Mislim da danas ne bi trebalo da predstavlja problem biti uvek online na telefonu.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji gase mobile data na telefonu.A zašto da mi telefon bude stalno online ako ne mora,plus mi više troši bateriju.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji gase mobile data na telefonu.
Ako ti telefon zbog toga što koristiš mobilni internet ne može sastaviti od jutra do večeri onda ti ne valja baterija na tom telefonu.
Smart telefon gubi smisao kada se koristi tako kao ti. Izađeš iz kuće i ugasiš mobil data zato što ti to troši bateriju?!
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Isitina je da se baterija brže potroši uz stalno uključen net. S druge strane, voip i messaging aplikacije, o kojima se u ovoj temi priča, nemaju neku svrhu bez interneta.
Hoću da kažem, ako bi npr. svi uključivali net samo onda kad im treba da pošalju poruku preko vibera, wa, skype i sl., ti programi praktično ne bi imali nikakvu svrhu, jer kad sam recimo ja online, neko drugi kome želim tada da pošaljem poruku nije, i obratno.
Sećam se toga pre nekih 5-6 godina, kada sam morao nekim ljudima u inostranstvu da pošaljem sms poruku tipa "uključi net da te pozovem/pošaljem poruku"![]()
Poseban krug pakla za te što gase internet, tj pale samo kad njima treba neko i za one koji šalju po jednu, dve reči i seku rečenice.5-6 godina? Ja i dalje poznajem takve ljude i i dalje isto to rade. Važno da su uzeli S7 ili iPhone 7, a to što ne pale net stekaju bateriju i megabajte... Poseban krug pakla za njih.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari