Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Očigledno postoje i unknown. I verujem da pre koriste 950.
Apdejtovah juce na .107 i evo krece nova tura nerviranja
Telefon radi malo fluidnije i to se jasno primeti ali neke aplikacije iskacu iz rama k'o lude (vb/fb/yt) a onda su poceli da se desavaju i restarti, npr vajber/fb iskoce iz memorije par puta i onda ''stize'' restart telefona ali ne uvek.
Ne znam sta da radim..
Da li moze da se ugasi Automatic Update? Caletu se preko noci updatovao telefon i od tad nece ni jednu aplikaciju da otvori. Morao sam hard reset da uradim.
Automatic Update OS-a ne može ali može da se podesi da ga ne instalira kad on hoće već kad ti hoćeš. Ne znam samo koliko dugo može tako da čeka.Da li moze da se ugasi Automatic Update? Caletu se preko noci updatovao telefon i od tad nece ni jednu aplikaciju da otvori. Morao sam hard reset da uradim.
Jeste, od 10586.36 ovo je najgori build. Meni se jednom ili dva puta restartovao telefon, što mi se sa .36, .63 i .71 nikad nije desilo. Isto tako, pojedine aplikacije pucaju, Store najviše. Mada, primetio sam da Store puca i na računaru.Apdejtovah juce na .107 i evo krece nova tura nerviranja
Telefon radi malo fluidnije i to se jasno primeti ali neke aplikacije iskacu iz rama k'o lude (vb/fb/yt) a onda su poceli da se desavaju i restarti, npr vajber/fb iskoce iz memorije par puta i onda ''stize'' restart telefona ali ne uvek.
Ne znam sta da radim..
Isključi automatski update aplikacija. Podešavanja su ti u Store - Settings - Update apps automatically. Ja ga tako držim da bih video koje aplikacije se update-uju i kada pošto Store ne pokazuje kad je koja aplikacija nadograđena kao kod WP 8.1.Ja tako juce bezveze (na l532ds) udjem u Store dok sam bio u busu da pogledam neku aplikaciju, a on nadje 4 azuriranja i odmah pocne da ih preuzima... :shock: Sva cetiri sam odmah pauzirao, pa sam ih obavio kod kuce, al stukli bi mi megabajte samo tako. Samo jedan od njih je bio 90MB ako se ne varam.
Znam da ti govoris u drugom Updateu, ali reko slicno je iskustvo donekle...![]()
Telefon je kesa... samo to imam reci za 550-ku.![]()
Ne brkajte ostale Lumie sa 550/650/950/XL. Ove imaju odgovarajući FW za W10 i svaki build koji prođe Insider i ode "među narod" je sasvim sigurno ok. Kroz sve Insider buildove sam prošao, sad sam na Redstone .1004 i na novom 155 FW, apsolutno nikakvih problema nema. Nije ih bilo ni na .107 i telefon skroz korektno radi. Mislim da mnogi zaboravljaju koliko 550 košta i da je na velikoj većini paketa 1din. Ne može to da radi kao flagship ali telefon radi začuđujuće dobro. Nijednom nijedna app nije pukla niti mi je blokirap telefon. Uostalom, čim se Boris ne žali telefon je dobar![]()
Telefon je kesa... samo to imam reci za 550-ku.
Kad bi nam preveo to gari, jel pozitivno il negativno.
Vrh telefon realno, za smesnu kintu (dinar). Sve zamerke koje moze neko da ima je na nedovrsenost Win 10, jer sam gledao milion klipova, svuda to otprilike isto radi, dal je 550, 640, 950, a samo moze biti bolje, uzbudljivo je meni to.
Opet mi bio drugar sa Idol 3, vise nego duplo skuplji telefon. I dalje nema resenje sto nece sam da mu ode ekran u stand by, uzmem da mu obrisem neku aplikaciju i kao samar se podsetim zasto Android ni sa 16gb rama ne moze fino da radi, idem kroz settings, ono laguje, skrolovanje od 5 frejmova u sekundi, pa onaj kupus dizajn kad udjes medju aplikacije i procese, kao neki zupcanici, kaisevi, katastrofaAl zato startuje B92 u sekundi, ekran uvek mozes ugasiti na dugme
Bitno da je ovo 'kesa'..
Au sunce ti, cale slucajno apdejtovao fon na ovu raspalu verziju (ili je fon sam to odradio) posle koje je usb ulaz mrtav! Na svu srecu tu je bar 70% baterije..
Ovi iz MS-a definitivno nisu normalni i zasluzuju da propadnu, da im takva glupost promakne pa to je neverovatno..
Sta sad da radim, dajte neko najefikasnije resenje..
http://mspoweruser.com/how-to-recover-a-lumia-with-a-malfunctioning-usb-port/
Izgleda da cu morati da odradim ovo sa linka iznad.. uzas
Au sunce ti, cale slucajno apdejtovao fon na ovu raspalu verziju (ili je fon sam to odradio) posle koje je usb ulaz mrtav! Na svu srecu tu je bar 70% baterije..
Ovi iz MS-a definitivno nisu normalni i zasluzuju da propadnu, da im takva glupost promakne pa to je neverovatno..
Sta sad da radim, dajte neko najefikasnije resenje..
http://mspoweruser.com/how-to-recover-a-lumia-with-a-malfunctioning-usb-port/
Izgleda da cu morati da odradim ovo sa linka iznad.. uzas
Koliko znam, izašla je nova verzija, koja ispravlja problem sa USB ulazom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari