- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 685
Ako smatra da je oštećenje značajno, neka kupi nov poklopac baterije u ovlašćenom servisu, a onda neka ga preda na servis. Ne verujem da je originalni poklopac skuplji od 700din.
Jel te navodi na srpskom, posto su iskustva podeljena
Sent from 640
Jel reč o "Mape" ili nekoj drugoj navigaciji za lumiu? Ja ne mogu da nađem gde se govor uključuje inače prikaz na ekranu jeste precizan i radi ok.
Meni nije jasno u cemu je stvar,da li u nekom podesavanju ,sto sad kod mene ne radi a kod nekih radi?Fast insider sam,mozda zbog toga,ko ce znati?Ja na 640 nisam ništa podešavao dodatno, region i jezik su na srpskom, i navođenje je krenulo na srpskom.
Sent from 640
Imao sam ja taj problem na 550 identičan.Posle hard rešeta nisam primećivao vise da se dogadja.Obican restart je resavao problem na par sati.Vrlo iritantan bug posto nikad nisi bio siguran kad ce da se manifestuje i iz kog razlogaRecite jel ima jos neko ovaj problem,desi mi se u danu par puta da kada nekog zovem ne cujem da mi zvoni niti da se ta osoba javila,jednostavno nista ne cujem niti kad pricam druga osoba ne cuje,znam da je neki bug ali dal da mu opalim factory reset ili je jednostavno to normalno kod ovog telefona?
Poceo je ozbiljno da mi baguje i postaje vec ucestalo. Recimo power dugme uopste ne reaguje (hardverski deluje sve ok sa dugmetom). Pa onda nekad se telefon istripuje kao da drzim Volume down/up, pa kad stisnem samo Power dugme, izbaci mi onu poruku kao za screenshotove (something has changed, there is a new combination for screenshots bla bla).
Touch sve cesce ne reaguje, pre neki dan nisam mogao da se javim jedno 20 sekundi, ne reaguje swipe na gore.. Opet nista od ovog ne deluje kao hardveski problem, posle soft reseta sve opet radi.. Znaci sve cesce baguje softverski i bukvalno me 'blamira' u nekim situacijama, kao recimo ovo sto nisam mogao da se javim pre neki dan..
Strpljenja mi ponestaje.. a tako me mrzi da radim hard reset, ne verujem da ce ista znacajno promeniti na duze staze.
Ako imaš garanciju pošalji telefon u servis jer to nije regularno ponašanje i tako ne bi trebalo da se ponaša telefon. Očigledno da imaš problema sa telefonom i da te probleme nemaju ostali bar koliko sam mogao da zaključim i pročitam do sada. Bagovi se ispravljaju sa svakim apdejtom ali meni se čini da ovo nisu bagovi nego da je telefon problematičan, ako grešim neka me neko ispravi ko je imao sličan problem. Naravno voleo bih da rešiš te probleme i da budeš zadovoljan korisnik ali kao što sam već rekao mišljenja sam da su to problemi za servis.
E pa sjajno, fon se 2x restartovao u toku razgovora u razmaku od 15 min.
Baterija u oba slucaja 80%+, signal odlican.
Cudi me da je ovako zabagovao jer u poslednja 2-3 meseca radi prihvatljivo, samo sa sitnim bagovima.
Nije hladno pa da to lose utice na bateriju.
Posle toga je obavljen poziv bez problema.
Sent from my D6503
You are holding it wrong![]()