Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

I ia povukao sa apkmirrora 5min nakon sto sam se preregistrovao. Odmah stigao i sms sa verifikacijom.

Sutra cu da jurim drugara da testiramo. Cekajuci da neko sam instalira moze da potraje od 2 dana do 2 godine. :D

Jel' znate slucajno da li planiraju da spoje Allo chat sa HO?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Neće da spoje. Hangouts će valjda fokusirati na poslovne korisnike, a ove dve aplikacije su igranje i isprobavanje koncepta, pa će verovatno izrasti neka treća aplikacija iz njih.

Ma sačuvaj Bože, 10 aplikacija najbolje da izbace..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Google se pogubio s aplikacijama za komunikacije.
Ja bih radije da su samo dodali e2e u Hangouts, ali neće Google da se odrekne apsolutnog pristupa svim podacima.

Što se mene tiče, bilo bi najbolje da su zadržali (i malo poboljšali) Google Talk i za Android i "exe" za Windows. Mislim da bi to bio pun pogodak, ovo stalno menjanje, dodavanje i gašenje aplikacija i servisa ne daje utisak sigurnosti korisnicima. Verovatno zato npr. 90% ljudi ima instaliran Hangouts ali ga koristi 10% (procente sam lupio, to je moj osećaj, ne znam da li je tačno).

Kada zovem preko whats, kako da znam kada zvoni a kada ne? Na Viberu pise pozivanje, a kada zazvoni da zvoni.

Nikako, iz nekog razloga Whatsapp nema indikator.

Kako se šalje gif na wapp, na beti sam da bih probao, ali mi šalje sliku kada hoću gif da pošaljem? Nije. Počelo još?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Mislim da nije, samo se pojavilo da ima delova koda za funkciju.

Kada se ide na dodavanje slike u galeriji telefona vidi GIF, ali kada se pošalje i dalje je statična slika .
Još malo i to će da ubace...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Čak i budjavi viber ima..

Screenshot_2016-08-18-23-03-46.png
Duo dostupan na Play Store-u :)

To samo za video pozive radi? Odmah upali kameru kad ga uključim i ne vidim način da je isključim...

Meni nije baš jasno zašto audio treba da se čeka, već je ugrađen samo treba da ne uključi kameru. :D

Alo, duo? Cemu dve razlicite app? Tj jel opravdano da budu odvojene!??

To se isto i ja pitam. Još jedna google nebuloza.

Mislim da je tako urađeno zbog ios-a. Duo je namenjen i za ios dok se allo oslanja na google asistenta koji logično ne postoji u ios .

Sent from my Redmi Note 3

Google i sam zna da ne moze premasiti Skype na iosu i cemu se blesavi?!
Msm boli me uvo ali u zadnjih 8 godina toliko promena, a nikakvi efekti.
Eto skype koliko je star i dalje je popularan, jos neko lupa non stop kako ga MS unistio, to nije jos [emoji23]

dajte neke utiske kako radi taj duo, ima li smisla instalirati ga ili radi isto ko i ostali

Google i sam zna da ne moze premasiti Skype na iosu i cemu se blesavi?!
Msm boli me uvo ali u zadnjih 8 godina toliko promena, a nikakvi efekti.
Eto skype koliko je star i dalje je popularan, jos neko lupa non stop kako ga MS unistio, to nije jos [emoji23]
Skype je završio karijeru :D
Može Google sve i ima resurse da se tako ponaša za razliku od Microsoft-a ...

Google Duo now #1 in Top Free chart, available globally

nexus2cee_snip-728x193.png

http://www.androidpolice.com/2016/08/18/duo/

Poslednja izmena:
Ovo se kod nas neće primiti za 200 godina

Naravno. Zašto bi menjali navike zbog knock-knock. Niko ne koristi ni FaceTime.

Sent from my RedmiNote3Pro

Ja sam taj DUO instalirao i deinstalirao nakon 5 minuta, kad sam video da se odmah pali kamera. Ne treba mi tako nešto; imam Skype, WA, Viber, pa eto i Googlov Hangouts koji mi lepo završavaju posao. U ovom momentu ne vidim razlog da ga ponovo instaliram.

Poslednja izmena:
Ja sam taj DUO instalirao i deinstalirao nakon 5 minuta, kad sam video da se odmah pali kamera. Ne treba mi tako nešto; imam Skype, WA, Viber, pa eto i Googlov Hangouts koji mi lepo završavaju posao. U ovom momentu ne vidim razlog da ga ponovo instaliram.
Pa naravno bice tako popularan Duo i Alo, svi ga probaju i ubrzo obrisu app. A google neka se hvali kako je njih 500 miliona preuzelo app [emoji23]

Vrh Dno