Dark Soul91
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.01.2015
- Poena
- 70
Telegram je ekstra samo ga retko ko koristi
Viber night mode.
Kako li će 'obožavatelji' reagovati!?![]()
Ja ovo ne mogu da preuzmem nikako
Velika je šteta što se ne koristi. Ja sam glavni deo društva i familije nagovori da pređu. Čekam da dodaju srpski jezik pa se lista prijatelja može dodatno proširiti. Realno gledano u svakom smislu je ispred ostalih,bar za moje potrebe, uz neke sitnice i nedostatak video poziva. Koristim i kao IM i kao cloud, za praćenje vesti, grupa, foruma, pravljenje botova itd.
Viber je živ samo zato što ga svi koriste, navikli na njega i nemaju nameru da probaju nešto drugo. Koristim ga i ja lično al da je sr*anje jeste, i to veliko. Ništa drugačije ne mislim ni o messengeru i skajpu ali mi je iz nekog razloga viber posebno iritantan. WhatsApp se malo izdvaja i nadam se da ga Facebook neće upropastiti ali ne bi me čudilo.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kad u zamracenoj prostoriji slucajno pokrenes novi vajber.
![]()
@gorgilije
ne. viber twitter kaže "soon".
Samo ukucaj u gogle viber mod apk 10.0.0.14 i lako ćeš naći, vidim da je danas izašla nova verzija 10.1.0.1 ali je nisam probao. Update na noviju verziju nije moguć bez deinstalacije prethodnemoze neko ko je skinuo sa 4pda da stavi na neki link za download Crnu verziju Vibera..
hvala
Ой! Ошибка 404.
Запрашиваемая информация не существует, перемещена или удалена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari