Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Kakav trash od aplikacije je taj Viber :p

Ne moze obican device backup, pa onda ne moze desktop backup nego samo Google drive.. i ne moze ni dual messenger backup..

Јел и код осталих проблем од јутрос на Виберу? Не могу да се пошаљу фотке, тј замућене су и не могу да се отворе датотеке. Код колеге(Ајфон), и код мене (Самсунг) исти проблем.
Ипак није до Вибера већ до иницијалног пошиљаоца који је послао тако замућене...

Poslednja izmena:
Iz nekog razloga je prestala da mi radi kamera iz wa i instagrama. Moram uslikati preko kamera aplikacije, pa poslati postojeću sliku. U ostalim apliakcijama normalno radi.

Da nisi slučajno kliknuo da ne dozvoljavaš camera permission?
Proveri u settings - >apps

Ne, ne. Ništa nisam dirao. Problem je što u isto vreme u obe ne radi... Pretpostavljam da je do aplikacija

At this point, putting all our focus behind Teams will let us give a simpler message and drive faster innovation.
If a user takes no action by May 5, Skype says it will retain user data until the end of the year, after which it will be deleted.

Poslednja izmena:
Žao mi je za Skype, imao sam ga otprilike od kad se pojavio. Microsoft mismanagement se video i pre deset godina, čudi me da ga nisu ubili ranije. Teams ne volim, nije najgora stvar na svetu, ali i nema ništa da bude cool.

MSN > Skype pre-MS > ostalo.

Kad se priča o messengerima iz ranijeg perioda.

Honorable mention: ICQ & mIRC.

Threema je odlicna samo kod treba ne treba mobilni i slicno sa ICQ a opet je jeftina licenca za dozivotno 750din ako se secam.

Probao sam obe ali na Threemi imam vise komunikaciju sa mnogo vise osoba dog na S i SX retko ko.

Da, to je problem... Ali eto, malo da se razmrda oligopol par velikih. Pa možda nekad bude drugačiji odnos. :)

Može neka krekovana viber verzija bez reklama, crna tema ,srpski jezik?
Ja koristim rusku 20.3.1.0 sa 4pda, ali počinju kasne obaveštenja.

Šta se dešava?
Dođe mi poruka na viber od nekog iz gmail i viber imenika...
Pogledam i vidim da u danasnjoj konverzaciji sa tom osobom imam 2 poruke koje su kao poslate s moje strane a nisam ih ja slao, posle dok sam gledao sta je to, otkud, datum slanja, dodje jos jedna poruka za tu osobu (kao da sam ja pisao i poslao), onda odgovori ta osoba na te poruke, dakle i on vidi te poruke...
Sta je to, kako, otkud da moze?
Trenutno sam povezan laptopom za mobilni telefon koji je postavljen kao hot spot i preko kod imam net preko wiwi sa telefona i sim kartice. Na kompu i na telefonu imam Viber i na oba uređaja se vide te poruke.
Šta se desilo?
Inace sam u ruralnoj sredini i nema u blizini niko da se razume u informatiku i na 50-ak metra su najblize kuce, tako da ne verujem bas da je neko mogao uhvatiti wifi sa telefona ili laptopa...

evo snimka pisanja

Snimak ekrana 2025-06-13 204022.png

ovo plavo je "kao da sam ja pisao" a nisam ja pisao, ovo sivo mi odgovara ta osoba kojoj je pisano ...

jesu me gepili hakleri nekako il sta je?

Dopisujete se sa nekim u MSN, njega nema da odgovori, pa kad protresete prozor, a njemu tandrče. 🤣

evo snimka pisanja

Pogledajte prilog 496024

ovo plavo je "kao da sam ja pisao" a nisam ja pisao, ovo sivo mi odgovara ta osoba kojoj je pisano ...

jesu me gepili hakleri nekako il sta je?
Idi na settings, account, desktops and tablets, i tu si negde ulogovan preko tvog telefona na komp ili tablet. Na sve klikni deactivate.

Valjda znaš da li si se logovao na neke druge uređaje? Nije mi poznato da Viber mobilni može biti više nego jedan, tj.kad se registruješ sa svojim brojem telefona na drugi mobilni uređaj, sa starog će te izbaciti.

Danas Vajber žestoko brljavi, nemoguće uspostaviti video poziv, poruke ne prolaze, kod keve čak zabagovao toliko da je morala da restartuje telefon... Kakva je situacija kod vas?!

Pričao danas s kevom, nisam imao problema. Jednom malo zakucao zbog neta kapiram, mada to je i klasika za smeće od programa.

Nula problema, radi normalno ovde. Android, IOS, Win.

Danas Vajber žestoko brljavi, nemoguće uspostaviti video poziv, poruke ne prolaze, kod keve čak zabagovao toliko da je morala da restartuje telefon... Kakva je situacija kod vas?!

Imao sam više poruka kojima kasni isporuka, ali može da bude i do statusa mreže primaoca.

Imao sam jedan poziv, ali nikako da se uspostavi. Kad sam ja pozvao isti broj, završili smo razgovor bez greške.

Kad smo kod Viber. Baš. Mi ide na živce ideja da kada nekoga NEMAŠ u imeniku, ne vidiš preview poruke koju ti je poslao. Ako je broj u imeniku, onda se uredno vidi preview. Da je obrnuto, pa i ajde, ali ovako mi baš nema logike.

Vrh Dno