WoyKhan je napisao(la):
Čak ni u njemu, jer je to ipak i dalje kućište, a ne frižider
Vapo-Xaser!!!

Pazi, najbolje u svemu tome je sto hard i nije u kucistu, odnosno, nije u TT-u, gde bi mu upalio i onih 5 fanova (a narocito bi mu godio onaj sto je namesten da duva pravo po disku)... tako bi bilo jos nize, siguran sam.
Hard stoji u drugom kucistu (neka krdza od ortaka, koristim ga samo da mi da struju i eventualno reset, jer necu jos da stavljam plocu u kuciste dok je ne modujem). Onaj combo mi je na drugom 5.25 mestu odozgo, a hard je na njemu. Znaci, LEZI na njemu. Izmedju je neka deblja plasticna kesa.
Znaci, combo se greje (naravno, jos i vise kad ubacim audio CD da slusam, sto radim cesto... pa vrti po 2-3 sata) sam po sebi... pa onda je tu izmedju i ta plasticna kesa, koja jos dodatno akumulira toplotu... a sve se to na kraju prenosi na hard ;P
I opet ne ide preko 14-15
Nebojsa, slazem se sa tobom... i mislim da bi tako apsolutno i trebalo da bude. Temperatura tela tezi izjednacenju sa "ambijetalnom", osim ako telo (u nasem slucaju, hard) nije znatno toplije od sobne temperature. Zasto to kod mene nije slucaj, ne znam...
Mozda lose mere oba programa... mozda ipak valja temperatura... ne znam.
U svakom slucaju, cim instaliram ACDSee, saljem vam slicicu kao dokaz (sad je .bmp, velicine oko 2.4 MB

) sa dva programa koji pokazuju 11 stepeni.