^ Sto bi se neko gledao 45 min tokom klasičnog video-poziva?![]()
Way back in February, WhatsApp announced they
were planning to add voice calling services to their popular messaging app in the second quarter of 2014. That time period came and went with no such addition. Now WhatsApp's CEO says they are targeting a first quarter 2015 date to add voice features. In a presentation at the Code/Mobile conference this week, WhatsApp CEO Jan Koum admitted that the development team has a number of technical hurdles to overcome before launching voice features. One of them is that the app itself doesn't have access to the microphones on some
smartphones.
Ja bih rekao da zavisi od naloga, ne od verzije.I kod mene sa nekima radi, sa nekima jok.. Kapiram da je do verzije app![]()
Sta treba da se uradi da bi WhatsApp produzio registraciju besplatno jos jednu godinu?
Imam nekoliko kontakata kojima ne pada na pamet da placaju ili da se petljaju sa karticom na netu.
Sta treba da se uradi da bi WhatsApp produzio registraciju besplatno jos jednu godinu?
Imam nekoliko kontakata kojima ne pada na pamet da placaju ili da se petljaju sa karticom na netu.
Ovo je odlicna vest jer je WA kaskao za konkurencijom.This, in fact, makes WhatsApp more secure than most of its competitors, as it now has the strongest security ever seen on a mobilemessaging app. WhatsApp partnered with Open Whisper Systems for the implementation, using open source code to build the new features.
Getting the code ready for WhatsApp to use took around six months, so it was no easy task.
Nešto ne verujem da ne čuvaju history. U svakom slučaju, ovde je sada end to end enkripcija, tako da nema veze i da čuvaju (u teoriji makar).Super ako je tako; mada po nekim pricama threema je najsigurnija po tom pitanju enkripcije, (ne)cuvanja poruka na serveru itd
Ne. Ja ga imam, ali niko neće da "surađuje".Da li iko koristi Wickr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari