Darko1290
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 875
Ja pricam iz moje perspektive da radi ok jer nijednu od stvari na koju si se ovde zalio ja nijednom nisam uspeo da reprodukujem. Ali nijednu. Jedina stvar na koju se meni otac zalio je to da ponekad nije hteo da se konektuje na wifi kada dodje u domet iste. Ali i to je prestalo da se desava sa Redstone update-om. Dakle, sasvim sigurno, da je tako svima kao sto ti kazes da je tebi, bio bi skroz u pravu. Medjutim kazem, ja moje tvrdnje baziram na mojim iskustvima koja su malo drugacija. Jednostavno trudim se da budem realan i da te donekle razumem ali cim ides u krajnost karikiranjem tipa zte droid 2.1 ne mogu onda da se ne zapitam karikiras li i kada navodis ostale probleme.
Imam i 520 u fioci, bas sam probao da je dignem na W10 pre neki dan ali bez uspeha, blokirali sve izlgeda. I da, lepo i tecno radi 8.1 ali je 10 ipak ozbiljniji sistem. I naravno opet, nekako na mojim telefonima bar, radi
Evo ko zeli da testira kako radi 625 sa 512 rama na Redstone, slobodno neka se javi da popijemo kafu.
Imam i 520 u fioci, bas sam probao da je dignem na W10 pre neki dan ali bez uspeha, blokirali sve izlgeda. I da, lepo i tecno radi 8.1 ali je 10 ipak ozbiljniji sistem. I naravno opet, nekako na mojim telefonima bar, radi