Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ima li neko problema na nougatu sa prikazom broja notifikacija, posle update na 7.0 ne prikazuje broj poruka? A poruka ima tek kada se udje na viber. Postoji li neko resenje?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne pokazuje broj, ali pokazuje sve te poruke koje si primio u jednoj notifikaciji

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nisam te razumeo :D dok ne udjem na viber ne vidim uopste koliko poruka imam, al ako mi neko posalje poruku to stigne notifikacija sasvim normalno. Samo sto ne pokazuje broj na ikonici

Broj na ikonici je druga stvar, to se žali TouchWiz-u :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mislis da je do njega? Desilo mi se isto tako i na note 4,ali se posle mozda 2 meseca popravilo samo od sebe :D bez ikakvog update

Signal new update:

Changes in 3.28.4:
★ Performance improvements
★ Sticky date headers in conversations
★ Fast scroll-to-bottom in conversations
★ Bug fixes

Viber sada moze da salje fotku kao fajl ili video kao fajl i da ne ubija kvalitet. Ovo je za iOS, ne znam da li je i Android dobio to.

Zar ne može na androidu odavno to ? Izabereš send file i pošalješ u punoj rezoluciji .

Poslednja izmena:
Navodno je moglo i ranije tako da se salje bez gubitka kvaliteta, nisam proveravao. Mene je u Viberu oduvek samo ovaj hidden voodoo interesovao :D

^^Ne znam, nije bilo kada sam ja jos bio na androidu, sad ce jos malo 3 meseca.

Izdajnice :D Sad svakako ima, a nije u najnovijem changelog-u, dakle nesto ranije su uveli.

Ne bih ja, Google me naterao :D

ove secret messages važe samo za fotke i video, a ne za tekstualne poruke, koliko vidim?

Moguce da ste vec pisali ali ja ne nadjoh na prethodnih 10ak strana a ni search ne pomaze.
Viber ver. 6.5.5 i ver 6.6.0, probano na 4 razlicita telefona Samsunga i Xiaomi-a.
Na 3 kom je slanje lokacije iskljuceno i nisam nasao opciju da ga ukkjucim a na jednom MI4c je stalno ukljuceno pa sa svakom porukom salje lokaciju i ne mogu da nadjem gde se iskljucuje.
Ranije je bio simbol igle sa kompasa odmah poreed texta aliga vise nema.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk

Imaš dole tri tačkice, pa Send Location, i ima ista strelica kao pre, ali nisam uspeo da je uključim.

Imate i u dijalogu desno (kad cetujete svajpujte), samo se ukljuci "attach my location" i klikom na poruku se dobije isto to.

Hvala, nisam nikad do sad ni video taj meni. :)

Može li mi neko reći kako da namestim na WA i Vajberu da kada su aplikacije ugašene(nisu pokrenute) da mi ne izlaze poruke o pristiglim porukama.

Mislis notifikacije da ne stizu?

Koliko se secam na WA cak ima u podesavanjima same aplikacije, a ima negde i u settings>podesavanje notifikacija za svaku aplikaciju

Mislis notifikacije da ne stizu?

Koliko se secam na WA cak ima u podesavanjima same aplikacije, a ima negde i u settings>podesavanje notifikacija za svaku aplikaciju

Wa - Settings-Notifications-Popup notification i stavi na No popup.

Na WA sam namestio kao i na vajberu,ali mislim da mi na Vajberu i dalje iskaču i ako app nije ni pokrenuta,to me nervira.

Hvala momci,namestio sam.
Sad ću videti da li će i dalje da iskače i kad nije pokrenuta app.

Poslednja izmena:
Popup notifikacije nemaju veze sa tim. Ne iskljucis WA i Viber, jer se same ponovo aktiviraju. Mozes to resiti izborom nekog od zvucnih profila, ako imas na svom ROM-u npr. Interruptions, pa tu podesis da tad rade pozivi i poruke, a ostale notifikacije ne.

Ili neki firewall koji će onemogućiti net za te aplikacije.

iP7

U firewall-u bi morao rucno ponovo da ih ukljucuje kad zeli da ih aktivira. Pretpostavljam da mu smetaju na poslu, pa mu treba nesto za privremeno iskljucivanje.

U firewall-u bi morao rucno ponovo da ih ukljucuje kad zeli da ih aktivira. Pretpostavljam da mu smetaju na poslu, pa mu treba nesto za privremeno iskljucivanje.

Smeta mi kad iskoči poruka na Vajberu a nisam ga ni pokrenuo,kad je pokrenut to je ok,ali kad nije to mi smeta.

Nazad
Vrh Dno