Znachi "majstori" u ovom dupetu od zemlje u smeshim uslovima su bolji od onih iz Microsofta ?
Ne zna se ni da li su 65nm modeli uopšte došli u prodaju. A oni bi trebalo da donesu i novu ploču sa premeštenim komponentama.i sta sad ispade,ni ovi chipovi od 65nm nisu ispravili gresku....E stvarno ovi ljudi nemaju veze s vezom....nista,krstimo se i cekamo 45nm verziju.....
Znachi "majstori" u ovom dupetu od zemlje u smeshim uslovima su bolji od onih iz Microsofta ?
radi savršeno, šta da vam kažem... mislim da je u cugu radila preko 14 sati!
WOW! CELIH 14 SATI ?!?!!
- ne mogu da verujem da i dalje preporucujes Xbox360 za kupovinu posle svega?!
To i dalje nista ne znaci. Niko ovde od nas nema ni predstavu o tome koji su ciljevi MS-a, koja je finansijska konstrukcija itd. Price o tome kako MS ima ili nema "lufta" su smesne.
A ti znas da li imaju ili nemaju lufta jer si intimno upoznat sa finansijskim planovima MSa-?
To i dalje nista ne znaci. Niko ovde od nas nema ni predstavu o tome koji su ciljevi MS-a, koja je finansijska konstrukcija itd. Price o tome kako MS ima ili nema "lufta" su smesne.
i to se zove dugorochni plan, koji Microsoft nikada nije ni imao..
Mada mozda ima necega u xxxandersovim postovima. Malo mi je glupo da velika, ogromna kompanija kao Microsoft udje bezglavo na trziste i izgubi pare. ko zna kakva je pozadina svega ovoga.
ali je vrlo lako moglo da se desi da Xbox360 postigne mnogo veći i sigurniji uspeh.
Mada mozda ima necega u xxxandersovim postovima. Malo mi je glupo da velika, ogromna kompanija kao Microsoft udje bezglavo na trziste i izgubi pare. ko zna kakva je pozadina svega ovoga.
Ne ostaje mi nista drugo nego da se strpim i da stedim pare za ps3 i neki LCD.
Fingers crossed...
Pa isti ti je djavo, samo treba da sachekash pirateriju na PS3, jer ko ne kupuje obe konzole, greshka je kupiti X360, ne zbog danas ili zbog narednih 6 meseci, vec zbog narednih 6-7 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari