Šta je novo?

Microsoft extending 360 warranty to three years

Mene to ne uzbuđuje nego smara... Posetio me ROD juče, od tada naizmenično radi, pa ne radi. Videćemo da je popravimo, pa ću javiti koliko je posle toga izdržala... :D

znao sam da si ti taj cim je driver pomenuo :)... btw nadam se da ces izvuci najbolje iz konzole, a ako ne, prodaj je u delove :)

btw ja nemam xbox360 i dobro je sto ga nisam kupio, ni za 100e. :) i to je bacanje para...

Mene to ne uzbuđuje nego smara... Posetio me ROD juče, od tada naizmenično radi, pa ne radi. Videćemo da je popravimo, pa ću javiti koliko je posle toga izdržala... :D

Eto, taman kad si rekao da si ubo premiju sa tvojom, i ona riknula.

Moju sam bas sad sklopio i spakovao da je posaljem u Australiju, ma ima mali milion stvari po kojem se moze skontati da je otvarana, sad sve zavisi kome dodje u ruke tamo.

Juce mi dosao jedan decko da mu fleshujem konzolu, kaze da je on bio poslao njegovu "prvu" konzolu na popravku, bila je otvarana i popravili su je.

E sad....da se prekrstim....ne stvarno moram smisliti nesto, sta cu reci ako me budu zvali da mi kazu da je otvarana....

1. Bila je kod drugara, pa nisam znao!

2. Nije ni stavljena nalepnica kad je prvi put bila na popravci...!

3. Priznajem s**** sam stvar....hehe

Poslednja izmena:
ovo drugo definitivno...

Ja cu najverovatnije da prodam moj x360 (dok je jos uvek normalna konzola) ovih dana i da sacekam da stigne ps3 starter pack sa 2 igre ovde kod nas i da ga pazarim, za**** necu svaki put da se strecam kad igram nesto.

Poslednja izmena:
Ja cu najverovatnije da prodam moj x360 (dok je jos uvek normalna konzola) ovih dana i da sacekam da stigne ps3 starter pack sa 2 igre ovde kod nas i da ga pazarim, za**** necu svaki put da se strecam kad igram nesto.

Ako imas kome, utopi ga sto pre...

Ja kontam ovde za moj da cu dobiti negde oko, 700 NZD, to je oko 350 eura, ali dajem i DVD citac sto pravi backups, dva wirelessa, i oko 10 igara (backups).

Dodati jos $100 i nov Sony ima da padne. Ovde se Sony moze naci za 400 Eura nov.

To ako ga pristanu da ga poprave bez MS stickera.

Poslednja izmena:
svejedno mi je, konzolu sam dobio, nadam se da će je popraviti (najveće su šanse za to) i to neće koštati više od 20-ak evra. Ako i ne proradi, vrnuću je onom što mi je poklonio i zahvaliti :), a onda čekam da dođe vreme za PS3. Baš bezveze. Kapiram da su mogli da leme drugačije taj GPU, a ne sa bezolovnim sr.anjem koje se syebava u 95% slučajeva (95% kvarova su vezani za GPU, tj. greška 0102). Ima ljudi koji to umeju da preleme, onda radi sve normalno. Ne kapiram zbog čega nisu odmah krenuli da ispravljaju tu grešku, nego nastavljaju da štancuju konzole na isti način...

Ako imas kome, utopi ga sto pre...

Ja kontam ovde za moj da cu dobiti negde oko, 700 NZD, to je oko 350 eura, ali dajem i DVD citac sto pravi backups, dva wirelessa, i oko 10 igara (backups).

Prodaješ backups, a originale zadržavaš? ;) :eyebrows: :-devil-:

svejedno mi je, konzolu sam dobio, nadam se da će je popraviti (najveće su šanse za to) i to neće koštati više od 20-ak evra. Ako i ne proradi, vrnuću je onom što mi je poklonio i zahvaliti :), a onda čekam da dođe vreme za PS3. Baš bezveze. Kapiram da su mogli da leme drugačije taj GPU, a ne sa bezolovnim sr.anjem koje se syebava u 95% slučajeva (95% kvarova su vezani za GPU, tj. greška 0102). Ima ljudi koji to umeju da preleme, onda radi sve normalno. Ne kapiram zbog čega nisu odmah krenuli da ispravljaju tu grešku, nego nastavljaju da štancuju konzole na isti način...

Da upravo je bezolovni kalem uzrok kvara, jer, zbog non stop "toplo-hladnog" stanja se na kraju jednostavno odlepi od povrsine za koju je zalemljen.

svejedno mi je, konzolu sam dobio

I potom zdušno ubeđivao ljude da kupe taj krš od Xboxa, proizvod sa fabričkom greškom i pljunu 500 evra :) Sve pod geslom "ma kakav kvar, nema šanse, kako se meni nije pokvario"...Ono što je najtragičnije, nigde se ne kaže da će Falcon doneti nešto novo, izmenjen dizajn ili nešto slično, već se samo navodi shrinkovanje...Strašno!

I potom zdušno ubeđivao ljude da kupe taj krš od Xboxa, proizvod sa fabričkom greškom i pljunu 500 evra :) Sve pod geslom "ma kakav kvar, nema šanse, kako se meni nije pokvario"...Ono što je najtragičnije, nigde se ne kaže da će Falcon doneti nešto novo, izmenjen dizajn ili nešto slično, već se samo navodi shrinkovanje...Strašno!

Pa ako posle toliko prashine, Falcon nereshi problem onda ce M$ i Billy sami sebi da presude shto se tiche konzola. :S:

To je sigurno mnogo kompleksnije od obichnog lema, jer bi to popravili sto puta do sada. Znam da su retardi, ali nisu valjda toliki da zbog tako sitne stvari oni godinu i po dana ne promene nishta ? :)

e raspitala sam se u vezi coolera za xbox..i nisam nasla one antecove ali su mi rekli da postoji mogucnost ugradnje i sa ovim....bar tako misle...Sta vi znate o tome...sliku neumem da ubacim...***...a cooler se zove"cooler master" za notebook, pogledajte...

Poslednja izmena:
Pa dobro, ako crkne, tu je garancija. Stvarno je džabe.

e raspitala sam se u vezi coolera za xbox..i nisam nasla one antecove ali su mi rekli da postoji mogucnost ugradnje i sa ovim....bar tako misle...Sta vi znate o tome...sliku neumem da ubacim...***...a cooler se zove"cooler master" za notebook, pogledajte...

Ma ne brini ništa, igraj se, ako crkne, srediće ti to kao i meni i to je to. Mislim, nema potrebe za nekom velikom dramom. Ljudi se previše bave tuđim problemima...

a gde ga i kako saljem na popravku byMax?

Teshko da ce kovacm kupiti neshto sa Microsoftovim logoom :D

;) Driver - ma man! ...a i dag zna, samo podjebava :p axa! sad sam video bold! pa ako bude negde pisalo Falcon kupicu ga! makar i na ploci :d nego da to ime ne bude kobno i za Microsoft pa im to bude poslednje parce hardware koje su napravili :D

ali zato sam ja bio ozbiljan kad sam pitao byMaxa: gde ga salje na popravku ovde (ako si ovde u srbiji)?

Lucifer popravlja po uputstvu koje mozesh da nadjesh svuda po netu :D:D

Guru, pricas napamet, da ne kažem, lupetaš najstrašnije. Lucifer ne popravlja konzole, najviše što radi je flešovanje drajvova, zbog čega si mu ti i nabavljao VIA kontroler. ROD, a pogotovo 0102 grešku, tj. ponovno lemljenje GPU-a (koje može preventivno da se uradi kad se konzola kupi i odnese na flešovanje) radi čovek koji se time jako dugo bavi (bogami može da se obogati uskoro samo zahvaljujući Xkanti), samo to ću reći. Dobijaš i garanciju na popravku, dakle nema ono - "popravio sam, ali gistro". Dakle, ako si mislio na to da Lucifer radi towel trick, varaš se... dečko je veoma ozbiljan kad je naplaćivanje usluga u pitanju!

1. Maxo, za*ebavam se za Lucifera, vidish koliki smajli :)

2. Kada bi to neko znao trajno da popravi, ne bi ljudi vracali konzole u servis vishe puta. Ili ti hocesh da kazesh da je taj majstor bolji od Microsoftovih :D Ima silno iskustvo a X360 se kod nas pojavio pre godinu dana :D

3. Znam gomilu primera pokvarenog X360 po netu, a ne znam nijedan gde je X360 jednom prso, bio na servisu i posle radio bez problema. Svi redom su na kraju totalno crkli ili se vracali redovno u servis.

4. Koliko ti josh treba dokaza da znam o chemu pricham ? :)

Poslednja izmena:
i ne rece mi maxo gde ces ti to da saljes svoju konzolu na popravku?
(rako da probam i po treci put...)

Poslednja izmena:
Bill Gates, nakon sto je saznao da je X360 propao, ulazi u svoju limuzinu i govori Balmeru "Drive, drive, drive"

Paralela sa scenom iz Simpsons:The Movie je ocigledna - Bill je Homer, a Balmer je svinja :d :d

Nazad
Vrh Dno