Šta je novo?

Microsoft Lumia 550

@Srle22 ,odlicno si napisao prve utiske.Drago mi je da se javi neko ko prvi put koristi taj telefon jer je poznato da uopste nije los kako su ga neki ovde predstavili i nadam se da ce te lepo sluziti.I ja sam drugarici preporucio da uzme taj jer njoj jedino odgovara neki za 1 dinar a ovaj je po meni bolji nego ostali u toj ponudi.

[emoji4]

Tu sam, sve radi kako treba, nemam šta da pišem, bacim pogled svaki treći dan.

Da, nije los sada, skoro 12 meseci kasnije, sa poslednjim apdejtom i posle desetine dokazano katastrofalnih buildova ;)

Kad budem probao taj poslednji build rado cu napisati utiske i nadam se da ce konacno proraditi kako treba jer je sve do sada bilo ocajno, posebno u periodu od pocetka prodaje pa do maja-juna samo sto su tu cast beta testiranja mogli da imaju oni koji poseduju uredjaj a ne random bot-advokati MS-a koji 550 nisu videli ni u izlogu ;)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Bitni su utisci normalnih korisnika kao sto je Srle22.Normalni su jer znaju sta mogu da ocekuju za novac koji su dali.I zato su zadovoljni.

Opet ta pateticna pricica o "normalnim korisnicima" [emoji23]

Ja ti lepo kazem da je softverski L550 9-10 meseci radila ocajno sve do tog poslednjeg builda koje jos nisam probao jer je 550 izbacena kao primarni fon zbog nestabilnosti i bagova, cim budem preuzeo fon, sveze HR-ovan i sa poslednjim buildom napisacu utiske mada je bolje posle 5-6 dana koriscenja ;)

I jedan ortak mi rece da je sad za vikend odradio apdejt i HR i da fon radi dosta bolje nego nedavno kad je kupljen u Telenoru.

Ako 550-ica proradi stabilno na duze staze rado cu je preporucivati kao low end kupovinu (u stilu 520/525) ali sve ovo do sada je bio raspad i totalni fail koji nisam imao nameru da prikrivam ;)

Sent from my D6503

Kako vas ne mrzi da svaki cas radite HR ? Ja sam uradio jednom, kada sam ubacio desetku i to je to.. i tad me smorilo.

[emoji23]

Nexus, nisam više u WP taboru, ali pratim pa ako bude bolje što da se ne vratim i treći put.

Hahah pa znam da si menjao, ali vidim komentarises ovde, pa ko zna..
Cekaj Redstone 2, ne verujem da je R1 ispravio one silne probleme koje si ti imao :D

Smorčina mi da nosim 2 Androida, rado bi zamenio Note4 za 950, ali da ne gušimo temu.

Kako vas ne mrzi da svaki cas radite HR ? Ja sam uradio jednom, kada sam ubacio desetku i to je to.. i tad me smorilo.
Ako neko mrzi da radi reinstall i HR to sam ja. Na Z2 nikada za 12ak meseci nisam okinuo HR niti doziveo zakucavanje, random restart mada to je nekadasnji flagship sa proverenim sw, to sam i ocekivao.

Al' sta ces kad si prinudjen, i low end droide bih HR-ovao svakako ali dosta redje.

Korisnici svakog OS-a su beta-testeri na neki nacin ali ovo sa w10m za 10ak meseci je postavilo nove standarde beta testiranja, posebno u prvih 5-6 meseci.

Ali dobro, neka sto pre skrpe w10m i postignu stabilnost WP8/8.1 i bice super, lep apgrejd sa 8 na 10 za win fanove i korisnike kojima je takav os dovoljan.

@ Cvoruga

Pa sta ce ti Note 4 pored 5x, kupi L950 i taman ces imati najbolje od oba OS-a uz redovne apdejtove :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
@Hsv, bagove za 100€ mogu da tolerišem, za 300€ već ne [emoji4] .

[emoji12]

650 lošija od moje ex Lumije, samo bolju mogu da uzmem Tošo.

@Hsv, bagove za 100€ mogu da tolerišem, za 300€ već ne [emoji4] .
Pa sacekaj jos mesec dana, probaj negde L950 pa ako radi dobro kupi taj fon. Ako ti se ne daje 300e a hoces da testiras w10m i dalji razvoj onda pazari L640 za male pare mada ces najbolji utisak dobiti koriscenjem flagship modela.

Sent from my D6503

Odgovorio sam gore, neću sa konja (830) na magarca (640/650) a pošto serija 7 i 8 ne postoji onda ostaje 950.
Rock je napisao da im pada cena u Ch, verujem da će isto biti i kod Mađara, pa što da ne probam?

Zaboravio sam da si imao 830, mislio sam da je neka 5xx bila u pitanju.

Nista, onda cekaj pad cena L950, to ti se najvise isplati.

Sent from my D6503

Sad su bas pisali kako je cena za l950 spustena u Evropi u Microsoft prodavnicama na 300 evra, ali mi nemamo nista od toga.:trust:

Ne vredi uzimati lumiu 550 pored lumie 640 ili cak 650. l640 primetno bolje radi na win 10, imam oba.

Ja sam zeleo windows phone, a u VIP-u je posle Lumie 550 sledeca po ceni bila Lumia 650 za koju je doplata uz moj paket 15000,00RSD sto je meni u ovom trenutku preveliki izdatak za telefon, pa tu opciju nisam ni razmatrao.

Poslednja izmena:
L650 je preskupa, ma smesno koliko je skupa. Pogotovu kod operatera.. telefon nije los, ali ne vredi te novce.
Dobro si odabrao.

Ja sam zeleo windows phone, a u VIP-u je posle Lumie 550 sledeca po ceni bila Lumia 650 za koju je doplata uz moj paket 15000,00RSD sto je meni u ovom trenutku preveliki izdatak za telefon, pa tu opciju nisam ni razmatrao.

Ja sam pre par meseci uzeo l550 u vipu, prodao je i kupio lumiu 640 iz vipa za 20e doplate. Verujem da nije svako raspolozen za takve trange-frange. U svakom slucaju, nisi uzeo los telefo, za te pare odlican.

L650 je preskupa, ma smesno koliko je skupa. Pogotovu kod operatera.. telefon nije los, ali ne vredi te novce.
Dobro si odabrao.

l650 oko 15.000 uz moju tarifu, a eto je za 20.000 sad na Benchu. :) Ne znaju operateri sta da istu...

Ja sam rekao da se jos koji mesec zadovoljim,sa L550 pa prelazim na L640 Xl ili cu n L650,jedan covek na Kp prodaje za 130 neotpakovanu sa full garancijom,dobra ponuda sto se mene tice za solidan nov telefon.

Ima li neka running aplikacija da radi na 550, ima li sve potrebne senzore? Kapiram samo GPS treba, barem za kilometrazu..

PU Evo opet mene sa utiscima o ovom telefonu. Ako je ovo hardverski njslabija Lumia, mogu misliti kako tek rade bolji aparati sa Win 10. Malo sam se privikao na win okruženje na telefonu i sve mi se vise svidja. Aktivirao i Cortanu, radi bez greške. Doslovce nijedan bug do sada nisam uocio. Jedino na nekim sajtovima radi malo sporije, ali to je verovatno do sajta. Razume se ne bih je poredio sa jacim aparatima bilo na win ili android platformi, ali za smesne pare sam dobio OZBILJAN telefon. Na raspolaganju mi je i Office, tako da mogu da pregledam dokumenta kada mi bas zatrebaju dok nisam pored kompa.
Ono sto sa sigurnošću mogu reci to je da ce i sledeći moj telefon biti winphone. Koji, ne znam, zavisi od cene, ali sa androidom sam (uz duzno poštovanje) završio. Dakle, ako želite da se upoznate sa radom i prednostima winphon-a uzmite ovaj model. Uz ugovor skoro džabe, a nudi zaista puno toga.

Poslednja izmena:
PU Evo opet mene sa utiscima o ovom telefonu. Ako je ovo hardverski njslabija Lumia, mogu misliti kako tek rade bolji aparati sa Win 10. Malo sam se privikao na win okruženje na telefonu i sve mi se vise svidja. Aktivirao i Cortanu, radi bez greške. Doslovce nijedan bug do sada nisam uocio. Jedino na nekim sajtovima radi malo sporije, ali to je verovatno do sajta. Razume se ne bih je poredio sa jacim aparatima bilo na win ili android platformi, ali za smesne pare sam dobio OZBILJAN telefon. Na raspolaganju mi je i Office, tako da mogu da pregledam dokumenta kada mi bas zatrebaju dok nisam pored kompa.
Ono sto sa sigurnošću mogu reci to je da ce i sledeći moj telefon biti winphone. Koji, ne znam, zavisi od cene, ali sa androidom sam (uz duzno poštovanje) završio. Dakle, ako želite da se upoznate sa radom i prednostima winphon-a uzmite ovaj model. Uz ugovor skoro džabe, a nudi zaista puno toga.

"Auuu sad kreće rat ovo nisi smeo ni u ludilu reći. Ovo je tema samo za kritiku"

Sarkazam ...

P.S. eee da i sad ćeš dobiti etiketu fanboj

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno