Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Kako su odvratni ovi novi smajliji na WA plus sto su veliki...

Može li se na ios uraditi sync slika iz Vibera u kontakte?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li neko koristi Signal za razgovore? Kakav je kvalitet?

Meni bolji od vibera, viber je nekad dobar, nekad tuga, nije mi isto sa svim osobama. Signal bolji, nisam imao eho kao na viberu, ali ga i manje koristim.

Dobih I ja novi viber tj onaj deo za poruke

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Takođe, jutros primetio.

Prilozi

• Screenshot (Oct 16, 2016 10_04_50).png
    Screenshot (Oct 16, 2016 10_04_50).png
    113.2 KB · Pregleda: 141
Takođe.
Funkcionalnije je dosta za slanje slika, kao na fb mesindžeru

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jeste ovako prakticnije, jedino je deo sa stikerima i dalje nabudzen kada se udje u njega.

A da neko napise koja je to verzija vibera u kojoj se vidi promena? Posto ja proveravam i imam najnoviju verziju a nista od tog dela sa porukama.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja kontam da mi se od jutros kada sam se probudio, sama od sebe nekako pojavila takva aplikacija. Update nisam radio, a sinoc kada sam legao sam se dopisivao sa par ljudi i sve je bilo onako po "starom"!?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ја сам добио промене има више од месец дана, оног дана кад је изашао апдејт ја добио промене.. Стварно не знам због чега, нити користим вајбер пуно нити сам га одавно инсталирао..

Да ли постоји начин да ми повуче слике контаката да вајбера или воцапа у обичне контакте?

Postoji, npr. Sync.me ili Set Contact Photo (meni se ovaj drugi vise dopada).

Sad sam primetio novi izgled na Viberu. Nisam imao nikakav apdejt zadnjih desetak dana i nije mi jasno otkud sad ova promena (deljenje slika, fajlova itd)?!

Zato što je promena server side.

Sent from my Nexus 5x

Sinoc mi je bio normalan izgled, danas kad sam pogledao bio je ovaj novi. Sad ponovo udjem - vrato se stari izgled....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Dobro su se setili :D
Probao neko, kakav je kvalitet?

O sh... Sad ce i na whatsapp da zovu. Samo mi to falilo. Meni odgovaralo da mogu da se šalju samo poruke [emoji1]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Biće kompletan kada budu imali pravu desktop aplikaciju.

Pa meni Viber odbija da se instalira na PC tako da...

Tapatalk 6.2.1 (Build 791)

Nemoj tako, meni radi i desktop i win 10 aplikacija

Lepo, error, error... Logovan sam na Store samo radi te jedne App (izabrao sam tu opciju, nikakav sync me ne zanima) i neće. Odustao sam, nije mi zapelo, naročito ako mora da sinhronizuje sve, to nikako. Ionako me nervira jer je tužibaba, samo mi to još fali, zato nisam kompletno ulogovan na MS nalog. Ako to moram, ne zanima me.
Usput, Viber na Androidu opet užasno kasni, 15-20min ladno, strašno, same poruke kasne, kad konačno stignu imaš i notifikaciju uredno... Užas

Tapatalk 6.2.1 (Build 791)

Poslednja izmena:
Nemoj skidati sa store-a, skini aplikaciju pa probaj tako.
To sa notifikacijama je do tvog telefona/interneta, ne do vibera

Vrh Dno