nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 375
Radjena i sinhronizacija i sve, ali nista. Izbrisao kontakt, opet ga sacuvao i sada je sve ok.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Gle stvarno radi, al samo u grupnim chat-ovima.Radi kod mene, Android 10.
Probaj da obrises podatke za app.
U kojoj verziji ima dark mode? Ja sam na beta, nema nistaWa još samo da gurne Dark temu u stable verziju i to je to![]()
Viber sam u život koristio svega 5,6 dana.. ne zato što je los nego zato što ljude spamuje bespotrebnim porukama
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ni jedno Facebook-ovo djubre (Messenger, WA, Instagram) nema najosnovniju funkciju editovanja porukeWA još uvek nema edit poslate poruke šokantno
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Mislio sam da ima na Beti , to jest čitao sam pre koju nedelju.. možda je bio los izvor informacijaU kojoj verziji ima dark mode? Ja sam na beta, nema nista
Sent from my P30 Pro using Tapatalk
Koristim ja redovnoKoristi li ko Duo aplikaciju?
Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka
Messenger kao ni fejs ne koristim, ali sam se stvarno sokirao da wa nema edit poruke. Mislim to je bukvalno osnovna opcijaNi jedno Facebook-ovo djubre (Messenger, WA, Instagram) nema najosnovniju funkciju editovanja poruke![]()
Onda bkokiram poruke od kontakta koji je poslao,probao sa brisanjem podataka i reinstalirao viber al dzabaBlokiraj jednu po jednu , mozda?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari