Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Evernotea odavno nema za nas...

Nisam ni primetio, na starom telefonu sam imao Market enabler i video je sve bez problema, a ovaj novi mi nije ni rutovan posto ocekujem ovih dana update...

Nema ni govora o umesanosti nasih operatora u ovo, ovo je maslo googla.

Da li je neko primetio, danas kad sam ulazio na play prodavnicu sa racunara, prepoznao je i mrezu mog telefona (mt:s), pa da li je tako bilo i ranije ili su nesto menjali?

Evernote nema sigurno godinu dana, inace samo otvori browser na telefonu ukucaj evernote, i klikni na link ka marketu, dace ti da otvoris sa play store-om. Tako moze i za vevo koji isto ne vidimo.

Meni stoji mreza pored svakog telefona vec 2 godine precizno, koliko i koristim 3G otprilike.

Evernote nema sigurno godinu dana, inace samo otvori browser na telefonu ukucaj evernote, i klikni na link ka marketu, dace ti da otvoris sa play store-om. Tako moze i za vevo koji isto ne vidimo.

Probao sam cisto, ali meni VEVO ne da instalaciju (not available in your device's country)

Ovo mi je drugacije zvucalo:

Kod mene moze
eme4y2a6.jpg

Bez VPN-a i iz Srbije? Heh, eto... a meni i iz Koreje nece :D

@Telep

Kod mene ne moze takodje..jesi li instalirao preko VPNa ili unlockera mozda...logicno je da ti pokazuje te opcije ako vec imas instaliranu aplikaciju

Lepo kazemo da je Google poludeo :D

Ево и мени ради без VPN-а:D

Otkako sam reinstalirao ROM na telefonu, imam potpun pristup svim delovima Marketa, ukljucujuci i filmove, serije, muziku i knjige. Cak sam neke stvari i kupio :)

Valjda sam već i spominjala da je meni na jednom gmail nalogu Market otvoren , bez ikakvih vpn-ova i slično....

Znate šta..dok ne ponudite racionalno rešenje, možete da pišete i da vidite aplikacije još neobjavljene :D Ionako 99% korisnika u Srbiji ih ne vidi...

Priometio sam da kada kliknem da pišem komentar (sa prethodno "otključanim" play store-om preko vpn-a) i on me pita za ono google + da li pristajem...play store se ubrzo vrati na srpsku verziju i ne vidim više te aplikacije.
A kada ne klikćem na komentare (tj. ne dozvolim mu da me poveže sa g+) zna da stoji u usa verziji danima.

Znam da su neki forumaši pisali Googlu ili developerima u vezi sa nedostupnošću aplikacija iz Srbije, pa pitam ima li nekih novosti, nekog odgovora? Znam da su Viberovi developeri odgovorili i rekli da nije do njih, ali da li se javio još neko?
Stvarno ne mogu da poverujem da su nam Google ili Rovio npr. namerno ukinuli Angry Birds. Ako nisu namerno to uradili, da li se bar neko od njih ikad oglasio i rekao šta je problem, ili bar priznao da problem postoji?

Google uvek daje neke glupe i generičke odgovore, tipa ne znamo ili možda ste na listi zemalja gde je ta aplikacija onemogućena, pitajte developera i sl. Neće da daju odgovor na direktno pitanje i to ti je...

Pa džaba :p Ja sam ih bar dva puta do sada direktno pitao zašto je Srbija izostavljena sa spiska zemalja gde se vide plaćene aplikacije i zašto nije moguće napraviti merchant google account i ništa mi nisu odgovorili za drugo, za prvo da rade na tome..šta god im to značilo

Trenutno ne mogu da posaljem nijednu poruku preko Vajbera. Stoji Sending... i nista. :(
udyzata5.jpg

Poslednja izmena:
I meni i masovno po firmi ljudima ne radi...ili je ovaj globalni hakerski napad potkačio viber ili naš veliki brat koji nema ključ za viber enkripciju pa ne može da špijunira malko blokira.

2013-03-28 16.36.08.png

Kod mene radi :thumbup: Mozsa su ukinuli servis u Srbiji na zahtjev provajdera mobilnih :d

Nece ni kod mene...

edit
Evo sad sam provjerio kod cimera i njemu radi. Jedina razlika je u provajderu. Kod mene mts kod njega telenor... Kakvo je stanje kod ostalih kojima ne radi, tj jesu i ostali na mts-u ili...

Poslednja izmena:
Vrh Dno