Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Update Vibera sa novim opcijama redizajniranim emoticons
236e57d09f427649381e9a50ec578295.jpg

Meni izgledaju detinjasto.

87a7ba141a3c77d275c2747239931e6a.jpg

Ako ništa, barem prvo otvara emoticons, a ne one glupe stikere.

Vala baš. Koliko sam to samo mrzeo kod Vibera. Nije mi jasno ko ta ****** i koristi?

Blah, ja sam baš voleo stare emotikone, onako 3d naspram ovih flat.

Ja i onako kucam emotikone direktno sa tastature i nemam potrebe da otvaram ove njihove tako da mi onaj raspored ne smeta.
Inače konačno dodali gifove, to mi lično više znači i ove video poruke nisu loše , fino urađeno.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
To kasni samo za vas specijalne. :)

Elem, meni se ne svidjaju novi smajlici, ali mi se svidja ono '@' za deljenje stvari, korisno za giphy bas npr.

I meni su gadni ovi novi flat smajliji, ali se već navikavam na taj izgled.

Nego, o kakvom to @ za deljenje pričate? :) Ja tu ikonicu ne vidim nigde.

Može da se otkuca @, a ima ga i ispod reda za pisanje na kraju, pored kamere.

Nexus 5x via Tapatalk

Da, da. Nisam znao da može i da se otkuca, korisna stvarčica.

Elem, juče sam imao video poziv na FB messenger-u, nas troje. Sat vremena, bukvalno nije secnulo nijednom, pohvala za fb.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kakav je sad ovo Ciao Chat, od pre par dana počele su da mi iskaču njihove reklame?

sent from SM-G900F

Novi Viber emoji izgledaju slicno Kik emojima...

Sent from HLTE running RR 5.7.3

Može da se otkuca @, a ima ga i ispod reda za pisanje na kraju, pored kamere.
Ne kontam - šta bude kad se otkuca @? A ne vidim tu ikonicu, evo šta ima kod mene (ovaj "padajući meni" se dobija kad tapnem one tri tačke na kraju)

Hm, a Viber mi se apdejtovao juče ujutro i sad, pre sat vremena ponovo. Verzija je 6.5.5

Mislim, nije bitno, samo mi čudno.

Izgleda nisu svima uključili ove nove opcije. Žalio mi se neko isto juče da nema ove @opcije a najnovija je verzija

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Prikljucio sam se Viber zajednici... Kad ono cela Srbija tamo :)

Inace app je nesto tromija od WA i Signala mada nema neke veze na savremenim telefonima. Inace je i solidan bloat ali sta da se radi :).

Na iskreno mrzim Viber, ali većina ljudi nema what's up ili ga ne koriste. Odvratno je spor, ružan design.

Ka bi neko napravio neki add on da se promeni ona odvratna boja i iskljuce mrtvi stikeri, da se ne primaju i da se ne salju. Ovako je mucnina gledati ga na telefonu

Jednostavno se navikneš . Kad hoću klot ja šaljem sms, kada treba neka slika gif šaljem preko vibera. Čak mi se i ovi video klipovi sviđaju , pogotovu zimi kada je hladno i mrzi me da kucam.

Na iskreno mrzim Viber, ali većina ljudi nema what's up ili ga ne koriste. Odvratno je spor, ružan design.
Daj napravite neki video klip da vidimo svi koliko je spor taj Viber, baš me zanima.
Ja koristim i wa i Viber, i ne vidim da je Viber sporiji od wa apsolutno. Jedino ako koristiš fazon wildfire.

Za stikere po 100x kažem, ko ih neće ne mora ni da ih koristi, to nije nikakav bloat.

Bloat je kad u fajl menadžer ubace anti virus, ne kada u chat aplikaciju ubace stikere.

A kada ti do skoro kad klikneš na smajlija prebaci u stikere pa moraš opet da bi uradio ono što si i prvo želeo? Kad te podseća da ima neka nova retard igra da je skineš, da kupiš novi paket stikera, da obaveštava svakoga kad god promeniš rom/instaliraš viber?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ovo poslednje je kriminal.
Pitam se šta je bilo u mozgu Dev vibera da ta opcija stoji upaljena po defoltu

Jeste sigurni da stižu notifikacije posle svake aktivacije? Ja sam u poslednje vreme često menjao romove, i pitam burazera malopre, kaže da nikakva obaveštenja nije dobijao.

Mozda je iskljucio tu opciju? A i ne stizu notifikacije korisnicima istovremeno, nekad kasne.

Stižu svima kad tad, postao sam crna ovca društva, žele mi dobrodošlicu svaki put

A kada ti do skoro kad klikneš na smajlija prebaci u stikere pa moraš opet da bi uradio ono što si i prvo želeo? Kad te podseća da ima neka nova retard igra da je skineš, da kupiš novi paket stikera, da obaveštava svakoga kad god promeniš rom/instaliraš viber?

Ne govori laži, Viber koristim godinama, i nikada, ali nikada nije izašlo nikakvo obaveštenje za igricu, ili za stikere da se skidaju.

To prvo više nije tako, pa nemoj ni da pominješ.

Za to na kraju se slažem, jeste *****no, ali Bože moj, nikakav deal breaker.

Da se ne raspravljamo. To što više nije tako, sreća, ali jeste do pre neki dan. Drugo kada imaš u redu sa stikerima crvenu tačku, šta je to? Kada imaš sa leve stane u meniju tačku da ima nova lala igra, šta je to? I ne govori da lažem, bezobrazno je.
P. S. Biber koristim duže od tebe mogu ruku da dam.
Jel ovo nije spam?
7a7b6c54bb1e7c891157c18862c6494e.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno