno ima bar malo bolju kameru mada je i ova sa L550 odlicna na dnevnom svetlu (u odnosu na cenu/klasu), za low light je u principu losa a znam da si se zalio na J5 kameru upravo u tim uslovima. Ako hoces W10m fon sa sto boljom kamerom kupi polovnu L930.
Inace kao sto sam vec rekao - telefon je radio
katastrofalno lose na svim buildovima osim na .71 delimicno, sad za vikend sam konacno uhvatio vremena da pokusam da ga sredim i mogu da kazem da sam odlepio - telefon se restartovao svaki put posle 2,3..5 min provedenih na fb a veoma cesto i posle kraceg koriscenja vibera/uc pretrazivaca, prodavnice.. pa cak i pri kucanju sms-a (tu je umeo da zakuca). Tastatura radi kilavo pa onda krene da laguje ko luda.
Onda sam apdejtovao (sta je sve nudio fon), HR i tako u nedogled - jednostavno nista nije pomoglo, softverska krsina klasicna.
I onda mi juce ponudi apdejt (ja vec listam oglase i trazim sta da kupim) i reko ajde jos ovo da odradim i pogadjajte -
telefon radi 10x bolje od svakog build-a do sada! A cak nisam ni okinuo HR jer sam se smorio vise, reko aj da probam ovako.
Znaci, i dalje ne radi kako ocekujem na osnovu WP8.1, ima tu nepotrebnih stucanja, loading gluposti, usporavanja
ali opet telefon radi primetno fluidnije i neuporedivo stabilnije, jednostavno nema zakucavanja ili random restartovanja.
Sta vise da se kaze, jednostavno su svi buildovi do sada bili tesko djubre, kakav neispravan hardver i ostale gluposti. Ovo je prvi krsten build a probao sam ih ko zna koliko, bolji je od .71.
Cale je na putu a zaboravio sam koja je tacna verzija build-a, napisacu veceras.
Tako da se ovaj fon ''izvuk'o'' u poslednjem trenutku pred prodaju, sad bukvalno ne smem vise nista da apdejtujem da se ne bi vratio u softversku agoniju i raspad.
Neka ga na ovom buildu, samo neka sljaka kako treba a svakako ce ustupiti mesto Nexusu 5 ili 5x u narednim mesecima