Viber đubre i ne postoji osim u ovom našem delu planete
Taman kad pomisliš da ne mogu novu glupost da ubace oni iznenade:
![]()
Viber bi uskoro mogao da postane kao Tinder: Koliko su opasne dejting aplikacije, i na šta treba da obratimo pažnju?
O ovoj temi razgovaramo sa konsultantom za sajber bezbedsnost Jovanom RadakoviÄem i edukatorko za bezbednost na internetu Katarinpm Jonevwww.euronews.rs
Naravno Srbija i BiH prve dobile ovu "ekskluzivu" od celog sveta![]()
Amnesty International has uncovered fresh evidence of NSO Group’s Pegasus spyware being used to target two investigative journalists at Serbia-based BIRN via Viber, deepening concerns about the country’s systemic misuse of digital surveillance tools.
Moguće je, ali je ɐɾıɔuɐqǝɾɐz. Za Google Voice moraš da imaš neki DID broj u USA... A kada ga već imaš, onda ti za dolazne pozivi ni ne treba GV.da li je moguce namstiti voip sa google voice u srbiji i da se koristi obican kucni telefon (ne mobilni)
Nema veze sa pdf...
Viber skriva tj blokira prikaz I bluruje sve poruke sa nepoznatih brojeva.
Meni to smeta jer uglavnom dobijam poruke sa nepoznatih brojeva pa moram svaki put da potvrdim.
Viber se itekako koristi u ovom delu evrope, ne mozete nikakav posao da radite bez njega.
probaj https://simplex.chat/uzasno mi je zagrijavao iPhone Session, dok sam ga koristio prije par mjeseci
Ovo gore možeš da isključiš na IKS, da ti ne zauzima deo ekrana, i nikmo' ništa. A i ne moraš. Samo klikneš dole na blurovanu poruku.Kao sto rekoh ja ih stalno dobijam...
Blurovana porukanje zapravo blokirana.
Ne moze samo da se odgovori na blurovanu poruku
Moze ili da se doda broja u imenik, blokira ili da se ugasi blokirana poruka I omoguci prikaz
Pogledajte prilog 486338
viber je kao spyware za prikupljanje podataka a firma je reklamna agencija.Viber je postao tezak mutant 💯
Zasto DID ako je obican licni broj ili ako vec imas GV broj.Moguće je, ali je ɐɾıɔuɐqǝɾɐz. Za Google Voice moraš da imaš neki DID broj u USA... A kada ga već imaš, onda ti za dolazne pozivi ni ne treba GV.
Odlazne pozive (besplatne ka USA i CAN) više ne možeš da biraš sa telefona, već moraš da se spajaš iz web browser-a... A kada prvi put zaboraviš da uključiš VPN i promeniš IP na USA, Google će ti ukinuti broj.
Za GV na mobilnom ti samo treba neko iz ovih 15-ak zemalja da instalira Talkaton, registruje se sa tvojim mejlom i pokupi GV broj. On onda deinstalira aplikaciju, a ti se prijaviš iz Srbije i tako sve radi. Imaš i SMS, za razliku od fiksnog (uključenog u neki ruter sa SIP-om ili nešto slično, je li).
Ako ovde u Srbiji već imaš neku fiksnu liniju, onda...Zdravo drugari. Postoji li neka aplikacija koja prodaje Virtualne brojeve u Srbiji na koje bi mogao da primam pozive dok sam u inostranstvu?
Nešto slično onome što je imao Globaltel pre prodaje ili SBB Unifone?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari