Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

mozda da instaliras viber na kompu.. onda i kada na fonu iskljucis net, ako je komp upaljen, prijavljivace online status..

je l ima neko problema sa fb messenger aplikacijom? tj ne znam da li je do same aplikacije ili cega vec... cim nekom nesto posaljem, pise mi seen, iako znam da ta osoba nije cak ni on line a kamo li da je odmah pogledala poruku. ovo mi se sa svim kontaktima desava, primetio sam pre neki dan..

^ meni se isto desava, ali samo sa jednom odredjenom osobom. Jos nisam uspeo da odredim razlog, jedino znam da imam najvise poruka sa tom osobom, i to je ogroman broj, pa mozda baguje messenger.

Kod mene takodje baguje, pa za skoro sve kontakte odmah pise "seen". Vratio se na verziju 30.x i problem resen. [emoji3]

Lepa vest. Valjda će da rade pozivi.

Ni kod mene još nema nove verzije...
Polako biće, samo da srede sve oko lokacije ;)

Datum današnji,a verzija stara :)

27-10-2015001.jpg

Ranije sam na Ring+ mogao da šaljem SMS poruke prema inostranstvu, što je bila super fora kako bih izbegao dodatne troškove na postpaidu, ali su pre nekog vremena ukinuli tu mogućnost :/

Pozivi iz inostranstva preko Ring+ (kada je dobra mreza) su zaista dobri.

Imam problem na viberu da mi notifikacije ne stizu kad mi stigne poruka. Juce ceo dan i odjutros moram da otvorim viber da bi proverio da li mi je poruka stigla...

Ako se dopisujem i u isto vreme stigne poruka notifikacije normalno rade.

Isto i kod mene, niti mi pokazuje notifikaciju, nit vibrira telefon, nit vibrira mi band narukvica, tek kad udjem u neki chat, ili već pokaže poruku, ili kao stigne tek, sa vremenom od pre npr 15,20 min.. Mislio sam da je do neta možda, jer sam istrošio brz internet, a u kući nisam obratio pažnju na wif-ju.. Izgleda da nisam onda jedini...

Ako imate greenifiy običnu verziju i ako ste ubacili viber u greenified apps ili ako imate pro verziju a u podešavanjima niste uključili da pušta nortifikacije onda zato ne stižu. Ili ako ste na beta verziji grenfiyija možda ova verzija od juče vama pravi problem.

Ja bih zamolio da mi neko objasni oko ringa šta moram da imam osim aplikacije, vidim hvale je ali ja ne umem da je koristim. Hvala

Ja nemam greenefy...

Ako imate greenifiy običnu verziju i ako ste ubacili viber u greenified apps ili ako imate pro verziju a u podešavanjima niste uključili da pušta nortifikacije onda zato ne stižu. Ili ako ste na beta verziji grenfiyija možda ova verzija od juče vama pravi problem.

Ja bih zamolio da mi neko objasni oko ringa šta moram da imam osim aplikacije, vidim hvale je ali ja ne umem da je koristim. Hvala

Nemam uopste greenify instaliran na telefonu. App sam skinuo sam marketa i normalno je radila do juce.

pera987, da nemas mozda DISA aplikaciju instaliranu?

Nemam ni DIS[emoji2]

Ne ne, nemam ni to... Nesporazum.. [emoji2]

Jeli ima neko problem da mu kasne poruke na WA? Danas izludeh, stizu mi poruke samo kad otvorim aplikaciju; juče/prekjuče radilo sve OK.

Ruter je uglavnom. Mozda i greenify ako si ga instalirao slucajno

Bio sam uglavnom na mobilnoj mrezi. Inace ne koristim te programe za bateriju i sl. Reinstalirao sam ga, pa cu videti sutra kako se ponasa. Verovatno se nešto zaglupiralo...

Pozdrav ljudi,
imam problem sa handcent (next-tako se sada zovu) sms-om...
promenio sam telefon a posto handcent koristim vec godinama odmah je pao instal :)
na conversation listi (ona osnovna) se pojavio crveni znak uzvika?!? na svakoj poruci... inace su sve poruke redovno otisle, delivery prosao...
da li je neko imao takav problem?
googlao sam ali nisam nasao resenje pa rekoh ovde da pitam...
zakacicu i screenshot malo kasnije

Prilozi

• handcent.jpg
    handcent.jpg
    128.5 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Nova aplikacija - SBB fiksni van kuće :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sbb.unifon.mobi

screenshot2015-11-02-14-.png
screenshot2015-11-02-14-.png

Jel' radi i u inostranstvu?

To vidim, ja imam SBB duo paket, tako da ne mogu ovo da probam, jer nemam i uslugu telefonije u paketu. A i ako radi, moram da razmislim ima li svrhe da uvodim...

Vrh Dno