Mene to ne uzbuđuje nego smara... Posetio me ROD juče, od tada naizmenično radi, pa ne radi. Videćemo da je popravimo, pa ću javiti koliko je posle toga izdržala...![]()
Ja cu najverovatnije da prodam moj x360 (dok je jos uvek normalna konzola) ovih dana i da sacekam da stigne ps3 starter pack sa 2 igre ovde kod nas i da ga pazarim, za**** necu svaki put da se strecam kad igram nesto.
Ako imas kome, utopi ga sto pre...
Ja kontam ovde za moj da cu dobiti negde oko, 700 NZD, to je oko 350 eura, ali dajem i DVD citac sto pravi backups, dva wirelessa, i oko 10 igara (backups).
svejedno mi je, konzolu sam dobio, nadam se da će je popraviti (najveće su šanse za to) i to neće koštati više od 20-ak evra. Ako i ne proradi, vrnuću je onom što mi je poklonio i zahvaliti, a onda čekam da dođe vreme za PS3. Baš bezveze. Kapiram da su mogli da leme drugačije taj GPU, a ne sa bezolovnim sr.anjem koje se syebava u 95% slučajeva (95% kvarova su vezani za GPU, tj. greška 0102). Ima ljudi koji to umeju da preleme, onda radi sve normalno. Ne kapiram zbog čega nisu odmah krenuli da ispravljaju tu grešku, nego nastavljaju da štancuju konzole na isti način...
Da upravo je bezolovni kalem uzrok kvara, jer, zbog non stop "toplo-hladnog" stanja se na kraju jednostavno odlepi od povrsine za koju je zalemljen.
RoHS, ***
(nije kalem, nego "kalaj" ili lem btw.):smoke:
svejedno mi je, konzolu sam dobio
I potom zdušno ubeđivao ljude da kupe taj krš od Xboxa, proizvod sa fabričkom greškom i pljunu 500 evraSve pod geslom "ma kakav kvar, nema šanse, kako se meni nije pokvario"...Ono što je najtragičnije, nigde se ne kaže da će Falcon doneti nešto novo, izmenjen dizajn ili nešto slično, već se samo navodi shrinkovanje...Strašno!
e raspitala sam se u vezi coolera za xbox..i nisam nasla one antecove ali su mi rekli da postoji mogucnost ugradnje i sa ovim....bar tako misle...Sta vi znate o tome...sliku neumem da ubacim...***...a cooler se zove"cooler master" za notebook, pogledajte...
a gde ga i kako saljem na popravku byMax?
Katastrofa za sve ljubitelje Xbox 360
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=13624
Pa taj Falcon je izgleda već neko vreme na tržištu...:d![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari