Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Kako li će 'obožavatelji' reagovati!?
151cfdc8fa6c017e6a750dfb567a5cb7.jpg

Mnogo je prijatnije za oci od bljestave bele...

Drugarica promenila provajdera, isti broj, ali joj ne stizu ooruke za aktivaciju vibera, a poziv nedostupan. U čemu je problem, zna neko?

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Meni dizajn novog vibera ne smeta ALI sve je gori i gori delay u quick reply notifikacijama, dodali su kasnjenje tastature(otvaranje) na IOS... katastrofa.

Da se ogradim i jedna i druga stvar pocnu da kasne kada se viber ucestalije koristi... s tim sto za kasnjenje tastature u viber app se desavaako istu ne gasite iz pozadine neko vreme, dok quick reply kasni posle 4-5 odgovora sa ls ili notifikacije direkt postaje neupotrebljivo

Poslednja izmena:
Kako li će da reše situaciju ako je neko npr. blokiran na Facebook-u, a dostupan na whatsapp-u?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Novi Viber mi je definitivno lepši i bolji od starog, ako ništa drugo samo što je sklonjena ljubičasta traka u vrhu koja me nervirala, uvek sam morao da je menjam ali i tada ostatkom izgleda nisam bio zadovoljan. Primetio sam da sada ima nekakav draft tj. nedovršene poruke, ako kucate poruku i u tom trenutku se ugasi telefon (nestane baterije) on će zapamtiti to što ste kuacali, neće se izgubiti to što je pisano i kada upalite telefon (dođete do punjača) nastavićete tamo gde ste stali.

Taj pureblack mi Malwarebytes detektuje kao :

Screenshot_20190209-121649.jpg

Instant delete.

Kad u zamracenoj prostoriji slucajno pokrenes novi vajber.
tenor.gif

Velika je šteta što se ne koristi. Ja sam glavni deo društva i familije nagovori da pređu. Čekam da dodaju srpski jezik pa se lista prijatelja može dodatno proširiti. Realno gledano u svakom smislu je ispred ostalih,bar za moje potrebe, uz neke sitnice i nedostatak video poziva. Koristim i kao IM i kao cloud, za praćenje vesti, grupa, foruma, pravljenje botova itd.
Viber je živ samo zato što ga svi koriste, navikli na njega i nemaju nameru da probaju nešto drugo. Koristim ga i ja lično al da je sr*anje jeste, i to veliko. Ništa drugačije ne mislim ni o messengeru i skajpu ali mi je iz nekog razloga viber posebno iritantan. WhatsApp se malo izdvaja i nadam se da ga Facebook neće upropastiti ali ne bi me čudilo.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Чекамо сада као ненормални да нам убаце превод званично у апликацију...
Ако желиш да корстиш одхмаш, можеш помоћу ове две везе:
https://t.me/setlanguage/sr-beta (ћирилица)
https://t.me/setlanguage/srlat (латиница)

Ima li jos neko ovih dana probleme na Signalu sa pozivima?
Propusteni pozivi, ne moze da se uspostavi konekcija..

Android? Ljudi koje zovem već više od nedelju dana imaju propuštene pozive. Sve mi liči na izbacivanje iz memorije.

Skinuo ovu novu 10 verziju vibera sa google play-a.Jel bese u njoj tamna tema trebala da bude?Ne nalazim je u podesavanjima.

Sent from my Galaxy S6 Edge

Ja sam skinuo crni biber, kakvo odmaranje za oči.

Reci magične reči [emoji12]

4pda.

Valjda ce uskoro apdejtovati i zvanicnu aplikaciju. Redizajn i nije toliko strasan kada se u istu gleda na dnevnoj svetlosti ali zato nocu ili u zamracenoj prostoriji.. horor (BL filter ne aktiviram do 02h)

moze neko ko je skinuo sa 4pda da stavi na neki link za download Crnu verziju Vibera..
hvala

Hvala Djilkoš[emoji481]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

mene bi više screenshotovi zanimali :)

moze neko ko je skinuo sa 4pda da stavi na neki link za download Crnu verziju Vibera..
hvala
Samo ukucaj u gogle viber mod apk 10.0.0.14 i lako ćeš naći, vidim da je danas izašla nova verzija 10.1.0.1 ali je nisam probao. Update na noviju verziju nije moguć bez deinstalacije prethodne

Poslednja izmena:
Da li si logovan na sajtu ? Ako nisi ne možeš ništa da skines

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno