Borat Odorović
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.06.2021
- Poena
- 395
Na VISA karticu eur., ali nije srpska, to ide preko jednog druga, da ne objasnjavam sad.Na koju karticu si povlačio ?
I kad je to bilo zadnji put ?
Ovako nesto slicno i ja praktikujem tj logujem se na main email koji mi izmedju ostalog sluzi i za crypto samo i jedino na mom kucnom Desktopu koji samo ja koristim. Na telefonu imam Google Authenticator tj username i password mi je skroz fizicki razdvojen od 2FA. Ako neko slucajno dodje do moje sifre na Desktopu (bilo email koji je neophodan za Withdrawal ili sifre za Crypto account) neophodan mu je i 2FA kod koji se menja na svakih 30 sekundi ili npr neko ima pristup mom telefonu onda mu je pored GA neophodan i moj password, te dve stvari drzim fizicki odvojene na 2 razlicita uredjaja.-Sve sto ima veze sa kriptom, znaci menjacnice, mejl i sve ostalo, logujem se samo sa 1 racunara, nikada sa telefona ili nekog dr. PC-a. Za sada sve bezbedno, ili mi se samo tako cini.🤣
Ja stvarno ne znam kako ljudi imaju problem sa cex.io, Doduse nista ne drzim tamo duze vreme
Ima gomila takvih kartica. Problem je sto van EU necemo to docekati nikada. Digao sam ruke jos pre 4 godine od toga.Kakvo je vaše mišljenje o Binance Visa kartici? Mislim da je to super stvar, samo je pitanje da li će nekada stići kod nas... Vidim da može da se prijavite na waitlistu, u Hrvatskoj je npr već dostupna - u pitanju je debitna Visa kartica koja konvertuje kripto u EUR i koristi se redovno na bankomatima/POS uz neku minimalnu proviziju
Phishing.Stigla mi je poruka navodno od binance da promenim adresu i da će da povuku eth adresu do 20.4. Jel neko zna o čemu se radi?
Important Notice] Notice of deposit address expiring |
As part of our technology infrastructure enhancement to provide better service and security, we will be retiring selected existing deposit addresses in batches. Your deposit address under ETH will be retired on 2023-04-20 08:35:20 UTC. Note: The below networks utilize the same deposit address being retired. [AMB, ARBITRUM, AVAXC, BSC, CELO, CHZ, CTXC, ETC, ETH, FTM, GLMR, KLAY, MATIC, MOVR, OPTIMISM, REI, RON, RSK, THETA, TOMO, VET, WAN, WTC, XDAI] Please obtain a new deposit address via Binance app, website or SAPI as soon as possible. |
If the existing address has expired, your subsequent deposits into the existing address may not be credited into your account automatically. Pretpostavljam da je prevara ali kao sa bajnansa je poslat mail. |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari