Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Kakav trash od aplikacije je taj Viber :p

Ne moze obican device backup, pa onda ne moze desktop backup nego samo Google drive.. i ne moze ni dual messenger backup..

Јел и код осталих проблем од јутрос на Виберу? Не могу да се пошаљу фотке, тј замућене су и не могу да се отворе датотеке. Код колеге(Ајфон), и код мене (Самсунг) исти проблем.
Ипак није до Вибера већ до иницијалног пошиљаоца који је послао тако замућене...

Poslednja izmena:
Iz nekog razloga je prestala da mi radi kamera iz wa i instagrama. Moram uslikati preko kamera aplikacije, pa poslati postojeću sliku. U ostalim apliakcijama normalno radi.

Da nisi slučajno kliknuo da ne dozvoljavaš camera permission?
Proveri u settings - >apps

Ne, ne. Ništa nisam dirao. Problem je što u isto vreme u obe ne radi... Pretpostavljam da je do aplikacija

Viber nalog, obrisan. ✅
Aplikacija obrisana. ✅

At this point, putting all our focus behind Teams will let us give a simpler message and drive faster innovation.
If a user takes no action by May 5, Skype says it will retain user data until the end of the year, after which it will be deleted.

Poslednja izmena:
Žao mi je za Skype, imao sam ga otprilike od kad se pojavio. Microsoft mismanagement se video i pre deset godina, čudi me da ga nisu ubili ranije. Teams ne volim, nije najgora stvar na svetu, ali i nema ništa da bude cool.

MSN > Skype pre-MS > ostalo.

Kad se priča o messengerima iz ranijeg perioda.

Honorable mention: ICQ & mIRC.

Threema je odlicna samo kod treba ne treba mobilni i slicno sa ICQ a opet je jeftina licenca za dozivotno 750din ako se secam.

Probao sam obe ali na Threemi imam vise komunikaciju sa mnogo vise osoba dog na S i SX retko ko.

Da, to je problem... Ali eto, malo da se razmrda oligopol par velikih. Pa možda nekad bude drugačiji odnos. :)

Nazad
Vrh Dno