ok, gde ima ta racva da se iscacka posto ne vidim nigde da izaberem stereo surround?
nasao sam u speaker settings da se prebaci na 4/4.1 zvuk, ali nigde nema da isti zvuk izlazi i na prednje i na zadnje zvucnike. ima da se steluje jacina i odnos zvuka levo desno, napred nazad, ali nigde nema to sto meni treba...To izgleda ovako http://images.tigerdirect.com/skuimages/large/X25-1044-main.jpg i imas da kupis na pijaci, buvljaku, nekim radnjama sa tehnikom... Trebalo bi da se lako nalazi.
Btw, procackaj jos malo drivere
Poz
Ne mislis da je dovoljno emu0404? 1212 je 50% skuplja.Kad vec kupujes skupu kartu uzmi emu1212, opet zbog dobrog software-a. (x-fi nisam ni gledao niti cu jer ga kx ne podrzava, a ta emulacija je verovatno samo za eax i dolby)
Pritom ljudi, ne bacajte pare na zvucne, to ne mozete da cujete na bilo kojim zvucnicima do 600e ili na slusalicama sa pojacalom ispod 200e.
Ne moze.pokrenuh instaler ali odmah izbaci da nije nashao odgovarajuci hardver. Mada sam nashao Audigy SE @ X-Fi Xtreme Audio mod.
![]()
Претпостављам да мод укључује вађење SE-а i стављање XIFI-ја :d...
Probao sam i proshlo sve Ok, sad mi prijavljuje da imam X-Fi Xtreme Audio.Лепо, значи има нешто и од SE-a, ако су исте измене као у овима за audigy видеће се побољшање. Код мене се баш осети... вероватно знају шта раде. Коико сам скапирао цела audigy 1 серија има способност репродукције од 24 bita na 96 khz али DSP врши конверзију у 16bita 48khz, е сад ови су некако закуцали звук на 24 бита некако, можда сигнал уопште не иде кроз DSP... ко ће га знати важно да се боље чује![]()
Na kojoj jacini slusate vase Solo ljubimce? Kod mene na Solo-5c zvuk pocinje da se cuje tek na jacini 10 i to jako jako tiho, a svi klizaci su na max (Master,Wave,Winamp). Da nije problem u integrisanoj zvucnoj na staroj K7NF2 ploci?
Traze jaci izlaz definitivno. Kod mene je jos uvek integrusa ALC888 i jako slabo se cuju dok je na ALC883 to bilo duplo jace, tako da sve zavivi od proizvodjaca maticne (bar tako mislim)...
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari