Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Od poslednje verzije jel i vama Viber počeo da uključuje wifi + data tokom razgovora?
Ne vidim da ima neko podešavanje, smart network switch mi je isključen

Poslednja izmena:
Viber se polako ali sigurno pretvara u bloatware aplikaciju...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kako ukloniti na viberu javni nalog?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

javni nalog?

Ideš gore na i, pa tri tačke gore desno, pa unfollow.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ideš gore na i, pa tri tačke gore desno, pa unfollow.

Cudi me da nisam primetio kad sam trazio, hvala.. Nego kako da da uklonim nalepnice koje sam skinuo, ne samo da iskljucim, nego da skroz uklonim [emoji16]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Neki file manager pa obrises ceo folder sa nalepnicama.

Užas je.. Wa na Androidu i na ios radi mnogo bolje, i mnogo lepša aplikacija...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam danas zvanično i odustao od istog totalno. I onako većinom kontaktiram sa ljudima preko Messengera. Zadnje dve nedelje nisam razmenio ni jednu poruku sa nekim preko Vibera, ali zato me sama aplikacija spemuje po par puta dnevno.

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Kako spemuje ako ne koristis?
Ja ne znam ni da posedujem tu aplikaciju dok mi ne stigne poruka ili sam udjem da nesto posaljem.

Obaveštava me o božićnim stikerima i neke gluposti još iskakale i to po jedna ista stvar par puta. Onda Vip mi još isto slao neka obaveštenja i na kraju i Intesa. E reko' ne'š ga majci više. :d
Bukvalno mi se app pretvorila u junk folder. :d :d :d

Poslednja izmena:
Ne znam, meni ništa bukvalno ne iskače, doduše imam adaway pa možda on blokira.

ljudi, imate u settings opciju da iskljucite primanje reklama na Vajberu, makar na novim verzijama! Problem rijesen! B-)

Nije do adaway, ja ga nemam na trenutnom telefonu pa mi nista ne iskace. Kad ti posalju jednom spam, ti odmah trajno blokiras korisnika, a ne da cekas da te zatrpavaju.

Kao što je napisao @joriq, ugasite ih:

Prilozi

• 1.png
    1.png
    91.3 KB · Pregleda: 168
Ili još bolje "ugasite" ceo Viber :d

Posle malo dužeg korišćenja Wire messenger-a, moram još da ga pohvalim. Izgleda da ima svetlu budućnost, samo da ne naprave bloatware kao što su to uradili Skype i Viber. A đubre od Skype-a sam izbrisao kad sam shvatio da novi, moderni Android klijent još uvek nema opciju za SMS. Već ko želi sve mogućnosti Skype-a na telefonu, treba da koristi Skype Lite, koji nije bloat, ima opciju slanja SMS-a i troši manje resursa. Mada i taj SMS me je zeznuo, jer je primalac poruke dobio SMS sa nekog random broja i odgovorio na isti. Ako već ne mogu da garantuju da će biti prikazan moj broj, bolje da stave Unknown ili slično. Vidim da ću i VoIP provajdera morati da menjam, iako Skype ima povoljne tarife i lepo radi.

Sve je ugašeno bilo i opet je stizalo. Kao i na FB kad krenu da spemuju sa sponzorisanim postovima. Ali nema veze. WhatsApp je i onako mnogo bolja app pa kome trebam ima me tu i na Messengeru. :d

zao mi samo sto su skype unakazili, iako ima i dalje najbolji kvalitet zvuka za audio i video pozive..

Sent from Galaxy S8

Skype aplikacija je toliko nakaradna da to svijet nije vidio...

Stiglo i meni od intese neki dan
Elem, mislim da tu nije kriv Viber?
Ja sam intesi ostavio svoj broj telefona, oni mi poslali poruku na Viber, nisu na sms, to je to
6a8a292019f3ecd7dcfb409b89eab757.jpg

Upravo mi se desila neka glupost, ne znam ni sam kako...

Uglavnom surfovao sam netom, odjednom mi se pojavio ekran sa viberom i kao prvo podizanje aplikacije, nastaviti, aktivacija itd. Kao da je neko da je radio clear data. Uglavnom, ne mogu dobiti kod, ni preko sms-a ni preko poziva...

Gde da se obratim? Gde najbrze resavaju?

Meni ne stužu danas poruke na viber. Još nekom?

Meni stizu,al drugu na win 8 mob ne stizu

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Uglavnom surfovao sam netom, odjednom mi se pojavio ekran sa viberom i kao prvo podizanje aplikacije, nastaviti, aktivacija itd. Kao da je neko da je radio clear data. Uglavnom, ne mogu dobiti kod, ni preko sms-a ni preko poziva...

Da te nisu stavili na blacklistu ?! Mora da si neke trebe sinoc uznemiravao...[emoji16] Kontaktiraj nji'ovu podrsku.

Uredno stizu poruke na Viber, koliko sam primjetio.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:

Ista stvar i kod mene, verovatno im je zabagovao sistem...

Imaju problem sa serverima... Pokusajte da popunite ticket na podrsci, kad izaberete zemlju, izaci ce poruka sa serverom...

G.ovno jedno ljubicasto! Sve poruke sam izgubio od sinoc.

Meni ne stužu danas poruke na viber. Još nekom?
razmenio sam samo par poruka preko vibera i bilo je ok, medjutim zeni ne radi kako treba, neke poruke nece da posalje, neke poruke joj stizu sa zakasnjenjem..

polako ubedjujem sve sa kojima se kuckam da predju na WA, tamo sve radi ok :)

Sent from Galaxy S8

Vrh Dno