Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Da, dodali su da mogu da se šalju sve vrste fajlova, samo ne znam koja veličina je maksimum.
svi kritikuju vajber, te zbog privatnosti, te zbog stabilnosti, kad ono - najstabilniji, nije bilo curenja podataka, a i sto se tice inovacija, WA donosi ono sto je vajber imao godinama ranije :wave:
Ali i dalje očajno radi na svim platformama i telefonima u odnosu na wa koji leti svuda pa čak i na telefonima starim po par godina. Plus što je wa lepši mnogo, nije natrpan glupostima u vidu stikera, reklama, igrica itd..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislio sam da je lepo objasnio zašto šta, a tvoj izbor šta ćeš koristiti. Dao si pitanje dobio si odgovor. To je to, sve ok [emoji4]posto ubrajam sebe u pametne, evo sacu da deinstaliram Vajber i stavim WA il Signal il Telegram...
...not![]()
Mislio sam da je lepo objasnio zašto šta, a tvoj izbor šta ćeš koristiti. Dao si pitanje dobio si odgovor. To je to, sve ok [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne može ni da ima WA kada ga ne koristiš, viber ima jer koristiš
Džabe WA da je ne znam koliko puta lepši i funkcionalniji, ceo imenik sa WA pokupi Facebook i odjednom predlozi za pijatelje i neke poruke. Od kako ih je kupio Facebook ne mirišem WA, pogotovo od onog spajanja u app što su provukli da ne pitaju, a može da se ugasi u app... Još kad mi neko kaže da ne koristi fejs, nema viber iz nekog razloga, ali ima WA i on je najbolji :d:smoke:
Evo da se umešam sa nečim interesantnim na račun Vibera. I ima i za WhatsApp... Ali prvo:
Dopisujem se sa devojkom i ona me pozove, preko Vibera, dakle UI Viber chata je otvoren, telefon, Viber, zvoni ali ne mogu sa se javim jer se taj UI NE OTVARA. Dakle ne možeš da se javiš niti dobiješ poziv!? Ona prekine vezu pa proba opet - isto. I sve do restarta same app je bilo tako. Bag neopevan. Dakle to se događa na Samsung S6 koji ima 3GB RAM-a i sve je 100% ispravno. Koliko poruke (notifikacije) kasne iako je sve podešeno kako treba o tome nećemo, svi znaju. Notifikacije o propuštenom pozivu koje ne stižu a fon nije ni zvonio.
Toliko o Viberu. Iz podrške saveti kao da sam i lud i glup.
WhatsApp? Evo, sve ok sem prikaza fotki i videa u Galeriji, sakriva ih bez obzira na nepostojanje Nomedia fajlova, nikakve reinstalacije uz brisanje cache itd nisu pomogle. Nekoliko puta pokušao i eto.
Signal bih koristio da imam kontakte koji ga koriste ali ovde je Viber zakon.
Moje iskustvo je da su to jednostavno nepouzdane app, obe, i WhatsApp i Viber. Ali eto, ostade mi Viber jer moram...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Baš to. Kakav god da je Vajber bar me ne iznenadi tako što kad uđem na FB vidim ljude iz imenika koje uopšte nemam ni u kakvoj formi povezane sa svojim profilom sem preko broja telefona što posjedujem.
Enkripcija kao, a podaci kipe na sve strane. Ma nemoj molim te.
Telegram ftw.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari